søndag den 9. januar 2011

Det bedste take-out nogensinde - fra CuCos...

WOW! I dag har vi fået det bedste mad nogensinde udefra. Jeg har haft en rigtig træls weekend, med fibro-smerter en masse. Max kunne se at det at lave aftensmad ikke ville være godt for mig, så han foreslog at vi bestilte noget udefra. Jeg havde godt nok ikke den store lyst, da jeg trængte til rigtig mad, ikke pap-mad som take-out tit kan være. Men da jeg så loggede på Just-Eat, så jeg at man kunne bestille mad fra CuCos i midtbyen. Det er en udemærket græsk restaurant hvor vi har spist flere gange. Vi får altid det samme når vi er der: lammekølle. Så det var selvfølgelig også det vi bestilte nu.

Priserne er lidt højere end andre steder, men det er jo restaurantkvalitet og mængde - ikke bikset sammen i et eller andet pizzaria med venstre hånd. For 150 kr får man en KÆMPE portion smørmør lammekølle med sauce, græske kartofler, tzatziki og bondesalat med feta.

Sikke et festmåltid. Der var også et stort hjemmebagt flutes med. Det er uden tvivl og sammenligning det bedste mad vi har fået udefra! Det lammekød smeltede i munden.

Og selv om vi spiste til vi næsten revnede, kunne vi ikke spise op. Jeg vejede lige resten af kødet: 195 g måtte vi levne tilsammen. Siger det ikke noget om portionsstørrelserne?

Advarsel: sur forbruger der siger sin mening!

Det var det positive, men der er dælme også noget negativt ved oplevelsen. Og det var Just-Eat. Hold da op hvor deres serviceniveau ringe. Da maden var 30 minutter forsinket ringede jeg til restauranten og spurgte om den var på vej. Ejeren af CuCos forklarede pænt at den havde stået og ventet på budet i over 30 minutter. Han beklagede meget og bad mig ringe til ham hvis maden ikke var som ønsket når den engang nåede frem (se, det er service).

Når man bestiller mad hos Just-Eat får man en mail med en ordrebekræftelse. Den mail indeholder et link man kan klikke på og se om der er forsinkelser eller om ordren leveres tidsmæssigt - de gider åbenbart bare ikke opdatere, for jeg var inde og kigge flere gange og det stod at det blev leveret til tiden. Jeg ringede derefter til Just-Eat og spurgte hvad der var gået galt. Just-Eat siger at hvis maden er kold når den kommer - så kan jeg bare sende den retur. Jammen, vi er jo sultne siger jeg. Ok, så kan jeg bare beholde den kolde mad og ringe til restauranten og skælde ud - så bliver ordren annulleret og jeg får mine penge retur.

Hold da helt op hvor bliver jeg sur. Skal det nu pludselig gå ud over CuCos at Just-Eat ikke kan få bragt maden ud varm? Skal deres manglende koordinering koste restauranten tid og penge? Og hvad er det nu for noget pjat: det er da helt nye toner fra Just-Eat. Da jeg fik leveret klam og uspiselig mad fra Frederiks Kærlighed kunne jeg ikke få annulleret min ordre eller få mine penge tilbage. Hmm, jeg skulle måske ikke ha' brugt ord som skamstegt, slagger, til skraldespanden eller sundhedsskadelig - jeg kunne ha' nøjes med at sige at maden var kold!

55 minutter for sent ringer budet på. Det kommer vel ikke som nogen overraskelse at han ikke undskylder forsinkelsen?. Jeg siger: bedre sent end aldrig - og han griner. Jeg mærker efter og fortæller ham at maden er kold - han siger så nedladende: den har altså stået i en varmekasse. Ja, men først efter at ha' stået og kølet af hos CuCos i 30 minutter mens den ventede på DIG! Jeg spurgte så budet om hvorfor der ikke var blevet ændret på tidspunket for leveringen eller gjort opmærksom på forsinkelsen - han siger at den slags har han intet med at gøre. Han forsvinder ned af trappen og jeg undrer mig, for hvem mon andre end det bud der kører ordren ud ved om han er forsinket eller ej?

