fredag den 4. juni 2010

Give-away...

Jeg har haft den her give-away i støbeskeen længe, men ventede på en lejlighed til at fyre den af. Da jeg kom hjem fra København og så at jeg nu havde 150 faste læsere vidste jeg at nu var det tid. Så her kommer den: De onde, de grimme og de fantastisk smukke!

Kender du Cake Wrecks? Det er den mest fantastiske blog med professionelle kager der aldrig burde ha' set dagens lys. Her er der både grimme, sjove, ulækre og helt igennem mærkelige kager. Jeg udlodder hermed bogen der er udgivet med nogle af de bedste/værste 'Wrecks'.

Et 'Wreck' kan f.eks være en stavefejl eller flere på samme kage.

Og hvad pokker der det her? En klovn der rider på en .........turdzilla?

Ak ja, den teknik - det der internet, er der mon billeder man kan hente der?

Forstil dig en vordende brud der bestiller denne fine kage til sit bryllup.

Men modtager den her. Mon ikke hun græd lidt?

Det er dog intet imod hvad den næste brud gjorde, da hun så sin smukke drømme bestillings-kage.......

......ankomme som dette mareridt. Stakkels pige. Faglig stolthed? Ikke her. Jeg fatter simpelthen ikke at bageren har turdet aflevere den kage til et bryllup. Only in Amerika!

Hmm, oven på de rædsler trænger øjnene til at se på noget smukt.

Jeg er helt sikker på at denne bryllupskage-top også fik bruden til at fælde en tåre - af ren og skær glæde. Er den ikke bare smuk? Det er endnu en fantastisk kage som Sif har tryllet frem.

Det er en stor oplevelse at få sådan en kage. Se lige den fede kage hun havde lavet til min fødselsdag. Den vil jeg aldrig glemme!

Og sørme om du ikke også lige får en ekstra mulighed for at få fingre i hendes kagebog. Du kan ikke lære at lave de smukke kager efter den, der skal et kursus eller 500 til, men du kan lære at bage det pureste guf der gemmer sig under den fine overflade.

Læg en kommentar og fortæl mig hvilken af de 2 bøger du kunne tænke dig - og fortæl mig om noget du har lavet som er mislykkedes totalt. Har du bagt en forfærdelig kage som var nødt til at skulle på bordet? Har du slået en steg ihjel og serveret den alligevel? Bærer du på en slem køkken-hemmelighed som du ville få det bedre at af bekende? Fess up!
NB. Du må gerne deltage 2 gange hvis du er interesseret i begge bøger!

Jeg trækker 2 heldige vindere fredag d. 18/6 kl 18.06.

20 kommentarer:

 1. Sikke en god konkurrence:)

  Min værste kage-kikser var engang, hvor jeg havde nogle veninder og kammerater på besøg.
  Herunder også en fyr, som jeg nok gerne ville imponere en smule:)
  Jeg havde lavet masser af lækker mad og der blev drukket godt med vin.
  Som dessert ville jeg servere lun chokoladekage med is og frugt.
  Lun som direkte fra ovnen.
  Sån en chokoladekage fyldt med smør, chokolade, nærmest ingen mel og godt med mandler.
  Herligheden kommes i ovnen, men efter ca. 15 min siger det bar PUUUF og så er kagen eksloderet ud i hele ovnen og det eneste der var tilbage i formen var et helt forkullet bund..
  Så stod jeg bar der, men en chokoladekageglaseret ovn og meget lidt imponerede gæster:(

  SvarSlet
 2. Jeg vil bare helt vildt gerne vinde Sifs bog!!!
  Nå men jeg må jo ud med noget så... Engang vi skulle have fødselsdagsgæster til eftermiddagskaffe gik det galt. Jeg havde travlt med at dække bord og rydde op og den slags. Jeg havde også lige sat 2 plader boller i ovnen. Men den slags tager jo tid, så jeg kunne jo liiige.... Da gæsterne ringede på døren kom jeg i tanker om bollerne. Jeg kunne smide 2 plader meget brune, (jeg vil ikke sige sorte...) boller i skraldespanden mens gæsterne var der. Øh lige et øjeblik jeg smutter lige til bageren;-)

  SvarSlet
 3. Nej jeg vil faktisk også helt vildt gerne vinde den anden;-)
  Må man deltage 2 gange??
  Jeg skulle engang bage kage til pigerne på arbejde. Da jeg havde lavet dejen synes jeg ikke den så ud af ret meget. Så jeg lavede lige en dobbeltportion og hældte oveni fadet. Tralala jeg satte fadet i ovnen og satte mig over i sofaen lidt. Efter 10 min gik jeg op og så til kagen. Den voksede og voksede. Løb ud over kanterne og ned i bunden af ovnen. Jeg måtte se om jeg i det mindste kunne redde ovnen. Det hele røg selvfølgelig ud. Jeg satte mig over i sofaen og var meget slukøret. Jeg kunne da heller ikke finde ud af noget som helst. Min kæreste rejste sig og gik op i køkkenet og bagte en kage som jeg kunne tage med til pigerne. For første og eneste gang i de 11 år vi har været sammen bagte manden en kage. Så i kan nok se at jeg ver ked af det...

