onsdag den 7. juli 2010

Hjem til Århus...

Så sidder jeg i toget på vej hjem. Jeg er øm i ALLE led, smadret, dødtræt og fuldstændig overlykkelig. Roskilde er ovre -og jeg gennemførte! Desværre kunne jeg ikke magte at arbejde alle de planlagte 22 timer, men fik ros og klap på skulderen for det jeg trods alt kunne klare. Og hvad angår det sociale: jeg har været tæt omgivet af ca 100.000 mennesker i næsten en uge - og har ikke følt mig utryg eller truet på noget tidspunkt.

Jeg er glad for at jeg havde købt det rigtige udstyr og sov rigtig godt på min gode madras i mit lille telt. Men allerede kl 9 hver morgen blev teltet forvandlet til en sauna, så det meste af tiden var jeg ude under åben himmel. Selv om jeg var smurt ind i faktor 30 er jeg nu så brun som aldrig før. Nu skal jeg hjem og hvile mig, vente på at min blødende fødder heler og ha' mindst 5 brusebade før jeg føler mig helt ren. Først skal jeg dog ud og spise en lækker frokost med Max som henter mig på banegården. Jeg vender tilbage med mere når jeg har hvilet ud og kigget på alle billederne. Tjaw!


17 kommentarer:

 1. Jeg siger det lige igen: du er uden tivil den sejeste kagekælling jeg kender!
  Velkommen hjem!
  Bliver godt med en bøf ;-)

  SvarSlet
 2. Velkommen hjem fra en, uden tvivl, stor oplevelse! :-)

  SvarSlet
 3. Sådan! Du klarede det, med din omtanke for planlægning, sko og seng! Nu kan du erobre resten af verdenen :o)

  SvarSlet
 4. Way to go! *stående klapsalver*

  SvarSlet
 5. Dejligt at høre at det har været en god oplevelse for dig:-)
  God fornøjelse med frokosten!

  SvarSlet
 6. Kære Malou
  Skønt at det gik godt!
  Jeg var nervøs for om du kunne holde til det, men det lyder som en god oplevelse.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 7. Hvor er det flot gjort - og sikke nogle spændende oplevelser, du må have haft :-)

  Klem og dejlig solskinsdag til dig!

  SvarSlet
 8. Lyder som en god oplevelse på trods af varmen og blødende fødder. Sejt!!!

  SvarSlet
 9. Nu må du kunne blive forfremmet til "Overlevelsesdåse" ;o) Du er for sej - fedt det var så vellykket og velkommen tebaws!

  SvarSlet
 10. Det er dejligt du er hjemme igen, men super fedt! at du kom afsted og havde en god oplevelse :-D

  SvarSlet
 11. Kære Malou
  Så sejt!!
  Glæder mig til at høre mere:)
  Knus Hanne

  SvarSlet
 12. Skønt at høre, du har haft en dejlig tur.... Der er noget at se tilbage på med stor glæde, når dagene på sofaen og alt det andet "hejs" kommer tilbage...

  Fik du lavet noget god mad til de sulte festivalgæster ??

  SvarSlet
 13. Det var sejt gået! Jeg havde helt sikkert kvalt nogle fulde mennesker, hvis jeg skulle bo en hel uge på campingpladsen i den varme, så det er meget godt, at jeg sov hjemme! :-D

  Super igen at møde dig i forbindelse med festivalen - god tradition vi er ved at opbygge ;-)

  SvarSlet
 14. Håber du er skinnende ren igen og har fået sovet helt ud. Og ikke mindst har klappet dig selv godt og grundigt på skulderen og rost dig selv for veludført 'opgave' ;-).

  SvarSlet
 15. Kære Vita, Ditte, Stinne, Bibo, Sandra, Vibeke, Madame,Anette, Bibbi, Pernille, Hanne, Madam Kjeldsen, Piskehaps og Bente.

  Tusind tak for alle de dejlige kommentarer.

  Det var en KÆMPE en på opleveren - og jeg er langt fra kommet mig over det. Kroppen er mør og fødderne heler langsomt. Specielt lilletæerne bløder for et godt ord. Jeg ville så gerne skrive om oplevelsen - men jeg fordøjer stadig.

  Jeg er SÅ glad for at jeg blev derovre tiden ud. OG skal jeg afsted igen til næste år? Ja, selvfølgelig skal jeg det :-D

  Piskehaps - samme sted næste år?

  Glade sommerhilsner til alle
  Malou

  SvarSlet
 16. Det kan vi nok godt finde ud af ;-)

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...