mandag den 9. august 2010

Blogging on location from vacation...

Aaaaaah, så startede ferien. De næste 4 dage står den på maksimum afslapning og hygge. Og det trænger jeg godt nok til. Det har været et stramt program jeg har kørt længe, så det bliver godt at trække stikket ud lidt. "Ferie" er det nu ikke det helt rigtige ord for det jeg laver nu - for jeg er rent faktisk på arbejde som kattesitter og huspasser (hu spasser?). Da Sif er taget til det store udland for at se og gramse på gamle ting og sager, er jeg simpelthen flytte ind her i hendes hus så længe.

Solmissen aka Gnaskepot holder et skarpt øje med mig fra skurets tag. Øjne så store som thekopper er en underdrivelse.

Hun skulle lige prøve nogle grænser af, så jeg tilkaldte nogle professionelle katte-på-plads-sættere. Aj, det er gas - hun er en sand fornøjelse at være sammen med. Vi skal nok få nogle hyggelige dage sammen.

Uh, jeg glæder mig til at blogge om weekendens mad. I går havde jeg Ibber på besøg og lavede laksehappere og 4 forskellige salater til grillede pølser. I dag har jeg lavet pulled pork i ovnen herude (det tog 7 timer) og blev fuldstændig fortryllende. Det skal jeg leve af i et par dage. Og jeg tror jeg skal kaste mig ud i et bageprojekt for Sif har jo ALT udstyr til det. Jeg forestiller mig lyslilla macaroons med lakridsganashe. Lidt ambitiøst for en bage-klutz som mig, men nu får vi se. Men den bage-karma det her hus har kunne det jo gå hen og blive en succes.

Men nu skal jeg sove til jeg ikke magter mere. Det blev mildest talt lidt sent i går, var først hjemme fra byen kl 04.30. Men sjovt var det og lige hvad jeg trængte til. Later dudes!

9 kommentarer:

 1. Haha hun ser godtnok skeptisk ud. Gem lige en macaron til jeg kommer hjem, bitte!

  Det er rart at vide at katten og bageformene er i dine trygge hænder.

  SvarSlet
 2. Hehe!
  Den kat er en hård hund!

  SvarSlet
 3. Hvor lyder det dejligt, at du er kattesitter i Sifs hus :-) Har du dine egne mislinger med?

  Rigtig god ferie, Malou, regnvejrsklem til dig!

  SvarSlet
 4. Dejligt med ferie :-)
  Glæder mig til at høre om din pulled pork.
  Knus

  SvarSlet
 5. Kære Malou
  Dejligt at I kan hjælpe hinanden, jeg glæder mig til at se hvad du får fremtryllet af bagværk!
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 6. Kære Malou
  Rigtig dejlig ferie til dig.

  Pulled pork har jeg drømt om siden jeg så Brødrene Prices version. Glæder mig til at se din.
  Knus Hanne

  SvarSlet
 7. Hvor er det smart! Jeg vil også have en privat kattesitter, når jeg vinder en mulliard i Lotto og tager på verdensomsejling! (eller... bare på ferie i det hele taget...).

  SvarSlet
 8. Fantastisk ide med at holde ferie i andres hus, når de er på ferie. Du må også gerne hussitte mit hus en gang hvis du har lyst til andre græsgange.
  Knus til dig

  SvarSlet
 9. @Sif - Hun var skeptisk i 1 time, så overgav hun sig. Sorry, jeg har droppet at bage - er alt for smadret til det alligevel. Fear not, fair maiden - de er i de bedste hænder!

  @Vita - Ha ha, den er ikke sådan at bide skeer med. Men den kan heldigvis godt lide mig :-)

  @Madame - Du kan tro her er dejligt - det er lige hvad jeg trænger til. Nej, mine mislinger er derhjemme hos deres 'far'. Regnvejrsklem :0)

  @Signe - Det er SÅ fedt med lidt ferie :-) Svinet blev henrivende! Knus

  @Kære Vibeke - Det er så dejligt at vi kan få det til at passe på den måde. Sif kan jo nyde sin ferie uden at skulle bekymre sig om kattens ve og vel. Og jeg kan nyde min ferie alene :-) Bagningen er aflyst, jeg har desværre ikke kræfter til det. Knus

  @Kære Hanne - Tak :-) Det er det bedste gris nogensinde! Prøv det, prøv det :-D Knus

  @Piskehaps - Hallo, for gode ord og slet betaling kan du sagtens få mig som privat kattepasser! Jeg ville elske at passe de sorte slyngler :-D

  @Signe - Ja, det er en win-win aftale :-) Tak, det kan da godt være vi kan finde ud af det :-) Knus

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...