  SvarSlet
 4. Kære Malou, jeg skal ikke være med i lodtrækningen, men jeg næsten græd af grin over de pinlige kager, du viser ;-)

  Sifs kage med svanerne er bare helt eventyrlig smuk! Jeg begriber ikke, hvordan man kan lave noget så elegant ...
  Solskinsklem!

  SvarSlet
 5. Min historie er en historie om ikke éen, men en serie af køkken katastrofer.
  Jeg kan ikke bage en kage! Så er det sagt. Selv ikke sådan en: Idiot sikker en; ” Tilsæt kun vand og rør rundt”. Utallige lige er mine mislykkede forsøg. De bliver sten hårde udenpå og ubagt indeni. Eller bare klumpede og underlige. Familien har lært at frygte når mor siger: Ih skal jeg ikke bage en kage til eftermiddagshygge? Ih nej udbryder de, og får lyn hurtigt ført mig ud af køkkenet og ind på bedre tanker.

  Imidlertid er det en bestemt kage, som har givet mig mit livs største sejr! Min lille datter gik i børnehave. Til sommerfesten skulle der være kage konkurrence. GISP! Min lille datter så op mig med sine strålende lavendelblå øjne, smilede og sagde fuld af tillid: Min mor vinder. DOBBELT GISP! I erkendelse af mine manglende kage-bagnings-kompetencer, besluttede jeg i min desperation at lave en lagkage! Og så udnytte mit kreative talent: Så jeg købte en stor rund marcipan plade, lagde den over lagkagen og malede den blå, med frugtfarve = havet. Så lavede jeg små bølger med hvid glasur. En klump pistacie masse blev en fin grøn ø i midten. Så langt så godt. Ind i datterens legetøjs kasse og finde to små teletubbie figurer; De blev vasket og stillet på den grønne Ø, og så blev øen lige pyntet med små sukkerblomster, der perfekt lignede dem i TV serien.

  Jeg vandt kagekonkurrencen!!!!!! Og alle de andre mødre som havde bagt politisk-korekte-øko-kager blev SÅ sure!!! (Jeg frygtede at få en bagespatel i ryggen). Men ungerne stimlede sammen om min teletubbie kage. Og alle ville smage. Og sådan reddede mit kreative talent situationen. Og datteren; Hun tog det som en selvfølge! Men jeg havde mit live største succes!

  (Hvis jeg vinder vil jeg gerne vinde Sifs bog)

  SvarSlet
 6. Da jeg allerede er den glade ejer af Sifs bog, vil jeg kun i spil om Cake Wrecks.
  Jeg kan simpelthen ikke komme på nogen kagefadæser, men en mad-én af slagsen kan det da godt blive til:
  Jeg boede hjemme og vi skulle have brændende kærlighed; baconen blev brændt og så tabte vi posen med peber ned i kartoffelmosen! Det endte med en rugbrødsmad :-(

  SvarSlet
 7. Tillykke med de mange læsere - hvor er det fedt :-)

  Jeg kender CW-bloggen - gad vide om ikke jeg er stødt på den via dig? - og den er så sjov, så den bog vil jeg gerne vinde! Jeg har allerede Sifs geniale bog, og selvom den kunne være sjov at læse i stereo, så er jeg ikke sikker på, at det ville være sundt for min lattermuskel - den kan også få for meget motion ;-)

  Jeg har interesseret mig for madlavning helt fra barnsben, og jeg fik da heldigvis lov til at prøve lidt forskellige ting, da jeg var barn. En af de historier, min mor oftest fortæller, var da jeg engang som ca. fireårig ville lave gulerodssalat til hende. Jeg gav hende da også en skål med fintreven gulerod og rosiner i, men hun havde lidt på fornemmelsen, at jeg ikke havde begrænset mig til de gængse ingredienser (hm, jeg har ikke før tænkt på, at det gik så langt tilbage!), så hun spurgte, om jeg havde puttet andet i. Det benægtede jeg først, men da hun blev ved med at bore i det (blandt andet fordi jeg ikke selv havde lyst til at smage, hehe!), så fortalte jeg, at jeg også havde puttet sulfo i! Jeg syntes, at salaten trængte til lidt dressing!

