torsdag den 14. juli 2011

Helt i smølf...

I dag har budt på en ganske særlig oplevelse. Sif og jeg har nemlig haft den store fornøjelse at gøre en bette dreng rigtig glad. Jeg troede egentligt at smølfer var helt yt - men en dag efterlyste en dejlig bloggerdame så en helt bestemt smølf på Twitter til sin søn (som er ihærdig samler af de små blå). Det lykkedes Sif og jeg at skaffe den på eBay og så har vi ventet tålmodigt på at den skulle arrivere så vi kunne overrække den til den lille samler.

I løbet af ventetiden kom jeg i tanke om at jeg da vist havde gemt min pose med smølfer i en kasse et sted - enten det eller også havde jeg givet den væk, kunne simpelthen ikke huske det. Max var så sød at gå kælderrummet igennem og lede i alle mine gamle flyttekasser. Og jeg huskede heldigvis rigtigt - der var en pose med smølfer som havde ligget urørt i næsten 20 år. Sif og jeg kunne derfor i dag overrække den forventningsfulde dreng 46 smølfer. Hold da op hvor blev han glad. Det var SÅ fedt at se. Jeg måtte bide mig lidt i kinden for ikke at tude. Og se lige hvad han havde lavet til mig:

En prinsesse og en vampyr - I love it!

Og så er det jeg siger: har du gemte/glemte smølfer liggende i en kasse på loftet eller i kælderen? - så kender jeg en purk som vil blive ellevild for at få glæde af dem. Giv endelig lyd - så vil jeg gerne være behjælpelig med at formidle kontakten til en lille samler.

30 kommentarer:

 1. Saa soed historie! Jeg havde et HAV a smoelfer og smoelfe huse osv, men da jeg ledte efter dem for mine egne boern viste det sig, at de maa vaere gaaet tabt i en af mine foraeldres flytterier :-( OEV! Men det er en af de priser man maa betale for at bo saa langt vaek og ikke vaere en aktiv del af familien's rent praktiske goeremaal. (Men jeg har rent faktisk savnet de smoelfer rigtigt mange gange) Godt gaaet Malou :-) KH Maria, www.mariasdaisies.com

  SvarSlet
 2. Sød historie.
  Smølferne er det hotte lige nu. Der kommer en ny smølfefilm i disse dag og der bliver lavet tons af nye samleobjekter i den anledning.

  alt godt,
  Kim

  SvarSlet
 3. Smølfer rocks! Og så smager de godt... vent hvad?

  God stil at finde purkens samlerobjekt :-)

  SvarSlet
 4. Dejlig lille historie :-) og godt med mænd som kan gå i kælderen..

  SvarSlet
 5. Rigtig dejlig historie, Malou - med du får ikke vores, for jeg kender også én, der samler. Jeg tror, Jesper har rundet de 30 nu :o)

  SvarSlet
 6. Aaaaaaaaw, man bliver jo helt grødet i halsen. Hvor ER det altså fint gjort af dig :) Og Linustegninger får man aldrig nok af!!!

  SvarSlet
 7. :-) Cute! Jeg har allerede været småkleptomanisk i min svigerfamilie, fordi min svigerindes gamle smølfesamling står i mine svigerforældres hus til fri leg for børnebørn. En dag fandt jeg den efterlyste bagesmølf og stak den i lommen til samme smølfesamlende dreng. Et klart bedre formål end at samle støv i Odense!

  SvarSlet
 8. Åh han er nemlig en rigtig god en at give smølfer til. Jeg sidder også og betragter den tegning jeg fik og bliver lige glad hver gang. Lige netop den smølt gik jeg også at ledte efter til ham i går, jeg fandt den ikke. Men kan lige sige at prisen for smølfer på kræmmermarkeder er 1 for 20, eller 3 for 50 kr, men de penge slår altså ikke en tegning fra Linus.

  SvarSlet
 9. Smølfer gik vist lidt hen over hovedet på mig, da jeg var barn, men en smølf eller to er jeg da stødt på indimellem... Men sej stil - det er her de sociale medier virkelig brillerer!

  SvarSlet
 10. Åhh ja, selv min bror (som fylder 30 næste år) er vild med Smølfer og hans nick er self. noget med det.
  En tatoo på overarmen er det da også blevet til.
  Er ikke selv til at fixe smukke 3D-kager og hvis ikke han var så kage-kræsen havde jeg helt sikkert hyret en på Sjælland til at lave en til den store dag.

  Desværre kan jeg (af gode grunde ;D) ikke lige leverer nogle smølfer til den lille gut.

  SvarSlet
 11. Ingen smølfer,,,,,,,,
  men en give away hos mig til folk med små tepotter.

  Hilsen KIrsten

  SvarSlet
 12. Åh ja, min ene kusine er også gået i total smølf... Hvor er det dog en fin tegning du har fået..

  Kig gerne forbi min nye blog, jeg har nu både en madblog og en kreativ blog.. Mvh. Rikke

  Pilles univers
  Pilles kreative univers.

  SvarSlet
 13. Århh hvor er du sød. Husker nemt efterlysningen fra den skønne bogger. Har "desværre" selv en ivrig smølfefan i huset, så mandens barndomssmølfer faldt bestemt også i god jord her!

  SvarSlet
 14. Haha, det er jo mine gamle smølfer :D Jeg kan huske jeg var inde og overdrage dem for ca. 15 år siden. Jeg kan især huske den med tennisketcher - var der ikke 2 af dem?

  SvarSlet
 15. Haha Bræmer, jo det er dem. Og ja, der var to med tennisketcher :-)

  SvarSlet
 16. Tak :-) Æv, det var da ærgerligt at de blev væk. Jeg skal jo ikke selv ha' børn og min søster har kun piger - så jeg er meget glad for at det netop blev Linus der fik glæde af dem :-)

  SvarSlet
 17. Tak Kim :-)

  Jeg er noget spændt på den smølfefilm - for den skal da ses. Håber ikke den er for 'moderne'

  SvarSlet
 18. Hæ hæ, din smølfegnasker :-D

  Yep, det var godt at de kunne få nyt liv hos ham.

  SvarSlet
 19. Tak :-) Yep, han måtte lige alle mine flyttekasser igennem.

  SvarSlet
 20. Wow, det er også mange :-)

  SvarSlet
 21. Jeg er SÅ glad for at de er havnet hos Linus. Nu skal jeg bare ha' fundet en ramme til tegningerne :-D

  SvarSlet
 22. Uh, han er heldig - endnu en smølf til samlingen ;-)

  SvarSlet
 23. Åh, jeg så vist godt indlægget med dig og smølfeoverrækkelsen. Nope, de 2 tegninger jeg fik er GULD værd ;-)

  SvarSlet
 24. Åh, jeg elskede bare smølfer. Ja, de sociale medier har virkelig gjort meget godt :-)

  SvarSlet
 25. Pyt skidt, det er tanken det tæller :-) Orv, så er det da også gået helt i smølf derovre.

  SvarSlet
 26. Uh, den er fin :-)

  SvarSlet
 27. Ja, jeg er også meget glad for den :-)

  Nu har jeg kigget forbi - fine sager ;-)

  SvarSlet
 28. Det var SÅ fedt at se hvor glad han blev :-)

  SvarSlet
 29. Yep, det er dem + mine egne gamle. Du kan tro en ung gut blev lykkelig af at få dem overdraget :-)

  SvarSlet
 30. Godt du fandt dem i kælderen ;-)

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...