torsdag den 27. oktober 2011

[com•fort] - muligvis de bedste burgere i Århus...

Yummo! I dag har jeg nemlig fået en af de bedste burgere nogensinde. Det er muligt at jeg har en meget bred smag - men en virkelig god burger er altså noget jeg sætte meget stor pris på. Men specielt her i byen er der langt mellem de rigtig gode. Men jeg skal love for de kan deres kram på [com•fort].

Jeg havde ikke hørt om [comfort] før i tirsdags hvor jeg læste om dem her hos Gastromand. Og da så Max og jeg så snakkede om at finde et sted og spise inde i byen i dag, vidste jeg straks hvor det skulle være.

Oh yes, det er et Heinz og French's sted. Så er der allerede en del pluspoints hentet hos mig.

Menuen byder på burgere og wraps, der begge kan vælges med: okse, kylling, pulled pork, fisk eller vegetarfyld. Der ud over er der tilbehør som fries, salater og dips + en varm ret (skifter hver uge) og et par desserter.

Vi valgte begge at nuppe stedets menu til 149 kr.

Nøj, det var svært at beslutte sig. Men til sidst kastede jeg mig modigt ud i en Teriyaki Burger med ristet serrano, manchego ost, stegte svampe, bløde løg og teriyaki-sauce.

Max hoppede på en BBQ Burger med cheddar, bacon & BBQ sauce.

Som tilbehør valgte vi begge en Blandet grøn salat med french-style olie/eddike dressing, pinjekerner og rugbrøds croutons + Rustikke Pommes Frites med Aioli og Grov Remoulade. Desværre var de løbet næsten tør for remouladen, så der var en ret så trist industrivariant med i stedet for.

Men den opmærksomme tjener kom ilende med den smule hun havde tilbage som vi så kunne dele. God træk, for den var virkelig kræs. Grovhakket pickles rørt op i mayo - sådan!

Min burger er en af de bedste jeg nogensinde har fået. En tyk saftig rosastegt bøf med labert tilbehør - smukt sammensat. Havde den været med syltede drueagurker i stedet for agurkesalat ville den muligvis ha' været den bedste. Max meldte også tilbage at hans var lige i skabet.

De rustikke fritter var intet mindre end perfekte. Knasende sprøde udenpå og lækre som mos indeni. Desværre var der ikke plads til så mange i maven med en burger i den størrelse. Aiolien til var helt fin og ikke så voldsom af hvidløg. Den grønne salat var virkelig en overraskelse med flere forskellige slags grønne blade: babyspinat, hjertesalat, rucola og mangold. Dressingen havde en rigtig god syrebalance uden at dominere og de sprøde rugbrøds-croutons gav et godt bid. Der var også en generøs portion ristede pinjekerne i salaten.

Vi fik sodavand til i dag, men næste gang (som bliver inden længe) overvejer jeg at prøve en af stedets milkshakes (40 kr). Der var nemlig flere interessante varianter med f.eks Oreos eller Nutella.


Så hvis du trænger til en kæmpe kvalitetsburger kan jeg kun anbefale dig at smutte forbi [comfort] på Nørregade 42. Bestil evt bord først på 86100233.


9 kommentarer:

 1. Katrine Emma J Moeller29. januar 2012 kl. 18.34

  Ej hvor jeg savner en rigtig god burger. Vi laver naturligvis selv burgere. Men en rigtig gourmet burger og gode grove fritter... MUMS

  SvarSlet
 2. Det var simpelthen sådan en skøn burger :-)

  SvarSlet
 3. Uhm, det var virkelig noget af det bedste i byen. Er spændt på hvad du syntes om dem :-)

  SvarSlet
 4. Jeg kan varmt anbefale dem :-) Overvejer et besøg igen snart.

  SvarSlet
 5. Mums, det lyder og ser megalækkert ud!

  SvarSlet
 6. Hej
  Det ser godt nok lækkert ud. Det kunne være man skulle prøve det, når man nu alligevel bor her.

  SvarSlet
 7. Godt man bor i Århus, så man kan prøve dem. De ser godt nok lækre ud :)

  SvarSlet
 8. Hvis i leder efter en god burger, er The Burger Joint på Åboulevarden helt klart besøget værd! Alt er hjemmelavet!!

  http://theburgerjoint.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg været, men valgte ikke at skrive om det. Det var godt nok en sølle burger jeg fik der. Kommer der ikke igen.

   Slet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...