fredag den 6. maj 2011

Den første smag af sommer...

Det var en fuldfed fryd at åbne døren i morges og hente ugens kasser ind. Jeg havde bestilt en lille smule sommer på forskud, nemlig 1 kg jordbær og 3 bakker blåbær. Så med lidt skyr, en vaniljestang og lidt agavesirup til, fråsede jeg i bær til morgenmad.

En del af bærrene er omsat til en dessert til i aften. Kagedåserne skal mødes for at spise en lækker middag inden vi skal ind og gøre midtbyen usikker. Dagens dessert er en helt ny kreation a'la Klidmoster: estisk tiramisu på fåremælksyoghurt, sort the og Vana Tallinn - toppet med jordbær.

God weekend til alle ☺

2 kommentarer:

  1. ej, Malou, hvor totalt luksus lækkert. Det følges bare som skøn fråds:-)
    Og så hygger jeg mig over du skriver midtbyen - jeg er også født og opvokset i Århus, og i de første mange år i KBH sagde jeg også midtbyen . hvor er jeg blevet mobbet med det!!! Men det hedder squ da midtbyen ...
    Hyggehejsa til dig

    SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...