tirsdag den 13. juli 2010

Rabarber...

Når jeg ærgrer mig over at være gået glip af hyldeblomstsæsonen, kigger jeg tilbage på alle de lækre ting jeg trods alt fik lavet af rabarber.

Jeg fik jo både saft, sirup, mos, relish, bagt kompot og en pose til fryseren. Det var i sandhed rabarber galore. De to små flasker saft ligger også i fryseren og venter på at kunne give lidt sommerminder engang til vinter.

De bagte rabarber blev til en trifli med makroner samt en creme på græsk yoghurt og flødeskum. Den var sødet med lidt vanillesukker og marven fra ½ vanillestang.

Jeg vakler mellem 2 planer for de 500 g rabarber jeg stadig har i fryseren. Skal de blive til rabarbercrumble eller saft kogt med stjerneanis?

Uh, eller måske rabarberkylling. Det er en anderledes kyllingeret med stor velsmag.

Hvis du mangler inspiration til hvad du skal bruge rabarber til, har Madbevægelsen her et rabarber tema med links og opskrifter.

4 kommentarer:

 1. Her har vi den vildeste lyst til noget med rababer, men de er ikke klar endnu....

  Det er lige før jeg blir nød til at købe nogen !!!

  Sådan en omgang rababer snask i ovnen er bare guuuuf.

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Rabarber er en fantastisk spise! Jeg kan ikke huske, om du fik prøvet at lave de rabarberpickles, som jeg lavede - ellers må jeg kraftigt anbefale dig at lave det til næste år - det er virkelig fantastisk til kylling :-)

  SvarSlet
 3. @Marianne - Hmm, så har du til gengæld kirsebær i din have - som jeg er MEGET misundelig på :-D Ja, snask er guf. Hyggehygge

  @Piskehaps - Nej, jeg lavede chutney i stedet. Dine pickles er allerede skrevet i 'må lave' bogen til næste år :-D

  SvarSlet
 4. Kommentar slettet: "Fantastisk fordeling af fibre og proteiner :)".

  Brugerens navn førte ikke til en profil, men til en side hvor man kunne optage forbrugslån. Det er desværre noget der sker ret ofte.

  Beklager Anja K. Tak for komplimenten, men jeg tillader ikke linkspam til reklamesider i mit kommentarfelt. Dårlig stil at lægge udgående links hos andre forklædt som kommentarer!

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...