onsdag den 11. maj 2011

Sort dag...

Det virker som om sort (eller sård som det udtales på de her kanter) har været dagens tema. Først en god del sort humor sammen med Sif. En bustur til Tilst (Inco og Specialkøbmanden) blev til en absurd odyssee for overtrætte tøser. Men det er god social træning at konkurrere offentligt om hvem der kan være mest pinlig - i dag blev det så vist uafgjort.

Derefter hjem med sort samvittighed over ikke at ha' kræfter til at lave den lovede aftensmad. Max reddede dog straks situationen ved at sige "Sushi?"


Vi bestilte hos Ginza (for 3. gang - blogger snart om stedet) hvor man får en sort bakke med 20 stk for 148 kr. Det er billigt og godt.

Se lige Dagenssushi.dk - sådan anvender man karse korrekt på sushi. På ET stykke, ikke i dem alle. Til dem der nu tænker "hvad snakker damen om?" - læs mit indlæg her.

Efter sushien fik jeg så endelig prøvesmagt min nye Pukka - licorice & cinnamon. Jeg faldt straks for den sorte æske, men theen skuffer lidt. Det vil sige, den skuffer som varm. Den smager mest af kanel, men jo mere den køler ned jo mere trænger lakridssmagen frem. Overvejer om den er bedst isafkølet. Men det finder jeg ud af i morgen.

I morgen viser jeg også frem hvad der er i de her sorte æsker. Jeg har vundet en give-away og pakken kom i dag. Jeg kan dog røbe at det vil glæde min indre prinsesse hver gang jeg bruger noget af det.

Nu vil jeg skynde mig at hoppe i seng. Skal være frisk og klar til i morgen. Signe kommer og henter mig lidt over 10. Vi (og andre madbloggere) er blevet inviteret til Ebeltoft og spise frokost på Fregatten Jylland. Menuen er sammensat ud fra den proviantliste fregatten havde med til Vestindien i sin tid. Mon vi får andet end salte sild og beskøjter? Det bliver spændende at se hvad de har fundet på

4 kommentarer:

 1. Det lyder spændende med den middag på fregatten - glæder mig til at læse om hvad de finder på at diske op med.

  SvarSlet
 2. I det mindste sang du ikke O Fortuna i bussen.

  SvarSlet
 3. Det lyder alt i alt rigtig godt! :) men jep stadig sort - men ikke sort som sorg. :)

  SvarSlet
 4. Jeg kan nu godt lide den sorte Pukka (Tidligere Pleasure - i fin lilla æske) men alt med lakridsrod skal bare trække lææææænge. Jo længere, jo bedre.

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...