tirsdag den 29. juni 2010

Rå fisk og rå hæle...

Søsterboblen har et par skønne dage med sol og hygge. I aftes var vi på YaYa sushi for 3. gang og det var det bedste sushi vi har fået der indtil videre.

Der var blandt andet denne 'rainbow' med fyld af krabbe, toppet med laks og avocado.

 Og en helt vegetarisk futomaki med tangsalat, mango, agurk og tofuskind. Det var virkelig et par lækkerbidder.

Vi prøvede ikke at spise så meget som sidste gang og det lykkedes næsten. Hvis du bor i Brønshøj eller omegn kan jeg altså virkelig anbefale YaYa. Det er god sushi til pengene.

 Jeg er ved at gøre de sidste indledende øvelser til Roskilde. Jeg har lavet en plan over hvad jeg gerne vil høre og det jeg måske vil høre. Det er dog et par bands jeg går glip af pga arbejde fredag aften som jeg vildt gerne ville ha' hørt (Them Crooked Vultures og Nephew). Men da der jo ikke er noget at gøre ved det, så forsøger jeg at give slip på skuffelsen. Jeg vidste at det var betingelserne da jeg meldte mig som frivillig.  

Søs og jeg var ude på pladsen i søndags for at hente mine armbånd (medarbejder og camping) og sætte mit telt op. Hallo, jeg havde da fuldstændig hovedet under armen. I stedet for at iføre mig mine nye dyrt indkøbte travesko, gik jeg rundt i et par tullesko der lige tog alt huden på begge hæle. Nu skal jeg døje med det hele festivalen. Virkelig smart NOT! Men nu har jeg købt to pakker Compeed plaster så jeg kan tage nye plastre på hver dag. Teltet blev låst med en hængelås, så jeg håber at det står der i morgen tidlig når jeg kommer derud. Puha, hvor har jeg mange sommerfugle i maven. Det er noget af det vildeste jeg nogensinde har rodet mig ud i. 
Jeg er tilbage her ved Søs engang i løbet af mandag. Men jeg kommer ikke til at være helt offline. Fra mobiltelefonen kan jeg tilgå både Twitter og Facebook. Så selv om jeg er omgivet af fremmede har jeg mine venner med i lommen. Der er også et par stykker der har tilbudt af ringe med støtte og krisehjælp hvis jeg skulle få brug for det. Tak, det er jeg meget glad for. Det er godt at vide at jeg har livliner når/hvis det brænder på. Vi ses på mandag. Pas på jer selv og hinanden. Tjaw!  

13 kommentarer:

 1. Fyr den af, Malou! Du er for sej :o)

  SvarSlet
 2. Pøj pøj, jeg er sikker på at det bliver fedt !!!

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 3. Du må ikke skifte dit Compeed-plaster hver dag! Det skal falde af sig selv. Ellers ryger huden med (har just prøvet det). Pas på dig selv, god festival. Kh. Helle

  SvarSlet
 4. falde AF af sig selv
  sorry

  SvarSlet
 5. Kære Malou
  Ha' en skøn, skøn festival!!
  Og en anden gang - så kræver sushiindlæg altså store advarselssignaler ... har total sushitrang nu ;) Den første rulle ser SÅ FANTASTISK ud.
  Knus Hanne

  SvarSlet
 6. Meget smuk sushi! Godt at kunne snigkigge lidt på din plan - jeg vil prøve at se, om ikke jeg kan koordinere et møde ud fra det ;-)

  SvarSlet
 7. God fornøjelse! Det bli'r bare for vildt - og du fortjener det ;-)

  SvarSlet
 8. Verdens smukkeste mad ! God tur :)

  SvarSlet
 9. Håber, du har nydt, vejret er vel svært at klage over?

  SvarSlet
 10. Jeg håber, du har haft nogle dejlige på Roskilde-festivallen, Malou :-)

  Sommerklem og ha' en god aften!

  SvarSlet
 11. @Bibbi - Wuhu, jeg fyrede den Max af :-D

  @Marianne - Åh yes, det var fedt :-D Hyggehygge

  @Helle - Tro mig, så meget som jeg gik derovre faldt det af hver dag. Jeg måtte endda købe ekstra pakker til resten af ugen. Men for pokker hvor er de plastre en god opfindelse. Uden dem havde jeg ikke klaret det :-) Tak. Kh Malou

  @Kære Hanne - Sorry, jeg sender din en advarselsmail næste gang :-D Tusind tak, det var for vildt! Knus

  @Pernille - Åh, du ville ha' været SÅ stolt af mig :-D

  @Pedrsn™ - Det blev hyl! Tusind tak for hjælp, støtte og hygge ;-)

  @Piskeris - Det var virkelig lækker og smuk sushi denne gang. Godt vi kunne få det til at passe :-)

  @Bente - Tusind tak skal du ha' :-) Det var en fantastisk oplevelse.

  @Madam Kjeldsen - Så smuk! Tak :-)

  @Zette - Du kan tro jeg har nydt det. Det eneste jeg har at klage over med vejret er at jeg næsten er blevet FOR brun :-D

  @Madame - Helt fantastiske dage :-) Varme klem :0)

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...