mandag den 2. maj 2011

Bifrost af bacon...

Ja, som omskriften sikkert røber er det her ikke et af de mere seriøse indlæg. Alt er bare så alvorlige og voksent lige nu - så jeg syntes der trængte til lidt spas med mad.

I lørdags var vi i biffen og se Thor - endnu en filmatiseret tegneserie fra Marvel. Den levede pænt op til forventningerne og vi følte os rigtig godt underholdt. (den oprindelige tegneserie er baseret på den nordiske mytologi med alt hvad dertil hører).

I dag da jeg skulle lave frokost til mig selv kom jeg på den tanke at bacon med lidt god vilje kan ligne en regnbue - og vupti, så var Bifrost af bacon en realitet. Min hjerne slog en koldbøtte og før jeg så mig om var jeg ved at lave still-billeder fra filmen.......som leverpostejsmadder.


Først nukede jeg en hel pakke bacon i mikroovnen på den her måde.

Leverpostejen var den gode klassiske fra Hanegal. Jeg foretrækker deres variant på 9%, men den var ikke til at få. Jeg varmede ca ¼ af pakken - og så gik det løs.

"Thor rejser til Midgård (her New Mexico) via Bifrost".
Materialer: varm leverpostej, bacon og rødbedemand på groft rugbrød.

"Thor og Odin ser Loke falde ud over afgrunden".
Materialer: kold leverpostej, bacon og rødbedemænd på mørkt rugbrød.

Bestemt ikke nogen dårlig frokost. Det var dejligt af spist nogen flere af de små rødbedemænd. De smager pragfuldt af alle de krydderier de hygger sig med i syltelagen.

Efter filmen i lørdags var vi ude og få en skuffende middag på en Sweetdealkupon. Jeg har valgt ikke at blogge om det - men i stedet rette konstruktiv kritik til stedets egen Ris & Ros side. Jeg ved sgu snart ikke med det der Sweetdeal, Downtown og Slå til nu! Der har været meget få rigtig gode ting imellem - resten har været noget discountpræget. Formålet skulle jo gerne være at man sparer nogle penge, bliver positivt overrasket og kommer igen til fuld pris. Måske er det mig der sætter forventningerne for højt?

Har du købt værdikuponer og har haft gode/dårlige oplevelser?

12 kommentarer:

 1. seje leverdrenge :D

  Mht Downtown mv. - jeg har benyttet mig af den type tilbud en del gange (senest Skodsborg-opholdet), og selv om der har været helt fine oplevelser imellem, så konkluderer jeg efterhånden, at det ikke er noget godt tegn, at restauranter og andre firmaer går ind i den type megarabat-ordninger. Der er en grund til, at de ikke har kunder nok i forvejen. Man forventer ikke så meget, når man kun betaler halv pris, men en halvdårlig vare til få penge er jo alligevel ikke nogen besparelse. Det, jeg prøver at sige, er, at jeg nok er ved at være færdig med de rabatter, der er for gode til at være sande :)

  mange hilsner
  Carla

  SvarSlet
 2. Haha, hvor er det fedt. Tænk at man kan lave en små film-scener med bacon, rugbrød, leverpostej og rødbeder. Jeg var selv inde og se filmen i går. Dejligt underholdene - især scenen, hvor han går ind i en kæledyrsforretning og spørger efter en hest :)
  Kh Nadia

  SvarSlet
 3. Det var dog utroligt! Sikke en dårlig oplevelse, at dømme efter din kommentar på deres ris og ros - og du er ikke den eneste, kan jeg se. ØV.

  Jeg har selv købt to værdibeviser via downtown og har været meget tilfreds. Ærgerligt med din dårlige oplevelse!

  SvarSlet
 4. Nu ikke lege med maden... eller... ;-)

  Jeg har købt tilbud ved flere af de sites og har ikke haft problemer - men har også været ret selektiv. Har en enkelt gang - da vi spiste på Amalfi - ikke været synderlig imponeret - men ellers går jeg mest efter 'sikre hits' og kaster mig ikke ud i alle de tilbud, hvor jeg inden kan finde dårlige anmeldelser af stedet.

  SvarSlet
 5. Jeg købte et Downtown bevis til Charlies Cafe (Århus) på to caféburgere. Havde glemt det igen, og kom så lige i tanke om det et par dage inden det udløb. Ringede og bestilte et bord til samme aften.
  Vi kom ind, og servetricen sagde at vi bare selv skulle finde et bord ovenpå. Der var kun to ledige, så vi tog det ved vinduet. Dårligt valg, da de slet ikke var tætte, så det var hundekoldt. Vi ventede så over 30 min på at de kom og tog bestillingen. Der var udsolgt af alle deres slags dips næsten. De havde ikke engang ketchup længere?!? Vi ventede så yderligere 45 min på vores mad - som så var ok faktisk. Men ikke noget prangende. Der var mange sure miner fra andre gæster der også ventede længe. Der var to piger som kom lige efter os, de fik først deres mad da vi gik. Meget uacceptabelt! Så ja, det fik de ikke flere kunder ud af.

  SvarSlet
 6. Jeg elsker tegneserier. Uanset om de er tegnet, filmatiseret eller lavet af rugbrød og bacon.
  God underholdning ;)

  SvarSlet
 7. Vil du ikke nok overveje mit frieri igen?!

  Med fare for at lyde krukket - men jeg har lige boet fire år i århus - og jeg tænker, at de gode steder derovre klarer sig helt fint uden rabatter. Måske derfor jeg har været okay heldig med mine sweetdeals i kbh. Konkurrencen om kunderne kan jo være ret hård her... hvis du forstår....

  SvarSlet
 8. Åh, hvem der bare havde fået en af dine leverpostejmadder med i madpakken!!!

  SvarSlet
 9. Jeg har haft god oplevelser med sweetdeals, men jeg har også været meget kræsen med at købe. De to spiseoplevelser jeg har taget har været canblau og brasseri belli, helt ok til prisen begge to.

  SvarSlet
 10. Jeg har købt 3 "dagens tilbud" og har brugt to af dem ind til videre.
  Den første var halv pris på sushi, en fantastisk deal. Det er den bedste sushi jeg nogensinde har smagt.
  I lørdags fik jeg 3 retters menu på restaurant Sofiekælderen - Som jeg har anmeldt i min blog. Jeg var meget skuffet. Dårlig betjening, maden var ok, ventetiden var grotesk. Alt i alt en skuffende oplevelse.

  Søde rødbede mænd du har lavet :-)

  SvarSlet
 11. Mmmm, de gode rødbedemænd :-)
  Jeg har været meget selektiv mht sweetdeals, og er faktisk ikke blevet skuffet. Vi spiste os en mavepine til i Paradis-is sidste søndag for bare 100 kr - total fedt!!!

  SvarSlet
 12. Er vild med dine rødbedemænd(-;
  Ja har også undret mig over de der tilbud - ofte får man mindre portioner end ellers - og man kommer jo ikke igen til fuld pris, et sted hvor tre retter ikke mættede?
  Men har også prøvet gode ting med det

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...