fredag den 7. maj 2010

Skønne salater...

Jeg er SÅ spændt på i morgen. Det bliver en kæmpe oplevelse at prøve kræfter med Lambeth. Og i morgen aftes skal jeg møde helt nye mennesker. Twitterfesten er sammenskudsgilde og jeg skal medbringe salat. Jeg har derfor bestilt lidt ekstra hos Aarstiderne i denne uge. Jeg har været ude af huset det meste af dagen, så jeg kom først i køkkenet efter kl 22. Heldigvis havde jeg fået kogt og pillet nogle kartofler i formiddags, så de var lige klar til at køre i en salat. Resten blev slet ikke som planlagt, for der var ikke kræfter til så meget. I stedet for at snitte det hele i hånden, tog jeg 'big white' i brug til et par af tingene *wroom wroom*. Det tog under en time at flikke alle 3 salater sammen, men køkkenet ligner til gengæld også en slagmark. Maaaaaax, er du sød at tage dig af det i morgen formiddag? 

'Konfettisalat' Sorte fuldkornsris m/revet gulerod, blendet blomkål, rød og grøn peber i små tern. Dressing rørt af ravigotte, hvid balsamico, fuldkornsennep, olivenolie, salt og peber.

'Blandet salat' Tomat, agurk (uden kerner), gul peber, oliven og bredbladet persille. Dressing af olivenolie, hvidvinseddike, mynte, salt og peber. Der skulle ha' været kikærter i, men *CHOK* der var ikke flere i fryseren. Jeg har simpelthen glemt at sætte nogen i blød efter jeg har brugt de sidste. Stor krise siger jeg bare!

'Kartoffelsalat' Nye kartofler og snittede gourmetbønner i mild ymerdressing med løvstikke. Bønnerne fik lige 1½ minut i mikroovnen, så de er stadig knasende sprøde. Dressingen blev rørt af lidt Heinz mayonnaise, ymer blendet med løvstikke, salt, peber og citronsaft.

Nu skal jeg klemme noget søvn ind, det bliver en lang dag i morgen. Jeg skal op tidligt og lave fetacreme, pakke værtindegaver ind og skrive en harmdirrende mail til en sælger fra QXL der har snydt mig. Mere om det en anden gang. God lørdag til alle! 

5 kommentarer:

 1. :O) Det lyder helt lige som os!
  Stinne laver mad og får ros, og Søren rydder stille og roligt op efter Stinne

  SvarSlet
 2. Er da helt rystet over du kan løbe tør for kikærter. Tak for dejligt selskab. Du er en darling!
  Tak til Dr. Max for underholdning på cd :-)

  SvarSlet
 3. @Stinne - Naturligvis ta'r vi mænd køkkenet efter et skønt måltid. Det er da det mindste.
  @Vita - Selvtak. Og ja hun er :-)

  SvarSlet
 4. Det er den bedste arbejdsfordeling i verden :-)

  Alle burde ha en Dr Max.

  @Vita - *gys* ingen kikærter. Det varede heller ikke længe før abstinenserne satte ind. Men der bliver masser af kikærter i dag, både hele og blendede!

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...