søndag den 13. november 2011

Kobberbryllup...

Max og jeg blev gift d. 13/5 1999 - det er 12½ år siden i dag. Det er totalt surrealistisk at vi i dag har kobberbryllup. Vi fejrer det ikke sådan rigtigt i dag, men gemmer festivitassen til Falsled Kro i næste måned. Vi er jo som sagt separerede med henblik på at blive skilt, men vil stadig gerne markere dagen. Så det passer jo perfekt at jeg har vundet et ophold på Falsled.

Vi blev gift på Hotel Royal. hvor dette billede er taget. Det var ikke alene vores bryllupsdag, men også min 26 års fødselsdag. Der er sket meget siden og vi bor nu hver for sig - og det er rigtig godt for os begge to.

Kronisk sygdom slider meget på et parforhold og vi har forsøgt efter bedste evne at finde en måde hvormed vi begge kan fungere i det. Nu hvor vi ikke har hverdagen sammen , men ses til koncentreret kvalitetstid et par dage om ugen, fungerer vi begge meget bedre. Max kan slappe af når han kommer hjem fra arbejde og skal ikke hjem til mig og underholde, holde hus og bruge mentale kræfter på mig. Jeg kan spise, sove og gøre hvad der passer mig når der er kræfter og overskud til det - uden at tage hensyn til hans døgnrytme.

Selvfølgelig savner jeg ham meget ind i mellem - både på de gode og de dårlige dage. Men så ringer jeg bare og siger hej i telefonen eller vi chatter over MSN. Og ja, et peberkagehus er en glimrende hat - dog ikke i regnvejr.

I går tog jeg hul på julen (vil ikke gå i detaljer her, men jeg fik hjælp til noget personligt af en nisse. Nuff said) - og i dag jules der videre på fuld tryk. Dagen skal tilbringes på chokolademessen 'Julens Chokolader' sammen med Sif. Hun har en stand derinde i år hvor hun repræsenterer sit kagefirma SifBeth. Jeg skal hjælpe til på standen og være med til at lange hendes skønne hjemmebagt chokoladekage, muffins og småkager over disken. Der er både mulighed for at få en lille smagsprøve og for at købe noget med hjem til favorable priser. Kom forbi, sig hej og smag på sagerne - vi er på stand 11 mellem 10-17.

Når den sidste kage er solgt ringer jeg til Max og aftaler hvad vi skal. For er der ikke kræfter til at gå ud og spise en lille bid mad kan jeg tage noget med hjem - som han så kan komme forbi og spise sammen med mig. Hmm, kobberbryllup - det smager lidt af sushi ikke?

God søndag til alle der kommer her forbi.


25 kommentarer:

 1. Tine-Tuberkulosen29. januar 2012 kl. 18.32

  Din skøre sære nisse :-) Tillykke med dagen (igen) til både dig og Magiske Max, og tusind tak for lækker frokost og især hyggelig pasning *knus*

  SvarSlet
 2. Siger som de andre: Hjertelig tillykke og godt gået. Jeg har i øvrigt selv i nogle år - efter at vi havde boet sammen - boet i samme hus som min daværende kæreste - i hver sin lejlighed. Det fungerede skidegodt! At bo sammen er ikke nødvendigvis lykken.

  SvarSlet
 3. Signe Ulletved Vinther29. januar 2012 kl. 18.32

  Tillykke, du skønne kvinde :-) Det er bare fantastisk at I alligevel kan få det til at fungere - på jeres helt egen måde. Kram

  SvarSlet
 4. Hej Malou!
  Tillykke, tillykke -nogen gange bliver man lige mindet om, hvor stærkt tiden går. - Og hvordan vi skal blive gode til, at sætte pris på nuet, for tiden flyver afsted.
  Det lyder til i har fundet en rigtig god ordning på jeres forhold. - Og jeg ved godt hvor meget sygdom, tager på et forhold.
  Jeg har tit, spøgt med, at jeg ville have en lejlighed ovenover, så kunne vi besøge hinanden, og kun dele "overskudstiden" - uden at gå hiinanden på nerverne.
  Tillykke med at turde springe ud og gøre noget anderledes og godt for jer. :)
  Håber ihar haft en skøn dag og kræfterne holdt til det hele
  Knus
  Sofie

  SvarSlet
 5. Kære Malou, tillykke med kobberbrylluppet - hvor er det dejligt, at I har fundet en måde at indrette jeres liv på, I trives med. Og så er jeg meget spændt på at læse om menuen på Falsled kro :-)
  Varme klem!

  SvarSlet
 6. Stort tillykke med jeres kobberbryllup. Jeg har dyb respekt for alle der når dertil. Vi har også mødt vores udfordringer i ægteskabet og det er faktisk hårdt arbejde at få det til at fungere. Godt, at I har fundet jeres løsningsmodel. Klem fra Camilla (Himmelske kager)

  SvarSlet
 7. Kære Klidmoster

  Du er så yndig på brylupsilledet og Max en flot gom. I klæder hinanden så godt. Et stort tillykke med dagen til jer begge.

