torsdag den 5. maj 2011

Dusør gives!...

HJÆLP!

Min elskede 'nutella' er udgået i Salling Super. Det er ikke lykkedes mig at finde den andre steder. Er der nogen der ved hvor jeg kan få fingre i den - i Århus eller omegnen?

Den der giver det bedste tip - og som fører til 'familiesammenføring' med sådan et glas - kan se frem til en økologisk belønning.

Og nu vil jeg tage i Inco sammen med Anarkisten og røre ved ALT hvad de har. Når man ikke har råd til at købe, så er det vigtigt at føle.....eller noget.

10 kommentarer:

 1. Uh, mener at have set det i jordens frugt på trøjborg. måske

  SvarSlet
 2. Jeg kender ikke din nutella, men jeg synes alene navnet er fantastisk. At ose rundt i kæmpe supermarkeder er også een af mine favoritopgaver. God tur til Inco,
  SS

  SvarSlet
 3. Du kan da købe det direkte over nettet fra deres hjemmeside:

  http://www.nosmeilleurescourses.fr/alter-eco-pate-a-tartiner-bio-et-equitable.htm

  SvarSlet
 4. åh, jeg elsker at handle i Inco og når jeg er hjemme så bor jeg lige om hjørnet fra det Inco, der ligger på Halmtorvet.

  De har den mest fantastiske fiskeafdeling - og jeg synes at det er fabelagtigt at der findes et sted hvor man så let som at klø sig i nakken kan få 5 kg. jomfruhummer "affald" for 85 kr. - så man da lige kan lave sig en hummerbisque.

  Åh, hvor jeg lige nu savner Danmark og de indkøbsmuligheder der er der.

  SvarSlet
 5. Jeg ved desværre ikke, hvor du kan finde lige den nutella. Men ind til du bliver genforenet med den, kan du få opskriften på min nyopfundne opskrift på noget, der ligner:

  To-tre madder med et gavmildt lag:

  Man tager en moden banan, ca 10-15 hakkede mandler (eller andre nødder), 5-6 hakkede dadler, 1-2 spsk vand og 1 stor spsk usødet kakaopulver. Blend det hele. Smager godt, omend ikke lige så syndigt som nutella.

  God jagt!

  SvarSlet
 6. Hejsa :)

  Jeg kan desværre ikke hjælpe. Jeg har aldrig set din 'nutella' før.

  Men der er jo en Salling i Aalborg også, du kunne måske ringe og høre, om de har den der. Så kan det jo være, at de vil sende en krukke til Århus.. Måske måske :)

  De bedste hilsner fra
  Anita
  PS. Der er giveaway på mig blog - Klik her

  SvarSlet
 7. Jeg læste mig frem til her -> http://e-pages.dk/fairtrade/3/64 at man kunne få dem i udvalgte Super Best forretninger (hvad det så end er for nogle) God nulletellajagt. :)

  SvarSlet
 8. Som lovet - jeg var forbi Salling i Aalborg idag... Det så ikke ud til at der var nogen... sorry. :-O

  SvarSlet
 9. Tja - hvis du har mod på en tur til Normandiet - så kan de købes her uden problem!
  Men det hjælper jo som gibs på et træben..
  Sorry!

  SvarSlet
 10. Et alternativ er vel Caffarels nøddecreme med 40% nødder fra Piemonte: Gianduia creme. Det vil kræver et smut til københavnske supermarco...

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...