  Siden da har jeg haft forbud mod at putte sulfo i maden... ;-)

  SvarSlet
 8. Jeg vil da også gerne byde ind, og vil gerne vinde Sif's bog :)

  En af mine værste kiksere var da vi havde svigerfamilien på besøg, en meget kaffeglad svigerfamilie... Så jeg havde selvfølgelig prøvet mig med en kaffefromage, men da jeg ikke selv er glad for den 'rene' kaffesmag tilsatte jeg også lidt chokolade... Hele herligheden røg i en form og på køl.... Men da jeg så skulle vende den ud havde al den tunge chokolade lagt sig i bunden, og selve kaffedelen var på ingen måde stivnet... Så det var en 'tung' chokoladeklat med kaffesmat ovenpå....
  Men det bedste var at alle pænt spiste af den og roste den ;)

  SvarSlet
 9. Jeg vil ikk vinde noed, jeg vil bare sige FAIL på den kage med linket :D

  SvarSlet
 10. Haha de billeder var da alt for sjove!! Jeg vil gerne vinde CW-bogen, da jeg allerede har Sif's :)

  Nu anser jeg mig selv som ret god til at bage, men er der noget der har voldt mig problemer, så har det været lagkagebunde.

  Skulle holde min fødselsdag og ville lave en fin hjerteformet lagkage i min nye bageform. Tænkte at det der med lagkagebunde, det kan da ikke være så svært, så fandt et par opskrifter på nettet og gik i gang. Og det kiksede bare gang på gang på gang... Så smagte de af æg, så var de tørre, så hang de fast i formen... ARGH!

  Måtte flere gange ned og proviantere nye ingredienser.. Måtte endda i kiosken, da klokken blev 22 for jeg NÆGTEDE at give op. Stakkels kioskmand, jeg har stået med vilde øjne og tømt køleskabet for æg :D

  Min kæreste prøvede t opmuntre mig til at blive ved, men til sidst hvæsede jeg at jeg fanme bare ville købe nogle bunde næste dag og skære dem som hjerteformede og så ku de æde lortet eller kyle det ud af vinduet (så var der radiostilhed på den konto :/)

  Men happy ending, det lykkedes mig at bage perfekte luftige bunde i 113. forsøg - kan godt være jeg er sindssyg, but i'm no quiter :D

  Billy

  SvarSlet
 11. Jeg bliver simpelthen nødt til at lægge et lod på Sif's skønne bog.
  Jeg har lavet mange køkkenbommerter igennem tiden, men den senest dummeste var nok da jeg lavede æblekagerasp, og i min iver bestemte mig for at det skulle være FINERE end det var efter en tur på panden. Så op i en plastic-pose med skidtet og så smadrer vi da posen imod køkkenbordet et par gange. Det tog mig cirka 5 sving at smadre posen og derefter 50 minutter at gøre køkkenet rent.

  Åh ja, det minder mig om en anden uheldig hændelse jeg havde med plasticposer. Soulmaten og jeg havde lavet noget i friture. Efter maden ville vi hælde olien over i en pose for at smide den ud (den slags smider man jo ikke i køkkenvasken!). I samme sekund som jeg joker med at "det kunne da være sjovt hvis olien var så varm at den smeltede po-..." sker uheldet, og jeg kan konstatere at det IKKE kunne være spor skægt hvis det skete. Det tog satme lang tid at få ½ liter olie tørret op fra køkkengulvet, køleskabsdøren og skuffer. Suuuk!!!

  SvarSlet
 12. Jeg vil super gerne have Sif's bog.
  Min værste kikser i et køkken var, da vi i en sommerferie, var nogle venner, som var taget i sommerhus. Jeg havde købt nogle pasteurisede æg, fordi vi skulle jo have en omgang is med masser af guf efter aftensmaden. Jeg havde også en, jeg gerne ville imponere, da vi altid har haft en lille konkurrence, om hvem der kunne fremstille den bedste dessert. Men jeg gik i gang, og det gik fint, jeg ville så også vise, at jeg kunne vende bøtten med guffen på hovedet, og svuuuup så røg der hele ud. Jeg havde ikke flere æg, og alle butikker havde lukket, så vi troede vi måtte nøjes med isen, men vi fandt ud af, var for gammel. Det var virkelig pinligt.

