søndag den 5. februar 2012

Brasseri Belli på en SPOT deal...

I aftes spiste Max og jeg på Brasserie Belli for første gang. For en gang skyld var det mig der inviterede. Vi havde bestilt bord kl 20 - og ankom glubende sulten og fulde af forventning.

Billede lånt her.

Jeg havde investeret i 2 rabatkuponer fra SPOT deal til 185 kr pr stk. Lad mig være helt ærlig: jeg havde hørt både gode, dårlige og lunkne meninger om Belli - så var ret glad for endelig at få muligheden for at danne min egen.

Betjeningen var venlig, imødekommende og nærværende - og det hele vejen igennem. Vi blev anvist et bord hvor der ventede lækkert brød, oliventapanade, frugtig olivenolie og SMØR. Æh, vi var meget sultne og kastede os over det - derfor kom jeg først på at tage et billede senere.

Brødet var hjemmebagt og sejt - bestemt en lovende start.

Max drikker jo ikke vin, så jeg valgte en billig flaske at søbe lidt i selv. Det blev en 2009, Angove´s Butterfly Ridge Merlot/Cabernet, Australien (200 kr). Så kunne jeg altid lade resten stå - ha ha, og de lo og klaskede sig på lårene. Den var vel udmærket til prisen. Det er sådan en vin der sikkert koster 39 kr i Fakta - men til prisen gik den helt fint an.

Forretten kom som en tapas-anretning med 4 elementer: Hummersuppe, méditerrannée salat, snegle en cocotte, anderillette med rødløg. Suppen var virkelig over alt forventning: koncentreret, karamelliseret og intens i smagen.

Det var 3 store møre snegle i rigeligt SMØR og hvidløg, toppet med sprøde rugbrødscroutoner.

Anderilletten overraskede også virkelig positivt. Mør, strimlet and, presset let sammen med små stykker foie gras. Den blev dog serveret alt for kold fra køleskabet - men det krævede jo blot lidt tid. Salaten var også ret dejlig. Langtidsbagte tomater, rucola og croutoner med pesto lagt sammen med frisk mozzarella.

Hovedretten var: Confit de Canard (sprængt, fedtkogt andelår) serveret med choucroute vinsurkål, letrøget Alsace pølse, kartoffelmos, tyttebær og fuldkornssennep. Anden var SÅ mør og lækker - men skindet var ikke sprødt og lige til at kassere. Tilbehøret var superlækkert og den syrlige kål passede perfekt til den fede and. En temmelig vellykket ret.

Desserten: Skovbærfromage med sorbet på Crème de Cassis. Lad mig starte med at rose sorbeten til skyerne - den var fremragende. Moussen var dog ikke spor spisevenlig. Den manglede i den grad sødme og var sat alt for hårdt med husblas, hvilket gav et helt forkert smeltepunkt i munden. Vi levnede begge ca halvdelen, men fik desværre ikke giver konstruktiv feedback til køkkenet. Den medfølgende minibid brownie var heldigvis med til at gøre desserten et rart minde.

Og hvordan var det så? Well, det var ikke så tosset. Det var prisen værd + lidt mere. Er dog ikke sikker på at der var den fulde pris værd. Med vin, vand og kaffe ville det være løbet op i 1005 kr - vi slap dog med 635 kr. Men en ting er sikker: jeg kommer gerne på Belli igen. Der er en helstegt dorade (guldbrasen) på menukortet som jeg helt sikkert skal forbi og smage.

Aftens højdepunkt var ubetinget da jeg kom tilbage fra toilettet og mødte 2 af bloggens læsere der lige havde set mig i 'ALT for damerne'. Jeg må indrømme at jeg blev en smule forlegen og meget smigret over alt den ros. Tænk at min lille hobby er blevet noget folk lægger mærke til - og bruger hjemme i deres egne køkkener. Wow.

Jeg har flere rabatkuponer liggende:

Som førtidspensionist er jeg desværre nødt til at gå på tilbudsjagt hvis jeg vil meget ud og spise - og det vil jeg. Jeg er dog blevet bedre til at vurdere om det er noget der er værd at investere i. Foråret byder på nogle ret så interessante gastronomiske oplevelser til halv pris.

Er du også kuponjæger?

8 kommentarer:

 1. Lyder som om at I har haft en dejlig aften - retterne ser i hvertfald lækre ud.

  Kan lige forestille mig at surkål til anden var et match made in heaven

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en rigtig dejlig date :-)

   Rart at der ikke var den store slinger i valsen med maden. Oh yes, den syrlige kål passede SÅ godt til den fede and. Tror selv jeg skal prøve med noget lignende snart.

   Slet
 2. Kommer til at tænke på de der kuponhæfter man engang fik i postkassen - nu er det istedet på internettet og langt mere målrettet... Gudskelov! Hvem har brug for 100 kondomer ved siden af annoncen for bedstemor juleservice med påmalede julemænd???

  SvarSlet
  Svar
  1. OMG! De hæfter havde jeg glemt alt om. Hvor var der megt bras samlet på et sted. Har kigger jeg bare i div tilbudsmails om der er noget der kan spises på mine kanter :-D

   Slet
 3. ÆÆlsker også rabatkuponer! :)
  Men tror, at du kender flere end mig... Du har i hvert fald nogle dejlige nogen liggende.
  Sweetdeal, downtown, spotdeal og happydeal - har jeg misset nogen??
  Bedste hilsner fra Lise

  SvarSlet
  Svar
  1. Efterhånden er det også lykkedes mig at kunne gennemskue om de er værd at købe ;-)

   Jeg kender også Just Half Price og Dagens City Monkey. Det er dog primært de 4 du nævner jeg bruger.

   Glad hilsen
   Malou

   Slet
 4. Hvis du kommer til Kbh er "Early bird" super til billigere restaurant-oplevelser

  SvarSlet
 5. Hvis du kommer til Kbh er "Early bird" super til billigere restaurant-oplevelser

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...