tirsdag den 14. juni 2011

Og vinderen er:...

Wow, hele 93 har deltaget i den hurtige give-away.

Og jeg kan godt forstå der er så mange - det er en virkelig sjov, underholdende og helt igennem fortræffelig kagebog der er på spil.

Vinderen er fundet med hjælp fra Random.org og den fikse lille random number generator.

LinkTillykke til Camilla fra bloggen Finurligheder. Send mig din adresse, så får du kagebogen tilsendt direkte fra forfatterinden.

Bider du dig i ærgrelse i læben over at du ikke vandt? Bare rolig - bogen kan købes lige her til en yderst rimelig pris.

Tak for alle minderne og fortællingerne om barndommens desserter. Der er mange klassikere imellem. Men rødgrøden og citronfromagen er vist de absolutte favoritter. Tror lige jeg sætter citronfromage på menuen senere på ugen, for det har jeg ikke fået siden jeg stod i lære.

Og der er jo mange forskellige opskrifter derude - og det virker som om citronfromage-entusiasterne er delt i to lejre: flødeskum eller ingen flødeskum. Der er også uenighed om der skal husblas i eller der skal være piskede æggehvider og fløde der skal holde luftigheden alene.

Hvad er DIN perfekte opskrift på citronfromage?

2 kommentarer:

  1. Jeg er helt klart til fløde - både i citronfromagen og ovenpå!

    Min yndlingsopskrift er af Price senior (som kaldte desserten for citronmousse) og er skrevet af i 70'erne fra et nummer af Mad & Gæster. Den lyder sålunde: 4 æggeblommer, 8 spsk sukker, 1 æggehvide, saften af en stor appelsin, saften af 1-2 citroner, 5 blade husblas, 2½ dl fløde. Reven skal af appelsin og citron på toppen (og her er det så, at jeg også kommer flødeskum på).

    SvarSlet
  2. Og WOW siger jeg bare..!! Jeg vandt!? Yeah, hvor er det skønt! Har fluks sendt min adresse.
    Min yndlingsopskrift på citronfromage må komme senere :)

    SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...