torsdag den 10. juni 2010

When it rains, it pours...

I dag har været en rigtig gavmild dag. Det er simpelthen væltet ind med kogebøger - 16 stk + det løse. Nu skal jeg så bare lige ha' ryddet en hylde, så jeg får plads til dem alle.

For et stykke tid siden fik jeg en mail fra en sød blogger. Hun skulle flytte og i den forbindelse skille sig af med en del af de kogebøger hun havde samlet sammen igennem årene. Og så var det lige hun tænkte at dem ville jeg sikkert få gavn og glæde af. Det blev jeg meget rørt og glad over. I dag mødtes vi så inde i byen til en Ice-blend på Baresso, hvor jeg fik overrakt en stor stak kogebøger. Atter blev jeg overrasket over hvor fantastisk søde og gavmilde mennesker der er at finde her i blogland. Tusind tak K :-)

Og for at det så ikke skal være løgn, vandt jeg Kokkeknivens give-away her til aften (billedet har jeg lånt hos ham). Gevinsten er sørme 4 kogebøger. Det er bøger, så man kan sammensætte en hel dagskost. Wuhu, det er svært af få armene ned. For at deltage skulle man fortælle om sin værste oplevelse i et køkken. Du kan læse om min oplevelse her.

Jeg vandt forresten også en give-away i sidste måned. Lone Kjær udloddede et eksemplar af sin kogebog 'Slank - på den fede måde' - som faktisk er udsolgt fra forlaget.

Hun var endda så sød at signere den. Jeg skal helt sikkert også ha' fingrene i hendes næste anden bog 'Sund - på den fede måde'. Hun har også netop udgivet en e-kogebog ‘Hverdag de luxe’. Den kan du se her.

Uh, og den her krabat har jeg helt glemt at blogge om. En morgen blev jeg vækket kl 06.30 af posten der kom med en mega-tung pakke fra Amazon. Hold da fast, hvor blev jeg muggen. Først på posten, siden på Amazon - for jeg havde sgu ikke bestilt noget. Det skal lige siges at det var midt i min meget dårlige perioden. Max var uden job og jeg havde trukket noget af en nitte personligt. Så der kom hurtigt brænde på bålet og jeg piskede en stemning op. Jeg loggede ind på Amazon og kiggede alle mine gamle ordrer igennem - der var ingenting der kunne forklare pakken. Og så åbnede jeg den, forberedt på at skulle kontakte deres kundeservice og skælde ud. Men hvad er nu den af: Det var den kogebog jeg havde gået og sukket efter så længe. Åh, du godeste, det var Heston (den lille sød-fede englebasse) Blumenthals 'The Fat Duck Cookbook'. Jeg holdt vejret et øjeblik og famlede efter følgesedlen. Og det stod løsningen til mysteriet så. Det var en gave fra Sif, som gerne ville glæde mig og muntre mig lidt op. Og det skal jeg eddermugme love for at hun gjorde. Nøj, hvor jeg tudede............naturligvis fordi jeg tabte en gryde ned over foden. Jeg er jo ikke blevet en softie, vel!?

20 kommentarer:

 1. Hvor er det bare SKØNT for dig kære Malou. Sikke en dejlig dag. Og hold da op hvor var det en sød gave fra Sif :)

  SvarSlet
 2. Juhu, for ny inspiration :-)
  Tillykke
  Knus

  SvarSlet
 3. Skøn, skøn læsning - tillykke med alle de dejlige bøger :-)
  Jeg er meget spændt på at følge dit link til Lone Kjærs e-kogebog ‘Hverdag de luxe’.

  Regnvejrsklem ;)

  SvarSlet
 4. Kære Malou
  Hvor er du da bare blevet forkælet, - og ih hvor jeg syntes, at det er dejligt!
  Sif må iøvrigt være en fantastisk Quinde!
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 5. Hold da helt op..
  Jeg tror jeg ville græde alene ved, at se alle de bøger.. Jeg er kogebog-junkie.. Tihi...
  Og hvor en fantastisk veninde du har i Sif.. :-)

  SvarSlet
 6. Hende Sif er nemlig noget helt særligt.

  SvarSlet
 7. - og det var da bare så lidt! Og tak for kaffe hvis man kan kalde en Iceblend det :o))
  Nu bliver de fleste gryder pakket i kasser her - så de næste par uger er det "mad i ovn og det der kan laves i mellemgryde og kasserolle tid" Kigger herind for at se og læse lidt om rigtig mad så. Det smager vel altid lidt af fugl :o))

  SvarSlet
 8. Malou - den menneskelige tombola! Jeg er helt overbevist om, du er det hele værd! :o)

  SvarSlet
 9. Så ved man bare at man betyder noget :)
  sikke en hjerte varme ;)

  SvarSlet
 10. Så kan jeg da bedre forstå jeg aldrig vinder noget - du løber med det hele!! :-D AIj, hvor bliver man da glad i emhætten af sådant et indlæg - herlige sager, lige til Klidmosteren. Yes! :-D

  SvarSlet
 11. Tak, kære Nadia - det var en rigtig god dag. Ja, er Sif ikke bare den bedste veninde ever? :-D

  SvarSlet
 12. Hej Signe

  Tak sveske - der er meget inspiration at hente der :-)

  Knus

  SvarSlet
 13. Tusind tak Madame, der er mange timers skøn læsning at hente der.

  Midnatsklem

  SvarSlet
 14. Kære Vibeke

  Uh, du kan tro jeg føler mig forkælet. Jeg er meget taknemmelig. Sif er noget ganske for sig ;-)

  Knus
  Malou

  SvarSlet
 15. Hej Lea

  Jeg græd også lidt :-)

  Tak, du kan tro jeg også sætter pris på at have hende som veninde!

  SvarSlet
 16. Oh yes, Pia - det ved vi begge ;-)

  SvarSlet
 17. Hej K

  Så sød du er :-)

  Husk at send mig din adresse, så jeg kan sende lidt forkælelse i din retning ;-)

  Kram
  Malou

  SvarSlet
 18. Tusind tak Bibbi - dine ord gør godt :-)

  SvarSlet
 19. Hej Lene

  Oh ja, det giver varme i krop og sjæl :-)

  SvarSlet
 20. Hej Bibo

  Sorry :-D

  Hvor er du sød! Sender dig mange rare tanker der nede i det store Italien ;-)

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...