onsdag den 6. april 2011

Uden bærbar...

Ævs, min lille bærbare computer er 'syg'. Jeg er derfor draget afsted uden. Det er godt nok mærkeligt at tage toget uden den. Heldigvis kan jeg uploade billeder fra min mobil til blogger og så skrive lidt tekst fra min søsters computer.

Togturen gik med at læse og spise frokost. Min medbragte mad var en sandwich med røget laks fra Anettes Sandwich som aldrig har smagt bedre.

I aften har jeg lært min søster at lave dampede muslinger og det var en stor succes.

Jeg glæder mig helt vildt til i morgen aften og arrangementet hos Quooker. Der kommer både mad og modebloggere - og Nicolai Tram fra NaCl disker op med lækkerier. Og som ekstra bonus har jeg fået lov til at tage min søster med. Det skal nok blive en god oplevelse.

Og så må jeg vist også hellere finde min seng.

3 kommentarer:

 1. Hej Malou :)

  Jeg håber, at du får et godt arrangement, og jeg glæder mig til at der bliver blogget om det :)

  De bedste hilsner fra
  Anita
  Liv og Mad

  SvarSlet
 2. Jeg bliver total lækkersulten af den der sandwich:-)jeg må vist ud og ha gang i gryderne.

  SvarSlet
 3. Sjovt, Nicolai har jeg faktisk arbejdet sammen med - altså inden han blev tjekket kok. Håber du får en dejlig tur.

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...