500 g ferskenkød
150 g løg
25 g tørret ananas
25 g frisk ingefær
3 fed hvidløg
2 tsk olivenolie
1½ dl eddike
5 spsk rørsukker
2 sorte kardemommekapsler (eller 6 grønne)
1 lille tørret chili
1 kanelstang
1 tom vanillestang
1 tsk nigellafrø
Ferskenerne skrælles, deles, befries for sten og skæres i tern.
Løgene og den tørrede ananas snittes i tern. Hvidløg og ingefær hakkes meget fint.
Tak for alle de søde mails (32) og kommentarer (over 100) - jeg skal nok svare og skrive tilbage. Det er bestemt ikke af ond vilje at jeg ikke får det gjort. Jeg håber at bøtten snart vender og jeg får noget mere overskud.
Orv Malou, det ser bare lækkert ud. Hvor er du god til at være kreativ dem den slags. Jeg tror bare, at jeg havde guffet de ferskner på rekord-tid :) Du skal ikke bekymre dig om at svare. Det er bare dejligt at kunne følge med i dit køkken.
SvarSletKh Nadia
årh nam! det ser virkelig lækkert ud. jeg ville ønske jeg fik spist chutney'er og sådan noget for de ser super lækre ud
SvarSletDet ser virkelig spændende ud - glæder mig til at se hvilken indisk menu du får det serveret sammen med :-)
SvarSletKære Malou
SvarSletDet ser bare fantastisk ud. Chutney er noget så lækkert.
Haha ... jeg måtte lige op at kigge i ingredienslisten, da jeg så billedet med alle de hakkede ting. Jeg synes bestemt, at der var noget, som lignede ristede løg (altså dem man bruger til hotdog) ... men det var den tørrede ananas ;D
Knus Hanne
Nej hvor ser det skønt ud :)
SvarSletDet ser skæppeskønt ud! Skriv lige en advarsel, inden du blogger om det indiske mad - jeg kommer til at vride mig af misundelse, for jeg elsker indisk mad! :-P
SvarSletFik lov at smage. Det er chutney-himlen!!!
SvarSletMmmm, hvor ser det godt ud :-)
SvarSletHvor ser det spændende ud, jeg er lige i humør til at lave mere chutney, måske skulle jeg prøve den opskrift :-)
SvarSlet@Nadia - Tusind tak skal du ha' :-) Det er lige før jeg syntes det er den bedste chutney jeg endnu har lavet. Kh
SvarSlet@Pernille - Tak sveske, det er en rigtig lækker basse. Spiser du ikke chutney?
@Heidi - tusind tak skal du ha' :-) Det blev til nakkekoteletter vindaloo med hele pivtøjet :-D
@Kære Hanne - Tusind tak skal du ha' :-) Ha ha, jeg tror nu slet ikke det havde været så dårligt med søde ristede løg i. Jeg har faktisk set nogle opskrifter på brød hvor der skulle ristede løg i. Det skal måske prøves? Knus
@Becky - Tusind tak skal du ha' :-)
@Piskehaps - Tusind tak skal du ha' :-) Sorry, ingen advarsler - det er sjovere når du savler :-D
@Vita - Åh, så sød du er. Skal jeg lave noget til dig?
@Signe - Tusind tak skal du ha' :-)
@Eva - Tusind tak skal du ha' :-) Jeg kan varmt anbefale den.