mandag den 23. august 2010

De sidste dampe...

Der bliver ikke skrevet om blogtræffet i dag. Jeg er totalt flad og har fibro-overload. De få kræfter jeg har kunne skrabe sammen er brugt på at pakke min kuffert. I morgen damper jeg over til min søster og holder søsterboble med hende. Så kan jeg hvile ud derovre og samle kræfter til weekendens udskejelser. Det bliver helt vildt fedt at skulle møde så mange andre madbloggere, så jeg håber at jeg når at få hevet noget overskud frem. Ellers må jeg tage det som det kommer.

Måske kan jeg blogge lidt i toget i morgen. Jeg har heldigvis fået plads i stillezonen, så det skulle gerne blive en afslappende og rolig tur. Der ligger så mange spændende, lækre og inspirerende indlæg og venter i blogland. Jeg er håbløst bagefter og håber at jeg kan få lidt tid til at læse op mens jeg er hos min søster. Nu må jeg hellere se at få pakket den kuffert. Det dur ikke at starte dagen i morgen med at stresse over det. Tjaw!

3 kommentarer:

 1. glæder mig til at møde dig...

  SvarSlet
 2. Glæder mig til tre dages fjollerier - det bliver skideskægt! Pøjpøj med opladningen :-)

  SvarSlet
 3. @Ivan - Tak, i lige måde :-)

  @Piskehaps - Uh, du kan tro jeg også glæder mig. Forventer ømme mavemuskler i stor stil. Tak tak, det går allerede fint fremad :-)

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...