onsdag den 21. september 2011

Aarstidernes Nordiske hverdagsmad...

Aarstiderne har barslet med en ny kogebog 'Aarstidernes Nordiske hverdagsmad'. Bogen er kommet til verden ude i marken på Aarstidernes gård Billeslund i Sønderjylland. Søren Ejlersen tog Carsten Kyster, Trine Hahnemann og et stort hold fra Politiken, 3 skribenter og sin hustru med som grafiker.I løbet af 2 regnvåde dage blev det til 'Aarstidernes Nordiske hverdagsmad' - en bog med 70 grønne retter. Der bliver brugt meget lidt fisk og kød - det er kun som 'krydderi' til det grønne. Opskrifterne er bygget op om en 80/20-fordeling - 80 % grøntsager og 20 % kød. Lige noget for mig. Bogen er lige kommet i handlen og den kan købes her hos Aarstiderne.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...