søndag den 26. februar 2012

"Bide til bøf"...

I går indledte jeg 1 uges meget tiltrængt ferie. Jeg passer kat og hus for Sif mens hun slår sine folder på det der Sjælland. Ferien blev skudt i gang med en dejlig bøf.

Bøf og salat - har man brug for mere? Overskriften på indlægget er blevet til i sammenarbejde med Hottie von Dottie fra HomeMadeHeaven - det er et koncept vi overvejer at sælge til MASH. For nu hvor fastelavn er overstået mangler man jo noget at bide til - så hvorfor ikke bøf?

Bøffen er den ene af 2 fra det her tilbud fra Sweetdeal. Jeg havde ringet til slagteren på forhånd og lavet min egen deal: 2 store bøffer i stedet for 4 små. Mørbradbøffen kom straks i fryseren - den har jeg planer med senere.

I dag blev det derfor bøffen af oksefilet der skulle på panden.

For at få lidt ekstra substans i min salat købte jeg en pose edamamebønner. De blev overhældt med kogende vand og stod ca 5 minutter inde de blev klemt ud af deres bælge.

Der var 'feta' med i ugen måltidskasse. I Kvickly fandt jeg et glas blandede økologiske græske oliven.

Blomkål, agurk, peberfrugt og tomat fra ugen kasse + oliven, 'feta' og edamame. Jeg lavede en dressing af hvidvinseddike, rapsolie og revet hvidløg + salt og peber.

Bøffen blev stegt i en blanding af rapsolie og SMØR - og hvilede i folie bagefter. Salaten blev lagt på et leje af grønne blade (også fra ugens kasse). Jeg glemte desværre at tage et billede af den overskårne bøf - men den var perfekt. Rigtig godt kød, bestemt ikke den sidste bøf jeg køber hos Slagtervognen. Dejligt med en rabatkupon hvor man har lyst til at komme igen og betale fuld pris. Så virker det alligevel af og til efter hensigten.

Som der er nogen der sikkert har lagt mærke til, så har jeg slettet ALT der har med sagen om ophavsret at gøre + den oprindelig anmeldelse af Dagenssushi.dk. Der er ikke mere at sige i den sag. Basta! Jeg har ikke tænkt mig at skrive mere om det - og vil sætte pris på at der ikke bliver spurgt ind til det mere.

Igennem den sidste uge har jeg gentagende gange undret mig over den meget hårde og ugehagelige tone der er blevet lagt for dagen. Flere gange bad jeg om en sober tone - men forgæves. Der er blevet luftet SÅ mange hadefulde meninger - og mange af dem anonymt. Det er forkasteligt som anonyme kommentarer og mails bliver sendt i flæng. Det er skræmmende at der sidder så mange små feje mennesker derude som ikke vil stå ved hvem de er, men gerne vil true og tilsvine folk de ikke kender. Det er vist de færreste der tænker på hvor hårdt det rammer - og hvilke konsekvenser det kan få for modtageren. Det er jo psykisk terror. Ja, undskyld mig sprog - men I skulle fandme skamme jer!

Indstillingerne her på bloggen er ændret - det er ikke længere muligt at lægge anonyme kommentarer. Selv om jeg ikke et tilhænger af censur vil jeg fremover slette ubehagelige og hadefulde kommentarer. Naturligvis er må man sige sin mening og være uenig - men på en civiliseret og konstruktiv måde. Jeg hader at skulle citere en reklame: men den nye kampagne fra 'Call me' går rent ind: tal ordentligt!


Nu vil jeg gå omkuld og pleje mit noget skrantende helbred. Jeg vender tilbage når der er kommet lidt flere kræfter på kontoen. Tjaw.

7 kommentarer:

 1. Fantastisk overskrift når jeg nu skal sige det *host* :-D

  Man må håbe at mailen også kan spærre for trælse folk - det er vist på sin plads. Havde nok gjort det samme Hvis det havde været mig.

  SvarSlet
 2. Godt sagt! Og lækker bøf + salat. Slurp

  SvarSlet
 3. Synes det lyder som et fantastisk koncept....i min fantasi ser jeg bøffen hænge i en snor mens man forsøger at få en bid. Kommer gerne ind forbi dig, næste gang jeg er i Århus,og fanger en bid af din bide-klar bøf ;)
  Knus og god søndag,
  Ellen

  www.jensens-madblog.dk

  SvarSlet
 4. Bøf og salat. Så simpelt og så lækkert. Rigtig god ferie og rekreation ...

  SvarSlet
 5. Gud hvor ser det lækkert ud!
  Jeg må prøve at lave den salat i aften, passer godt til det lækre 'forårsvejr' :-)

  MVH

  http://mitsunde.blogspot.com/

  SvarSlet
 6. Sådan en bøf kan kurere næsten det værste humør - og jeg kan sgu godt forstå du har fjernet muligheden for anonyme kommentarer. Det fjerner selvfølgelig ikke risikoen for tilsvarende mails, men måske nogen lige tænker sig om en ekstra gang, når de ikke længere kan svine til anonymt på bloggen.
  God re-kreering!

  SvarSlet
 7. Glem alle de trælse kommentar og tænk kun på alle de dejlige og positive du modtager - og egentlig undre det mig, at folk der ikke kan lide din blog læser den....så mon mange af dem finder inspiration i den alligevel! For en fantastisk blog er det nu altså!!!

  Jeg håber du nød din bøf og ikke mindst den lækre salat - det gjorde mit mundvand i hvert fald;) Intet af det fåes her i Sisimiut....suk.

  Go' bedring og go' ferie;)

  Hilsen
  Christine

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...