Just-Eat er blevet et monopol af værste skuffe. Deres kundeservice bliver dårligere og dårligere. Man kan med lidt frækhed sammenligne dem med mange af cafeerne nede ved åen. De har fået de kunder de skal ha' i hus - så hvorfor skal de gøre noget som helst for at tækkes kunderne. Vil man ha' mad bragt til døren så er der ganske få alternativer til Just-Eat og det lever de virkelig højt på.

Dominos (amerikansk pizzakæde) har den politik at er maden ikke bragt ud på 30 minutter er den gratis. Den slags ville naturligvis aldrig kunne lade sig gøre i Danmark - men den kan godt tilpasses. Just-Eat burde refundere betalingen for levering (ikke maden) når der er mere end 30 minutters forsinkelse. Godt nok har jeg 'kun' betalt 49 kr for at få den her mad bragt ud - men det havde virkelig været god stil at give mig dem igen. Tanken om at restauranten skulle ha' haft maden retur og mistet 300 kr er helt pløk. OG så er jeg ikke engang begyndt at tale om det spild af mad det ville være.

Og hvad er der med den mangel på høflighed og fralæggelse af ansvar. Hvorfor kan man ikke sige hverken 'undskyld, der er sket en fejl' eller 'vi beklager ventetiden' i stedet for ' det har jeg ikke noget med at gøre' eller 'det ved jeg ikke noget om'?

Hvad med dig - har du også haft bøvl med Just-Eat?

11 kommentarer:

 1. Jeg er så træt af Just-Eat!
  Har haft problemer med dem 2 gange og nu gider jeg simpelthen ikke bruge dem mere! Men det er jo det der er problemet som du siger, at de jo er de eneste. Men de er SÅ ligeglade med deres kunder!

  SvarSlet
 2. Lyder til, jeg skal være glad for at bo så langt ude på landet, at pakkemanden mener jeg må få tilskud af kommunen. Just-Eat ville jo tage dage om at nå hertil ;-)) De kender slet "ingen" i Sønderjylland, det skriver de da. Ha
  Har kigget MEGET længe på dine sider i går. Fik mange gode grin og ideer. Tak for det.
  Hilsen Hanne

  SvarSlet
 3. Mine erfaringer med Just-Eat er ret få - i hvert fald i de seneste fem år, for vi bruger kun take-away én gang om året (1. januar). Jeg nægter simpelthen at give så mange penge for mad, som jeg kan lave bedre selv til væsentlig færre penge - men vi har også stort set kun pizzeriaer her i byen, og det bliver for dyrt med sushi, som i forvejen ligger i den dyre ende hvad angår take-away. Så take-away her i byen er bare ikke særlig fristende.

  Jeg plejer i stedet at have hjemmebagte grovboller samt et par hjemmelavede færdigretter i fryseren, som kan bruges, når jeg er for træt/doven til at lave noget efter arbejde. Det lyder muligvis en anelse frelst - men dem, der kender mig, ved at frelsthed ikke ligefrem ligger på top5 over karaktertræk ved mig :-D

  SvarSlet
 4. Jeg havde også en dårlig oplevelse dagen efter nytår (jeg er fra KBH)..det var dog restauranten der var nogle snøvlehoveder, men min side blev heller ik opdateret ift leveringstidsunkt og da jeg ringede til Just Eat (efter at have snakket med sushi biksen der ik ku dansk el engelsk) var beskeden bare at hun jo ik rigtigt kunne gøre noget ved det, de vidste der var problemer med levering fra den restaurant, jeg måtte bare vente og håbe min mad kom som de andre der også ringede fra tid til anden!!! Hun kunne dog trøste med at der ik var klager på kvaliteten af maden når og hvis den kom..
  Der var kl. 21.15 om aftenen, jeg havde ventet 1 time og jeg var TEMMELIG sulten!!!
  HVORFOR har man en restaurant på Just Eat man op til flere gange har haft problemer med????