  SvarSlet
 13. Gælder det hvis ens uheldigste køkkenoplevelse er at brænde hårdkogte æg på? Dvs. koge gryden tør og sørge for røg i hele lejligheden?

  Gad godt vinde Sifs bog hvis man skulle være heldig.

  SvarSlet
 14. Fuck man bliver lækker sulten smiler

  SvarSlet
 15. Vil gerne have Sif's bog, så jeg kan få lavet nogle ORDENTLIGE kager!
  Som BillyRubin har jeg heller ikke de gode erfaringer med lagkagebunde. Ejer dog ikke helt den samme stædighed, og har begge gange søgt hjælp hos Karen Volf.
  Men den største fiasko var da jeg holdte fødselsdag på mit gamle kollegie. Vi skulle have hjemmelavet kakaomælk, som det jo hører sig til. Havde varmet en ordentlig tønde mælk og serverede den gladeligt til alle naboerne, og de drak af den. Da jeg selv fik smagt på den, viste det sig at den var frygtelig brændt på og absolut udrikkelig. Et hak i madlavningsglorien og en påmindelse til mig om at man skal huske at røre i mælk, mens man opvarmer den...

  SvarSlet
 16. Jeg er allerede den heldige ejer af Sif`s bog. Men CW bogen kender jeg slet ikke. Den ser sjov ud, den gad jeg godt at eje.
  Jeg har præsteret at blende det lille plastik låg/prop til blenderen 2 gange.... Første gang lå det nede i blenderen da jeg samlede blenderen og da jeg satte strøm til sagde der -wroooooooom- og der var bitte små plast stykker i hele mit køkken :-/ Det var dog en gammel blender så den blev udskiftet med en ny. .... Kort efter lavede jeg samme nummer med den nye blender. Så pt blender jeg ting uden det lille bitte klare plast låg/prop i toppen -ss-

  SvarSlet
 17. Jeg kunne rigtigt godt tænke mig at vinde Sif's bog.
  Der er sikkert været mange svipsere igennem tiden og helt sikkert mange gange, hvor jeg selv har synes, at det svipsede, men hvor gæsterne ingenting bemærkede. Den senste er nok, da jeg fornylig skulle lave kage til min svogers fødselsdag og ville lave chokoladebunde, men glemte at putte mel i, fordi bundene skulle laves lidt hurtigt i mellem aftensmad og tv-hygge.

  SvarSlet
 18. Sikke nogle kiksede kager :D

  Jeg vil gerne have et lod på Sifs bog. Jeg har lavet en del bommerter i køkkenet, det er ofte dem, jeg lærer af.

  En af de første skete, da jeg var 12-13 år gammel. Jeg skulle sætte en fiskegratin ind i ovnen. Der skulle stanniol på, men jeg kommer madfilm på istedet for. Jeg tænkte ikke nærmere over det, og min mor kommer og overtager maden, da det skal serveres. Også spørger jeg om hun har taget filmen af. Øh nej, det var jo smeltet, så hun kunne ikke se det. Så den fiskeret fik jeg ødelagt.

  SvarSlet
 19. hejsa
  har heldigvis allerede Sifs lille vidunder bog:-)så det må blive den anden hvis man skulle være heldig. Jeg skulle have kage med på arbejde og bestemte mig for en lækker kage med æbler og karamel-nøddetopping som løber ned i dejen udner bagning. Gik fint igang med projektet og lavede en hel bradepande. Brugte mange æg, godt med smør og ikke mindst nødder. Min kæreste ville gerne smage et stykke og jeg skar det til ham, mens jeg smagte på lidt krummer. Føj for den lede - salt kan under INGEN omstændigheder bruges i stedet for sukker. Hele hærligheden måtte afskaffes i skraldespanden. Øv Øv og atter øv, spild af gode råvarer. Mine kolleger måtte nøjes med bager kage og kiggede noget slukøret på hvad jeg havde med.
  Forklaringen var at min svigerfar arbejdede hos en grossist der forsyner bagerier og havde taget lidt af hvert med hjem til mig i poser uden mærkning. Da jeg skulle rydde op i skabet kiggede jeg på det hvide pulver i posen og tænkte - det kan komme op til det andet sukker. Men det var altså salt.Det sker ALDRIG igen:-)

  SvarSlet
 20. Cakewrecks er bare god underholdning, jeg kunne godt tænke mig at vinde cakewreck bogen hvis det er :D bumbum jeg har engang lavet nogle muffins med en masse gode sager i der valgte "eksplodere" på en eller anden måde så ovnen var god snasket og jeg var lidt flov ;)

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...