tirsdag den 12. oktober 2010

Indlæg nr 500...

Orv, så nåede jeg til indlæg nr 500. Der er godt nok sket meget siden jeg flyttede ind i blogland d. 30/1 2009. I skrivende stund er der 205 herlige mennesker der har valgt at følge fast med i hvad jeg disker op med her. Det er jeg vildt glad for. Det er helt overvældende med alt den feedback jeg har fået.

Som da jeg efterlyste mine elskede Ga-Jol der nu er udgået. Der var mange af jer der holdt udkig rundt omkring. Og så en dag i sidste uge kom der en mail fra Kristine i København: hun havde fået fat i ikke mindre end 35 æsker. Jeg overførte straks nogle penge til hende og vupti - så var de på vej med posten.

Mandag morgen kom posten allerede kl 7.03 med en stor pakke. Jeg flåede den straks op og fik åbnet en pakke. Ahhhhhhh, den smag havde jeg savnet. Det er da lige godt utroligt at man kan blive så afhængig af sådan en lille sort fidus.

Men jeg ELSKER dem altså. Nu har jeg til ca 1 år - og i den tid må jeg så se om jeg kan finde en værdig afløser.

Og prøv lige at se hvad der også var i pakken: en håndskrevet kort, et stykke summerbird chokolade og et par hjemmestrikkede uldsokker til at jage influenzaen på flugt. Awwww, hvor blev jeg glad. (Og tudede lidt, fordi jeg blev så rørt. Men sig det ikke til nogen, jeg har jo et image at opretholde). Så tusind tak Kristine, jeg har en overraskelse i ærmet til dig når jeg kommer hjem.

Her i blogland har jeg mødt de mest fantastiske mennesker. Det er blevet til nogle meget nære veninder, som jeg er meget sammen med. I de her dage bor jeg hos Sif og passer hus og kat, mens hun er i Lübeck og kigge på fede gamle ting mens hun gnasker marcipan. Så jeg sidder under et tæppe med mine nye uldsokker og drikker varm the. De skal nok give influenzaen baghjul. Men pga min pokkers hånd kan jeg ikke rigtig holde til at lave mad. Så det bliver til rester og rugbrød med guf jeg har været i Irma efter i dag.

Men jeg har da fået lavet lidt mad på det sidste. I sidste weekend skulle Sif lave ikke mindre end 2 bryllupskager, så jeg tilbød at komme med mad. Så havde hun da en ting mindre at bekymre sig om. Det blev til en omgang indisk med hele pivtøjet. Der ligger billeder og opskrifter af det her.

Jeg fik heller ikke blogget om den her lasagne med savoykål og røget laks. Men nu har jeg lagt billederne og opskriften på Facebook. Du kan se det hele her.

I morgen og de næste dage frem vil jeg poste mine 3 opskrifter til avocadoolie-konkurrencen. Jeg vil blive rigtig glad hvis du vil hjælpe mig med at stemme på din favorit.

Tusind tak til alle der læser med!

11 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig overraskelse :-)
  Tillykke med de 500.
  Møs

  SvarSlet
 2. Tillykke med dit jubilæum. Og sikke en dejlig overraskelse med de mange æsker ga-jol og lidt ekstra gaver.

  SvarSlet
 3. Gratulerer!!! Jeg ææælsker dit savoy-close up

  SvarSlet
 4. Tillykke med det - altid skønt at læse med, og det ser meget lovende ud med de retter! Dejligt at du sådan er blevet forkælet - sådan skal det være ;-)

  SvarSlet
 5. Gajol til et helt år- herligt skørt :-)
  Og god bedring :-)

  SvarSlet
 6. Hihihi sikken et fint gajo hjerte !!!!

  Håber du snart får det bedre med den hånd !!!!

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 7. 500!!! Tillykke smuks. Det er sgu godt gået. Klap solmissen. Og rigtig god bedring. Glæder mig så meget til vi skal ses :-) Møøøs

  SvarSlet
 8. Kære du, et stort tillykke med de 500 indlæg! Og det glæder mig så meget, at du fik Ga-jol'er.

  Varme solskinsklem fra Nordsjælland :-)

  SvarSlet
 9. Sikke fint du fik arrangeret æskerne :)

  Sokkerne - tja, du nævnte selv noget om karma og overraskelse, og karma kom lige forbi København og proppede sokkerne ned i kuverten :)

  Jeg er glad for at kunne hjælpe og morer mig stadig over ekspedienten, der i høj grad var forbløffet over min lille hamstring.

  Mange hilsner fra Kristine

  SvarSlet
 10. Hej Signe, Anette, Tine, Louise, Piskehaps, Miri, Marianne, Vita, Gitte og Kristine.

  Tusind tak for alle de søde kommentarer :-) Det er slet ikke til at fatte at det allerede er blevet til 500 indlæg.

  Åh, de Ga-Joler - de er simpelthen så dejlige og jeg nyder dem hver eneste dag.

  Endnu engang tak til dig Kristine - hvor er du er ganske særligt og gavmildt menneske. Jeg har en lille overraskelse til dig som jeg sender så snart jeg ser et posthus ;-)

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...