Til 4 pers:
1 pakke ladyfingers
250 g mascarpone
2 pasteuriserede æggeblommer (1 bæger)
60 g flormelis
1½ dl piskefløde
1½ pasteuriseret æggehvide (1 bæger)
Revet skal af 1 citron
1 stor spsk sød lakridssirup
1 tsk rålakridspulver
2 dl kogende vand
1 spsk engelsk lakridspulver
Hovedretten i går var en alt-i-en-kylling lavet i Römertopf - med en varm hummus til. Opskriften kommer en af dagene. Men jeg tror lige jeg vil fyre endnu en opskrift med lakrids af inden. Nemlig min risotto med butternut, røgede østers og rålakrids.
Kan man egentligt få lakrids nok?
I min verden gør det ikke noget du piller ved traditionerne - jeg kan nemlig ikke lide kaffe, så jeg ville aldrig få lavet den rigtige tiramisu.
SvarSletDesværre kan manden heller ikke lide lakrids, så det er nok tvivlsomt om jeg kommer til at servere denne udgave for ham - men så må jeg jo bare lave den til mig selv!
God ide, men kan simpelthen ikke forestille mig hvordan det smager :$
SvarSletJa, man kan få lakrids nok.
SvarSletJeg kan godt finde visse fordele ved fusionskøkken, men lakrids er altså ikke det nye sort hos mig (no pun intented...og så lidt alligevel :-) ).
Så ville jeg hellere se dig eksperimentere med hvidløg forskellige steder.
Ehm. Jeg kan godt den dag, du laver cheesecaken! NOVRA det ser godt ud!
SvarSletHar gennem et par somre lavet Lakridsis efter en opskrift i Kim Tøvlesøs bog "Ismageriet". det har været en STOR succes og jeg har lyst til at prøve noget andet lakridsnogetdessertagtigt. Kim Tøvlsø har også i bogen en opskrift på Tiramisuis, måske man skulle prøve at kombinere: Tiramisulakridsis - det kan da kun blive guffet.
SvarSletMarie Dejn
Åhh jeg savler! Elsker tiramisu og har ikke spist frokost endnu.. My God. Begår altid selv dødssynden med æggehviderne, det synes jeg også er bedst.
SletKH Maiken
Den ser god ud - kan lige forestille mig de bittersøde smage fra lakridsen passe godt ind som afløser for kaffen.
SvarSletGlæder mig til at læse om dit næste lakridseksperiment - og nej, man kan ALDRIG få nok lakrids! ;)
Du er jo lakridsskør :-)
SvarSletJeg kommer faktisk altid æggehvider i mascarponecremen - anede ikke at det var no go for nogen...
Suk. Suuuuuuuk. Er så misundelig på Max. Det der er jo en dessert, der bare kalder på mig!
SvarSletJeg vil ha! GIEF!!! :-D
SvarSletAha - så det var DET, der var i det lille sølvfarvede brev. *Lister lige ind og hapser det fra min søsters goodiebag* - hun bruger alligevel aldrig lakrids i madlavningen :P
ÅHR MUMS...
SvarSletShit, nu gik min computer i sort på grund af alt det mundvand... %#%#&¤%//%&(%#"%#¤&#¤&¤%/%&(%&