  Hilsen
  Inge V.

  SvarSlet
 8. STORT tillykke til dig og Max! Jeg er næsegrus over, at I har kunnet finde en løsning på udfordringerne - det er befriende at, at parforhold ikke længere kun er forbeholdt de, som kan få det til at fungere indenfor konventionerne. Længe leve det 21. århundrede og evnen til at sprænge rammerne :-)
  Jeg håber, I får en dejlig aften sammen.

  SvarSlet
 9. Rigtig stor og hjerteligt tillykke med dagen. Hvor ser I bare ud til at være to herlige mennesker, der har humoren i behold. Men gir nu Erland ret - få noget fløde og bacon. Det har maden aldrig taget skade af. Dagen skal vel fejres :)

  SvarSlet
 10. Pludselig forstod jeg hele det her cirkus med at flytte fra hinanden - jeg troede vitterligt I var gået fra hinanden, og kunne slet ikke forstå hvorfor du så ham så meget?! Haha... Doh!
  Nå, men det gør jo kun mine hjertelige tillykker endnu større for dagen. Hvor stort at du vil dele sådan nogle personlige ting med os alle, jeg har dyb respekt for den åbenhed du viser her på bloggen.
  Men det er så stort at man elsker hinanden så meget, at man kan være rummelig nok til at erkende at nogle ting bliver bedre på en helt anden måde end den "etablerede".

  Jeg har selv en masse tanker om at være "bevidst barnløs" - for børn er da jo bare det bedste i verden. Nej... ikke for mig. Men det kræver mod at stå ved den beslutning, for vores samfund er indrettet efter kernefamiliens behov. Når man går imod "normerne" bliver man automatisk udsat for en del spørgsmål og en del sjove/spøjse reaktioner...

  SvarSlet
 11. Hjertelig tillykke - godt at se at nogle kan holde sammen, og at man gider prøve på andre måder end den vor bedsteforældre har udstukket - thums up :-)

  Sushi...ja ja, men glem nu ikke protesten mod fedtet og spis det vi virkelig tænder på bacon og fløde :-)

  /Erland

  SvarSlet
 12. Stort tillykke til jer og jeres fine løsning. Jeg sylter hvidløg i dag, ellers var jeg kommet ind og havde smagt jeres chokolade. Ha en dejlig dag.

  SvarSlet
 13. Uhhhh hvor jeg godt kunne tænke mig et smut forbi stand nr 11, men det er lige for langt væk. Tillykke med kobberbryllupet, synes det lyder meget fornuftigt med jeres ordning.. Bedre at nyde kærligheden når man orker og kan, end at slide den op !

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 14. Tillykke med den i grunden ret store dag :)
  Jeg synes det er rigtig dejligt at høre, at det med at bo hver for sig fungerer for jer, og har hjulpet. Håber det bliver ved med at være sådan, og at I får lov at nyde hinanden læææænge endnu.

  SvarSlet
 15. Tillykke til jer begge. I er så seje på så mange måder, at man slet ikke forstår det!
  Knus <3

  SvarSlet
 16. Stort tillykke!

  Må i få mange, MANGE dejlige år sammen og alt det bedste i verden.

  SvarSlet
 17. Stort til lykke med kobberet - synes det er super godt i kan få det til at fungere på den måde.
  Håber der bliver overskud til at fejre det lidt :-)

  SvarSlet
 18. Tillykke med dagen til det søde, skøre kobberbryllupspar - fantastiske billeder - alle tre :-D

  SvarSlet
 19. Et Kæmpe tillykke med dagen i to. Husk at fejringen sidder i mindet om det man har haft sammen - ikke i det man laver på dagen.
  Håber i får en hyggelig aften og en masse gode år fremad.

  kim

  SvarSlet
 20. Kære Malou
  Det smager bestemt af sushi!!! Men hvad gør ikke det?.....
  Stort tillykke til jer. Og hvor er det dejligt at høre, at I har fundet jeres måde at leve på.
  Ha' en dejlig dag med Sif, hils :)
  Knus Hanne

  SvarSlet
 21. Stort tillykke til jer begge. Det er sgu en bedrift i disse tider, at nå til denne mærkedag, så jeg er stolt over jer. At I lever som I gør, er beundringsværdigt og et eksempel på at VIL man hinanden, så finder man en løsning, så kærligheden ikke dør. Håber I får en dejlig dag uanset hvordan I får den fejret.
  Mange varme knus
  Henriette :)))))

  SvarSlet
 22. Mange gange tillykke herfra. Er vild med jeres hatte, flere af dem i gadebilledet og livet ville være lidt mere festligt hehe..

  SvarSlet
 23. Irene fra MrsCakeaholic29. januar 2012 kl. 18.33

  Tillykke med dagen, håber du får overskud til hygge og sushi i aften :-)

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...