mandag den 6. december 2010

En heldig vinder - eller to faktisk...

'Pausekage' aka årets julegave et udtrukket:

Vinderen blev: Maya!

Maya fortæller om sin bedste kage:
"Nu har jeg af tre omgange forsøgt at beskrive den kage, vi fik til min søster bryllup. Jeg kan ikke yde den retfærdighed. Men den var altså ægte najZ... Med marimekkoblomster på. Årh. Gad virkelig godt spise den lige nu".

Og hun fortsætter:

"(jeg fortjener vist forøvrigt slet ikke at deltage i det her - sidst jeg forsøgte at bage endte jeg med nogle "havregrynsboller" min roommate troede var småkager og et stort brandsår... ved sgu da ikke hvordan man betjener en gasovn)"

Åh, Maya - jeg var flad af grin. Send mig din adresse og så får jeg den rare kagedame til at sende en bog til dig!

-----------------------------------------------------------------

Det her handler nemlig faktisk ikke kun om en vinder - men om to. Det er sket noget helt fantastisk for Sif - hun har nemlig fået sin store drøm om eget kagefirma opfyldt.

Nu kan hun sælge bla sine smukke bryllupskager til dem der virkelig ønsker sig noget særligt på den store dag. Tillykke herfra - det er STORT. Dreams do come true - never stop beliving!

Sif har lært mig SÅ mange ting, både på det personlige plan, men også hvad man kan udrette med en sprøjtepose i hånden. Jeg er dybt taknemmelig for de Lambeth-kurser jeg har deltaget i.

For se lige hvad jeg har kunne pryde mit peberkagehus med i år! Den fineste pynt sprøjtet i royal icing. Jeg skal lige ha' styr på billederne, så kommer der billeder af hele huset.

Tak for alle de søde mails og kommentarer, både her og på Facebook. De varmer her i mørket og kulden.

5 kommentarer:

 1. Peberkagehuset ser så fint ud - glæder mig til at se flere billeder :)

  SvarSlet
 2. De vinduer er bare for vilde! Glæder mig til at se billeder af hele huset - det er endnu aldrig lykkedes mig at få bagt OG samlet et peberkagehus.

  SvarSlet
 3. Kære Malou. Har lige læst dit forrige indlæg. Åhh jeg sender dig så mange knus og håber at din verden snart må være mindre smertefuld. Jeg håber ikke at det private er noget der ødelægger dine sidste kræfter helt.

  Tænker meget på dig og sender dig knus og ROS for kagehus med vinduer i:)

  Kh Henriette

  SvarSlet
 4. Hov! Det er jo mig! Årh, det er ikke nogen skidt overraskelse midt i end-of-term opgavehelvedet :D Jeg får fluks sendt en mail afsted.

  Forøvrigt et brandflot kagehus, jeg er sikker på, heksen fra Hans og Grete er smaddermisundelig!

  SvarSlet
 5. @Kerry - Tusind tak skal du ha' :-)

  @Ea - Argh, de vinduer giver mig spat! De blå bolcher smeltede efter 4 dage og løber nu ned at siderne på huset. Uh, så har du jo et godt projekt at gå i kast med ;-) Tak.

  @Kære Henriette - Tusind tak for din søde kommentar. Det går desværre ikke ret meget bedre, men jeg kæmper. Hvor er jeg glad for at se hvordan blogland har støttet op om dig og hjulpet til med flytning og alt ting. Det er fantastisk som næstekærligheden flyder herinde. Jeg håber du finder et godt sted at holde nytår! Jeg 'flygter' selv nytårsaften ud til Sif hvor der er ro og inden fulde mennesker - men ro, god mad og totalt afslapning. Tusind tak skal du ha' :-) Kram, Malou

  @Maya - Uh, jeg har ikke fået nogen mail fra dig endnu. Er du i Danmark i julen? Jeg kan jo evt sørge for at bogen bliver sendt til din mor ;-) Tusind tak, jeg håber da at hun ville blive bare lidt misundelig - også selv om der ikke er pandekager på taget :-D

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...