Om et par minutter kører jeg under Storebælt og der er mindre end 1 time til jeg kan springe ud i favnen på min ventende søster. I aften skal vi på YaYa Sushi og sidde ved de 2 transportbånd i et par timer. Jeg skal love for jeg får noget fisk for tiden.
Husk du har mulighed for at vinde 2 billetter til Louisa Lorangs Vilde Vinter Hverdage på torsdag. Deltag her.
RETRO KUNST! :O)
SvarSletStinne G
åhh hvor ser det lækkert ud (modsat Karolines murstensmousse) Er hermed printet og tilføjet samlingen af "lækre varianter af gamle kendinge"
SvarSletKan man mon lave den uden husblas? Jeg spiser nemlig ikke svin på nogen måde :)
SvarSletTrine, du kan bruge det vegetariske alternativ agar-agar:http://www.helsekosten.dk/agar_agar_pulver-p-25259.html
SletHåber du får en dejlig tur, sveske!
SvarSletVi tales ved, når du kommer hjem <3
Jeg er altså helt forelsket i din 80er anretning.. Du er virkelig gået all in med de udskårne agurker :-D
SvarSletNu fik jeg lyst til chokolademousse ;-)
*ChokoladeStine
Hvis du skal være i KBH et par dage kan jeg seriøst anbefale smagsløget i nørregade. De laver de bedste sandwich!
SvarSletmange tak for tippet om fake husblas :D
Jeg har godt nok ikke hørt om flødeskum i tunmousse før, men det lyder altså mere appetitligt end smør, som jeg har accepteret som en bestanddel af tunmousse. Manner, jeg elsker tunmousse - det ser lovely ud!
SvarSletKære Malou
SvarSletWauw, så er der dømt 80'er-mad (som stadig er populær. Min søster spurgte faktisk til en opskrift for ikke så lang tid siden). I forhold til Mortens opskrift, så tænker jeg også, at det her mere er som en mousse, mens hans minder om den måde, som jeg selv laver tunsalat på.
Kh Nadia
Hvor meget agar agar bruger du i forhold til husblas
SvarSlet