I mellemtiden lavede jeg en nem salat.
I går blev også dagen hvor jeg overskred en spændende grænse og brugte tofu i det søde køkken for første gang. Det kom der en noget alternativ 'cheesecake' ud af. Jeg er glædelig overrasket over resultatet, faktisk så overrasket at den kommer på bloggen senere selv om det bare er en 'skitse'.
See ya!
Fantastisk idé med kartofler - det vil huske, tusind tak, hvor ser det bare lækkert ud. Og så er jeg helt ked af det på dine vegne over, hvor tankeløse folk kan være, når de kræver hjælp, som du skriver ovenover. Det er horribelt!
SvarSletVarme klem.
Næh, nærmest som en blanding af moussaka og sheperd's pie! Dét skal prøves!
SvarSletdeLISH! du laver altså mad man har lyst til at spise Malou!
SvarSletDu kan også med fordel bruge diverse rodfrugter skåret i tynde skiver. Så får du spist endnu flere grøntsager, brugt løs af vinterens tunge grøntsager og skåret ned på kulhydraterne.
SvarSletOg fik jeg nævnt at det er en fantastisk måde at lokke grøntsager i kræsne mænd og børn? Ren win-win :-)
Nu har jeg fulgt med her igennem nogen tid, og om jeg fatter hvordan de får så meget ud af så lidt - godt klaret !
SvarSletMed de gastronomiske evner du har, så forstår jeg ikke at du køber din nytårsmiddag. Hver gang du lægger noget på bloggen, er det jo nærmest som et nytårsmåltid i sig selv.
Den her skal helt klart prøves på sønnike, som er meget imod kartofler...lige på nær i 'komfrit' faconen :-)
Ser lækkert ud og ja det er praktisk man ikke behøver pastaplader. Man kan også gøre samme trick med kål.
SvarSlet