Selve suppen: (hovedret til 2 eller forret til 4)
½ vandmelon
2 modne tomater
½ agurk
½ forårsløg
¼ rød chili
1 stort fed hvidløg eller 2 små
3 spsk olivenolie
1 spsk hindbæreddike
2 spsk æblecidereddike
salt/peber
Den blendede suppe tilsættes nu olie og eddike. Vælg den eddike du kan lide. Suppen skal ha' den helt rigtige sur/søde balance. Smag til med rigelige mængder friskkværnet sort peber og salt. Sæt derefter suppen på køl og lad den trække i et par timer inden den smages til igen.
Sunde drinks ftw ;-)
SvarSletRigtig spændende idé - og god udnyttelse af trist melon. Yay!
SvarSletHvor lyder det dog lækkert, Malou - det er lige tiden for gazpacho nu! Tak for dejlig inspiration!
SvarSletÅåååh ja, gazpacho! Tak for super inspiration, Malou - jeg tror, der skal ofres lidt af vandmelonen (selvom den er god!) - din suppe ser FANTASTISK ud :-)
SvarSletKh. Eva
Yeah! Vandmelon er supergodt til det salte køkken i sommervarmen. Kan æde RÅ mængder af min egen vandmelonsalat med chili, hvidløg, persille, mynte og eddiker! :D http://www.homemadeheaven.net/2011/07/citron-og-hvidlgsmarineret-kylling-med.html
SvarSletHaha, jeg elsker det sidste alternativ. Jeg har også en vandmelon i kyleskabet som jeg ikke lige kan få mig selv til at lave noget med - men nu ved jeg præcis hvad min plan er :)
SvarSletGazpacho af vandmelon - det lyder lækkert. Det må vi vist prøve her i ferietiden ... mon ikke, den også kan nydes i regnvejr ;-)
SvarSlet