tirsdag den 31. august 2010

Tanker i et tog...

Klokken er mange og jeg sidder i et tog på vej hjem til Århus. Det har været en helt vild uge og jeg er fuldstændig fyldt op at oplevelser. Desværre er jeg blevet syg og har haft et par virkelig slemme dage. Men jeg vidste at det ville komme. Det er prisen for at deltage i Madbloggersymposium. Sådan er 'reglerne' desværre med fibromyalgi. Det er en ligning der skal løses og der vil altid være et gabende minus til sidst. Men jeg fortryder ikke et sekund at jeg tog af sted. Det var en utrolig god oplevelse og en uvurderlig mulighed for at møde andre madbloggere. Desværre fik jeg ikke hilst på alle dem jeg gerne ville og det piner mig lidt her bagefter. Det var bestemt ikke af ond vilje at jeg ikke fik hilst på flere. Min sociale muskel blev bare mere og mere slap efterhånden som lørdagen skred frem. Jeg skulle bruge rigtig mange kræfter på overhovedet at holde mig oprejst. Signe sad heldigvis lige ved siden af mig hele dagen og var god til at ae mig lidt i nakken når det blev for slemt. Jeg vil skrive noget mere om weekenden i de kommende dage. Skal lige ha' styr på billederne og tankerne først.

Jeg vil dog gerne med det samme sige tak til Rasmus Holmgård og Marie Sainabou Jeng for at stable det hele på benene. Det var en rigtig godt arrangement og jeg håber at vi alle ses igen til næste år.

Og så til lidt sushi:

I fredags mødtes jeg med Hanne K på hovedbanen og vi tog sammen til Roskilde for at møde Piskeriset. Hun havde gavmildt tilbudt at huse os to jyder i weekenden. Som en del af værtindegaven inviterede vi hende ud og spise sushi til frokost. Det blev på wabiwabi som Piskehapsen selv anbefalede.

Uhm, vi skulle selvfølgelig ha' lune edamamebønner med salt og citron.

Og så fik vi bare den billigste frokost sushi jeg nogensinde har fået (15 stk for blot 129 kr). Det var et fund til de penge. Først blev der knipset løs - så blev der spist løs.

Det blev også til en omgang sushi i Søsterboblen. I dag har vi spist aftensmad på YaYa inden jeg blev kørt til toget. Det var 4. gang vi spiste der og kvaliteten holder. Så bor du i Brønshøj eller omegn kan jeg kun anbefale at spise der - det er value for money!

Deres tun smelter på tungen.

Og så var der lige den her trio. Uramakier med krabbe, laks og surimi.

Og de her basser med snekrabbefyld og 'drys' af tobiko (som jeg ELSKER). For sørensen hvor var de gode.

Oh la la....crispy ebi (tempurastegt kæmpereje). Det var rigtig god mad at rejse hjem på. Det lykkedes mig lige at spise en tilpas mængde. Men hvor er det svært når man nu må spise alt det man kan.

Der er stadig 90 minutter til jeg er i Århus. De næste par dage skal jeg bare slappe af og lave meget lidt. I morgen skal jeg dog ud og spise frokost - det er research til bloggen. Jeg vil ikke sige hvor det er, men blot røbe at det er i Storcenter Nord.

Nu vil jeg lukke computeren ned og bruge dagens sidste kræfter på at bladre igennem Ud & Se. Ida Davidsens smilende ansigt pryder forsiden og jeg er nysgerrig på at læse mere om hende og hendes smørrebrød. Vi ses :-)

13 kommentarer:

 1. God tur hjem og god bedring. Det var godt du kom af sted.
  Kh Nadia

  SvarSlet
 2. Syndt at det skal koste dig noget, at deltage... god bedring. Dejligt at hilse på dig lidt længere denne gang!

  SvarSlet
 3. Det er noget øv!, men det var så dejligt, at du var med.

  SvarSlet
 4. <3 godt at du er så sej og modig :O)
  Du er jo vores udsendte medarbejder i den kulinariske verden!
  Rigtig god bedring!!
  Stinne

  SvarSlet
 5. Nogle gange er varen så god, at den er prisen værd....

  SvarSlet
 6. Kære Malou
  Rigtig god bedring til dig!!
  JEG VIL HA' TOBIKO!!!!!! ;D
  Knus Hanne

  SvarSlet
 7. Så flot at du deltog. Jeg håber på vi når at hilse på hinanden næste gang ;-)

  Go' bedring!

  SvarSlet
 8. Jeg er altid klar på lidt nakkenusning :-)
  God bedring, og hils Rasmus Klump fra mig...
  Knus

  SvarSlet
 9. Alt andet lige, så lyder det da som om at du har haft en god tur.. God bedring :-)
  Kærligst Lea

  SvarSlet
 10. Hold da op den tun ser bare god ud!!

  Håber alt er vel, og du snart er på "toppen" igen =)

  De bedste hilsner

  Faster Philip

  SvarSlet
 11. Åh nej, sushibilleder... nu er jeg sulten igen! :-D

  Det var fedt, at du var med herovre, og jeg hyggede mig godt i dit selskab :-)

  Rigtig god bedring - håber kattene og Max pusler om dig.

  SvarSlet
 12. God bedring og genopladning :-)

  Hmmm dine fotos og beskrivelser af maden hos Wabiwabi trækker mig snart forbi Roskilde ... og der vist også noget kultur man ligeså godt kan tage med.
  Kh SS

  SvarSlet
 13. @
  @
  @
  @Nadia - Tak, jeg forsøger stadig at komme mig oven på turen. Ja, jeg er SÅ glad for at jeg kom af sted :-) Kh

  @Kim - Ja, det er lidt synd. Men sådan er det og det har jeg lært at forholde mig til. Selv tak, det var også rart at hilse på dig :-)

  @Sifka - Ja, det er lidt øv. Tak, i lige måde :-)

  @Stinne - Tusind tak, hvor er du sød :-)

  @Bibbi - Lige mine ord ;-)

  @Hanne - Tak du kære :-) *åndetobiko* Knus

  @Kerry - Tak skal du ha' :-) Vi når det helt sikkert næste gang! Tak.

  @Signe - Du er bare den bedste! Tak :-) Knus

  @Lea - Ja, det var en rigtig god tur :-) Tak. Knus

  @Philip - Uhm, den tun var bare guf. Tak skal du ha', der er desværre et stykke vej endnu. Tak :-)

  @Piskehaps - Uhm sushi :-) Tak og i lige måde. Vi ses snart igen. Tak, det går da fremad nu.

  @Sushistegen - Tusind tak skal du ha' :-) Uhm, jeg håber at du kan lide det. Kh

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...