mandag den 4. oktober 2010

Lukket pga sygdom...

Det går bare slet ikke i de her dage. Min fibromyalgi er flippet helt ud oven på sidste uges møde med en bildør. Alt berøring og tryk bliver tolket af centralnervesystemet som ekstrem smerte. Desuden er mit immunforsvar gået helt ned og jeg er nu ramt af endnu en kraftig influenza. Jeg har en teori om at det kan være stress-udløst. For jeg har godt nok tænkt og stresset meget over konsekvenserne af den 'ulykke'. For uden en velfungerende højre arm, ingen tryllerier i køkkenet! *GYS*


Der er ikke så meget andet at gøre end at holde mig i ro og håbe at det bliver bedre i en fart. Jeg syntes det er vildt hårdt at blogge, når jeg kun kan taste med venstre hånd og musen er min fjende. Så jeg tager simpelthen en pause fra blogland til jeg begynder at få det bedre. Men hvor er det ærgerligt, for jeg har masser af nyudviklede opskrifter og billeder jeg gerne vil dele.

Jeg har dog lige kræfter til at bringe en efterlysning:

Mine elskede Ga-Jol drops med lakrids er udgået fra sortimentet. Jeg har talt med Toms kundeservice i dag og de beklager meget. Jeg har spist 2-3 stykker om dagen i mere end 7 år og har svært ved at acceptere at det er slut nu. Og det er så der efterlysningen kommer ind: ser du en rest i et supermarked eller kiosk så PLEASE, PLEASE, PLEASE - KØB DEM TIL MIG! Jeg betaler naturligvis både for dem og for portoen + kvitterer med en lille overraskelse.

Vi ses forhåbentligt snart igen!

18 kommentarer:

 1. Det er jeg ked af at høre, Malou. Håber du kommer hurtigt gennem det værste!
  kh Kim

  SvarSlet
 2. Håber du snart er oven på igen. Husk at sushi gør underværker! ;-)

  Kram herfra.

  SvarSlet
 3. *Tager agent-solbrillen på og går på jagt*

  SvarSlet
 4. Jeg er ked af at høre at du har det så dårligt, håber du får det bedre hurtigt!

  SvarSlet
 5. Kære Malou, rigtig god bedring!
  Jeg cykler ud i Frederiksværk-området på jagt efter Ga-Jol drops med lakrids i dag.
  Varme klem!

  SvarSlet
 6. Holder fra nu af udkig, efter Gajol drops.. God bedring..
  Kærligst Lea

  SvarSlet
 7. God god bedring. Håber, at du snart bliver frisk igen, så vi andre kan nyde dine lækkerier. Ser mig om efter Gajol drops næste gang jeg handler :-)

  SvarSlet
 8. Kære Malou
  Det er da bare noget så træls!! Øv, øv.
  Håber, at du snart mærker lidt bedring. Og ellers kan jeg kun tilslutte mig Piske ... forkælelelse, sushi, sushi og forkælelse!!
  Knus Hanne

  SvarSlet
 9. Kære Klidmoster
  Jeg kender dig ikke men er glad for at læse med på din blog. Det gør mig ondt at du har det skidt og ville ønske at der var noget som kunne hjælpe dig. Jeg har kigget efter dine pastiller i min lokale Kvickly og kiosk, men desværre uden held begge steder.
  Mvh
  Laura

  SvarSlet
 10. God beslutning at prioritere helbredet!
  Jeg vil også holde udkig efter de drops - måske lige smage en, hvis jeg finder dem (kender dem nemlig ikke).
  Rigtig god bedring :)

  SvarSlet
 11. Kære klidmoster, sikken en god beslutning at holde lidt pause. Pas nu rigtigt godt på dig selv og god lindring/bedring og en masse positiv energ i din retning. Så du kan komme tilbage med din skønne mad og gode indlæg.
  Jeg er i Herning idag, og lover at tjekke kioskerne lidt senere i aften.... der må være nogle Gajoler tilbage...
  kh SS

  SvarSlet
 12. Øv - din stakkel. Helbredende tanker fra mig.

  PS. Skal nok kigge efter dine gajoler!

  SvarSlet
 13. Rigtig god bedring !!!

  Skal nok kigge efter dine gajoler.

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 14. Kære Malou,
  rigtig rigtig god bedring. Jeg ser efter Gajoler:-) Jeg ved du sikkert har fået så mange gode råd men jeg kender altså en behandler som måske kan hjælpe dig. Hvis du er interesseret så send mig en mail når du kan bmkirketerp@gmail.com

  Bedste hilsener
  Berit

  SvarSlet
 15. Endelig en forklaring. Jeg har ofte haft dem til at ligge i bilen, og de seneste gange, jeg har tanket, har jeg ikke kunne finde dem. Øv! Jeg kan heldigvis også lide andre pastiller, men dropsene var en af mine favoritter... RIP

  God bedring, og i øvrigt mange tak for dine inspirerende indlæg her på bloggen

  Bedste hilsener
  Simon

  SvarSlet
 16. Rigtig god bedring, håber at du snart får det bedre.

  SvarSlet
 17. Hej Kim, Piskehaps, Bibbi, Becky, Gitte Lea, Camilla, Hanne, Laura, Mette, SS, Eva og Alex, Berit, Marianne, Simon, Eva og Tine.

  Wow, tusind tak for alle de søde og empatiske kommentarer. Dem blev jeg SÅ glad for :-)

  Hvor er de fedt at I har kigget efter Ga-Jol'erne for mig. Heldigvis var der bid flere steder og jeg har nu ikke mindre end 45 æsker at gøre godt med :-D

  Glad hilsen
  Malou

  @Berit - jeg sender dig lige en mail en af dagene ;-)

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...