fredag den 11. marts 2011

Tjaw...

Puha, jeg suser rundt og når kun det halve af det jeg skal. Har lige haft besøg af en Zanussi-mand som kunne konstatere at det ikke var den nye vaskemaskine den var gal med - men den kobberinstallation vi lige har fået lavet i dyre domme. Så nu bliver Sorteper endnu engang givet videre. Katten i sækken? Den har vi købt i dyre domme.

I køleskabet står der en cheesecake med kirsebær og venter på at jeg er klar til at tage ud til Sif. Kufferten skal bare lige pakkes og jeg skal ha' printet min togbillet ud til hjemturen.

Nu fik jeg dog endelig hul på at besvare kommentarer. Hele 132 ud af de 220 der ventede er det blevet til. De blev ikke så personlige eller omstændige, men jeg har gjort det så godt jeg kan. De sidste 88 kan jeg så måske nå over på det der Sjælland.

I går var Sif og jeg et smut inde i byen. Vi spiste frokost oppe i Søstrene Grenes cafe og det var en meget behagelig overraskelse. Jeg fik den her quinoa-salat med nystegte hjemmelavede falafler, karryhumus og 2 slags hjemmelavet brød. Selve salaten bød på feta, hasselnødder, rødløg, forskellige grøntsager og grønne blade. Den + en karton kildevand fik jeg for 88 kr. Efter Århusstandart er det billigt. At salaten så var så god at jeg nærmest slikkede tallerknen, gjorde kun oplevelsen helt perfekt. Der glæder jeg mig allerede til at spise igen.

Mon ikke det bliver til lidt bloggeri i weekenden? Skal jo til Chokoladefestival på søndag hvor der er lavet et hjørne til os madbloggere. Det bliver dejligt at se nogle af de andre 'kollegaer' igen og få smagt på lidt (læs: MEGET) chokolade.

God weekend til alle!

5 kommentarer:

 1. huh! det vidste jeg faktisk godt, altså det med Søstrene Grenes cafe, da jeg vovede mig ind i Århus d. 30 december med en veninde for at købe nytårskjoler spiste vi der - faktisk aldeles glimrende. God tur :D

  Ha! kontrolordet er indien, det er sq passende.

  SvarSlet
 2. Hej Malou :)

  Alle dine kommentarer varmede :)

  Din salat ser jo bare helt fantastisk ud, det lyder også vildt lækkert.

  Jeg har aldrig hørt om, at Søstrene Grene også havde en café - findes den kun i Århus eller hvordan?

  De bedste hilsner fra
  Anita
  Liv og Mad

  SvarSlet
 3. Sjovt at der er et madbloggerhjørne - kommer det til at minde om børnebordet i august? ;-)

  Vi ses på søndag!

  SvarSlet
 4. Kære Malou

  Hvor er det godt at høre, at du har haft en dejlig tur.. En dag håber jeg at lære den kageteknik, Sif kan.. det er så flot :)

  SvarSlet
 5. Pernille - Det er en overraskende god cafe. Ha ha, ja - meget passende :-)

  Anita - Det er vist kun i Århus. Den ligger øvers i butikken på strøjet ;-)

  Piskehaps - Det var kort med godt ;-)

  AC - Tak, det var en skøn tur. Uh, det er også en skøn teknik. Og hun skriver snart en bog så man kan lære det derhjemme ;-)

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...