  De er desværre bare dem der er billigst til at levere mad fra andet end pizza....

  SvarSlet
 5. Har kun hørt om Just-Eat - har aldrig boet, hvor jeg kunne bruge det, tror jeg. Der hvor jeg boede før, ringede jeg jo bare direkte til pizzariet, der selv kørte ud.

  I byen, hvor jeg bor nu, er der vist nok kun en enkelt "grillbar" og de kører ikke ud. Enten spiser man der eller også henter man selv.

  Efter hvad du har skrevet om Just-Eat er det i hvert fald ikke et firma jeg har lyst til at støtte økonomisk.

  Men ellers ser det mad I fik leveret superlækkert ud :o)

  SvarSlet
 6. Så vidt som jeg har forstået, så står Just-Eat kun for formidling mellem restaurant og kunde. Det er restauranten selv som sørger for chauffør. Sådan er det i hvert fald her i Kbh.

  SvarSlet
 7. Det er meget forskelligt - Just-Eat står flere steder (i hvert fald i Århus) for leveringen og så betaler man ofte en noget dyrere pris for levering.

  SvarSlet
 8. blir sulten. Desværre. For der er længe til mad.
  Kan jeg forresten lokke dig over hos mig og afgøre, om jeg kan køre et kæbetema? Takker for dine altid gode indspark! Er altså ved at blive ret glad for bønner - og det er også din skyld :-D

  SvarSlet
 9. Uhh CuCos...så kan man jo tænke tilbage på dengang man boede på Åboulevarden og Cucos lå omme i baggården - skulle lige hilse og sige, at de har tjent gode penge på mig, når jeg kom træt hjem fra arbejde og kom op i lejligheden og kom til at kigge ud af vinduet og ned i gården, hvor lysene og duftende kom mig i møde:-)

  Tjaa...har ikke fået mad derfra siden, så der er også minusser ved at købe hus;-)

  Forresten, fantastisk mad og helt gak, at de skal straffes, fordi justeat har overskud, eller hvad man nu kan sige.

  SvarSlet
 10. @Irene - Argh, også du? Jeg vil fremover KUN bestille igennem Just-Eat hos dem der leverer maden selv. Monopol er en skidt ting!

  @Hanne - Ha ha, din mad ville jo nok være ret kold når den kom frem. Tak, jeg er glad for at du fandt noget at more dig over her og et par ideer oveni hatten :-)

  @Piskehaps - Hæ hæ, frels dig? :-D Men super godt tip! Nu hvor jeg har fået røremaskine vil jeg helt klart også bage noget til fryseren så vi kan spare penge på de dårlige dage.

  @Ann - Just-Eat burde gøre noget ved de restauranter der leverer for sent - men det gør de ikke, de tjener jo deres penge på så hvorfor skulle de gribe ind? Jeg er SÅ træt af dem! Bedre held næste gang :-)

  @Esther - Det må være dejligt med få valgmuligheder, sådan enten eller. Så bliver man heller ikke så nemt fristet af take-out. Tak, det var SÅ lækker mad - heldigvis værd at vente på :-D

  SvarSlet
 11. @Anonym - Her i byen kan man bestille fra rigtig mange steder. Dem der ikke selv har mulighed for at levere får Just-Eat til det - og det koster så mellem 49 og 89 kr alt efter stedets placering.

  @Irene - Ja, det koster kassen og er som regel vildt forsinket. *suk*

  @Zette - Labert kæbetema du fik kørt! Ih, det tager jeg gerne på mig - mine bønner er blevet hørt......eller noget :-D

  @LaTascha - Wee, jeg kan heller ikke få mine arme ned over CuCos. Det er altså noget super godt lam. Bare tanken om at bo så tæt på at jeg kunne lugte det.....oh la la :-D Der er mange halvdårlige madsteder som man burde droppe pga Just-Eat's langsomme levering - CoCos er bestemt ikke et af dem. Dem venter jeg gerne på en anden gang :-)

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...