søndag den 16. maj 2010

Pausebillede(r)...

Argh, jeg er helt død i sværen. Det har bare været nogle mega lange og hårde dage. Det koster godt nok mange kræfter at lave mad til så mange mennesker. Men det var bare alt umagen værd. Fødselsdagsfesten blev en kæmpe succes og der blev næsten spist op. Sif havde bagt denne helt fantastisk flotte lambethkage til mig. Der skal nok komme en masse billeder og opskrifter de næste dage, jeg skal bare lige samle noget overskud til det. Desværre er mine billeder ikke blevet så gode den her gang, der var nemlig snask på linsen. 

Hele køkkenet er faktisk smurt ind i snask. Halleluja for opvaskemaskinen siger jeg bare!

Jeg blev helt vildt forkælet og fik en masse fede gaver. Se lige denne fine fedtemad med jord på som jeg fik af Ibber. Der følger en sjov historie med, den skal jeg nok diske op med en dag. Nu skal jeg simpelthen bare gå kold på sofaen......*ralle*

6 kommentarer:

 1. Den gør sig fandme godt på sårn en fin tallerken! Tak for i går/nat/dag. Det var FREMRAGENDE!

  SvarSlet
 2. Jeg er med Ibber her, tak for en fantastisk aften :-)

  SvarSlet
 3. Åh jeg er træt i dag! Men for dælen min mund - og mave! - var lykkelige i går! Tak for mad, invitation, genialt selskab, og sjaw!!

  SvarSlet
 4. Halleluja - godt du har en opvasker med stikkontakt! Og godt det var en dejlig fødselsdag :o)

  SvarSlet
 5. Hihi, en fedtemad med jord på - sikke en gave! Jeg glæder mig til historien bag :-)

  Med den opvask ser det ud som om, I har en rigtig skøn dag, Malou.

  Varme asolskinsklem ;)

  SvarSlet
 6. @Ibber - Ja, den er smuk ikke? Selv tak, det var a hoot and a half!

  @Sig ne - Selv tak :-D

  @Tine - Selv tak, jeg er glad for at du nød det så meget :-D

  @Bibbi - Oh yes, min el-drevne hjælper slog til og reddede dagen. Tak skal du ha' :-)

  @Madame - Det er en både sørgelig og sjov historie. Du kan tro vi havde en skøn dag :-) Varme måneskinsklem

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...