søndag den 30. oktober 2011

Kommentarer her på bloggen...

Tusind tak for alle de dejlige kommentarer her på bloggen. Det er skønt med feedback og spørgsmål til de ting jeg laver. Tit læser jeg dem flere gange. Jeg ved godt at jeg (igen) er bagud med at svare - men kræfterne er meget små i den her tid. Det er dog ikke derfor jeg laver det her indlæg.

Det drejer sig om det nye kommentarsystem Disqus jeg har installeret. Jeg beklager at der volder bøvl for mange, men research viste at det var et af de mest brugervenlige der fandtes. Man kan nemt oprette en profil eller logge ind med sin Googlekonto. Det virker dog ikke i alle browsere, men skulle virke perfekt i Firefox og IE - og tit kan et reload af siden gøre meget. Se her hos Lavendel hvor nemt Disqus er at bruge.

Det gamle system (bloggers eget) virker ikke længere her på bloggen! Eller det vil sige, det burde det ikke. Men Disqus virker ikke på smartphones og tablets - så der tillader det gamle system stadig kommentarer lagt direkte i blogger. Det er et stort problem for mig - for jeg har ikke mulighed for at svare på de kommentarer længere, der er simpelthen ikke adgang til dem. Jeg kan se de er der, men det er også det.

Se, jeg græder snot over det.
(well, det er så ikke snot men ærtebælge.....you get the picture)

Så vær sød ikke at lægge kommentarer via telefon og tablets i det gamle system - de vil/kan ikke blive besvaret. Det er ikke for at være uforskammet - men jeg vil virkelig gerne ha' mulighed for at svare.

Endnu engang TAK for alle de søde kommentarer.

5 kommentarer:

 1. Disqus virker også i Safari, hvis nogen skulle være i tvivl.
  Hvor ser du kolossalt godt ud ;o)

  SvarSlet
 2. Tak skal du ha' :-)

  SvarSlet
 3. Jaha. Tak :-)

  SvarSlet
 4. Ej det er et herligt billede ;)

  SvarSlet
 5. Klidmoster-sneglen! Skønt billede :-D

  SvarSlet
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...