torsdag den 29. juli 2010

Madforgiftning...

Argh, det skete igen. Jeg spiste en kammusling i går og selv om den var stegt blev jeg alligevel dårlig. Meget dårlig. Det var en meget lang og langsom cykeltur hjem inde fra byen.

*Suk* Jeg må nøjes med det har billede fra sidst vi var på Restaurant Latin. For nu er det altså helt slut med kammuslinger. Æv, jeg ELSKER de små lækker 'bøffer' med deres milde havsmag og 'wannabe-hummer' attitude.

Er der noget du ikke kan tåle, men som du elsker?

17 kommentarer:

 1. Siden jeg engang fik en kraftig madforgiftning under en tur til london, har jeg ikke kunne tåle rødt kød.....jeg ELLLLSKER en god rød bøf, men når jeg spiser den så går der <20min og så sidder jeg på tønden med et, nåja, lettere fyldende output.
  Derefter er det ovre og jeg kan spise igen.

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare ØV..

  Ny presset appelsin juice... !!

  Ælsker det, men giver møg mave med det samme !

  Giver du ikke stedet besked om at du blev syg ?

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 3. Æv hvor er det synd for dig :-(

  SvarSlet
 4. Jeg kan jo så ikke tåle østers! Derudover er jeg voldsomt allergisk overfor farvestoffer, hvilket også sætter sine begrænsninger :-(
  Jeg ved ikke helt om restauranten skal beklage at du er allergisk, min kammusling fejlede jo ikke noget.

  SvarSlet
 5. Æv da!!!
  Jeg har heldigvis en bomstærk mave, der står model til det hele - men min mor har aldrig kunnet tåle hverken løg, chokolade eller rødvin! Lige indtil hun kom i overgangsalderen, så var det sket med allergien og nu smovser hun :-D Så måske er der stadig et lille håb for dig? Altså på den anden side af et hormoncircus som du nok ikke lige rammer foreløbigt ;-)

  SvarSlet
 6. Min mor eeeeeeeeeeeeeeeelsker saltede peanuts, men hun får små betændte bylder under øjenene, hvis hun spiser dem!

  Jeg elsker selv rejer, men har ikke spist dem i lang tid, fordi jeg før har fået nogle lidt for gamle!
  Var på Skagen sidste år, så nede på havnen skulle de gamle have lidt fisk og jeg nogle rejer! Min mor og jeg var de eneste, der spiste af dem, og vi var de eneste der blev syge! ÆVVVV! De stank bare i hele campingvognen...
  Dobbelt æv, når de blev spist samme dag, som de blev købt :(

  God bedring til dig! :)

  SvarSlet
 7. Æv, hvor træls! God bedring - pas nu på maven.

  Jeg har heldigvis været forskånet for deciderede maveforgiftninger, men jeg kan ikke tåle kalorier - de vil enormt gerne sætte sig på på mine hofter!

  SvarSlet
 8. Din stakkel, kammuslinger er også en af mine favoritter.

  Jeg kan ikke tåle kikærter- og har derfor aldrig smag hommus- men bilder mig selv ind at det bare smager som andet bønnemos :-)

  SvarSlet
 9. Åh, det var synd, Malou, men fordærvede fødevarer kan ingen vel tåle.

  Rigtig god bedring, klem ...

  SvarSlet
 10. Kære Malou
  Jeg blev engang så syg af blåmuslinger, at jeg troede je skulle dø, - det skete i Nordspanien på en vinrejse, og der gik flere år inden jeg turde spise muslinger igen.
  Jeg elsker skaldyr og får det ofte, men jeg laver det selv, for så jeg jeg styr på, om de er iorden eller ej, jeg smider hellere ud, end at tage en chance, så de har bare, at reagere som de skal.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 11. Hvor er det surt for dig :-( Jeg kan ikke tåle rå hasselnødder, men fik et tip om, at jeg bare skal give dem et kort opkog på 30 sekunder. Det virker, så nu er jeg glad ;-)

  SvarSlet
 12. hvidløgsost, hvidløgssmør... you name it. Alt med frisk, knust hvidløg!!!!
  Der er bare ikke noget at gøre... men jeg er god til at sende onde øjne, når min mand bestiller bruschetta IGEN på yndlings restauranten. øv øv øv

  SvarSlet
 13. Frisk mælk, piskefløde, alt i rå mælkeprodukter, så strejker min mave ! Ligeså med alt for meget hvedemel, pasta og kartolfer, så bliver jeg lige så oppustet som en ko, der tygger drøw..

  SvarSlet
 14. Åhhr hvor har jeg ondt af dig.. Har selv prøvet at få en madforgiftning, efter at have spist kylling.. Fandt aldrig ud af om det var salmonella, men lå i sengen en hel uge og havde det elendigt!!!
  Jeg kan heldigvis tåle alt (tror jeg)... Men har det, ligesom Piskeriset, ret så dårligt med kalorier.. ;-)

  SvarSlet
 15. @Kim - Åh, det er synd for dig. Rød bøf er jo det bedste i verden (og nu skal vi snart på MASH). Men hvis du kan spise videre bagefter så er det vel ok?

  @Marianne - Ja, øv med øv på. Jeg kan heller ikke tåle juice, det giver de ondeste mavekneb. Jo, jeg kontaktede straks restauranten. Hyggehygge

  @Vibeke - Tak skal du ha' :-)

  @Signe - Åh, ja det har du lært på den hårde måde. Jeg sagde også 'nej tak' til at få pengene tilbage, da det jo ikke var deres mad den var gal med.

  @Lotte - Ha ha, det er både godt og skidt nyt. Jeg holder mig fra kammuslinger fremover :-)

  SvarSlet
 16. @Tine - Puha, det lyder godt nok heller ikke rart. Tak skal du ha' :-)

  @Piskehaps - Tak, holder mig fra kammuslinger fremover. Muhahahaha.....de satans kalorier :-D

  @Sushistegen - Du godeste.....ingen kikærter??? Jeg ville ikke kunne undvære dem, så hellere undvære kammuslinger. Du kan lave den lækreste hommus af kogte butterbeans i stedet for. Det er også super godt!

  @Madame - Uh, det var vist ikke kammuslingen der var noget galt med - men mig :-( Tak. Klem

  @Kære Vibeke - Puha, det lyder forfærdeligt. Det kan ødelægge en hel ferie. Jeg er også hys med skaldyr. De bliver tjekkede i hoved og r** :-D Knus

  SvarSlet
 17. @Ditte - Tak :-) Ja, der gror nogle mikroskopiske allergifremkaldende skimmelsvampe på hasselnødder der kan fjernes med et opkog. Smart nok :-)

  @Anonym - Åh, ingen hvidløg? Det gælde om at læse alle ingredienslister omhyggeligt så. *åndehvidløg* :-)

  @Madam Kjeldsen - Av, for den. Så skal du også passe på alt hvad du kommer i munden. Jeg svulmer også op af alt for meget stivelse :-)

  @Lea - Fy for pokker, det lyder også grimt. Vi må simpelthen gøre noget ved de kalorier :-D

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...