mandag den 31. maj 2010

Lige lovlig light...

Jeg sidder i toget på vej hjem fra København og gør status over besøget. Der har været Søsterboble, blogtræf, sushi og shopping i lange baner. Det vel jeg blogge om en anden dag. Nu skal jeg bare hjem og slappe af og være helt alene i en rum tid. Mit hovede summer af alt den snak og alle de indtryk.   

Føtex i Herlev bød på en lidt sjov oplevelse. Søs og jeg daldrede lidt rundt i de forskellige gange på udkik efter noget vi havde lyst til at proppe i hovedet. Og så var det vi fandt det her glas 'asier' på en hylde. En ting er at glasset har fået lov til at forlade fabrikken, en anden ting er at det overhovedet er blevet sat på hylden. Tænk at det slet ikke er blevet opdaget at glasset ikke indeholder en eneste asie. Hvem har mon pakket de asier ud? Tydeligvis af en der enten havde meget travlt eller som ikke så på det han/hun havde i hænderne. Vi fik os et godt grin og en snak med et par andre kunder om disse nye ekstreme nye light-produkter. Jeg har dog lidt fortrudt at jeg ikke købte glasset med hjem. Det kunne ha' været en sjov vandre-gave.

15 kommentarer:

 1. åhr det er god humor, det der asie glas :)

  SvarSlet
 2. Hihihi tjaaa altså... ikke for noget men nu kommer jeg meget i den føtex og dem der tit render rundt der og sætter op... Er ret unge og har ikke opfundet den dybe tallerken.........fnis

  Mon de overhoved ved hvad en asie er ???


  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 3. Det der glas, kan virkelig sætte noget filosofisk fintænkning igang!

  SvarSlet
 4. Kære Malou
  Det er godt klaret, at det glas er gået igennem "flere hænder", uden at det er blevet opdaget, de må sætte varer på hylden i søvne!
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 5. Hæ hæ fed humor ;0)
  Rigtig god tur hjem!
  Knus Kari

  SvarSlet
 6. Ha ha. Klukker endnu.

  Ja man kan åbenbart sælge alt idag.

  SvarSlet
 7. Hahaha, helt utroligt, at det kan lade sig gøre. Tjekkede I stedet for skjulte kameraer?

  SvarSlet
 8. Tak for et superhyggeligt blogtræf i lørdags, Malou - håber du er kommet godt hjem igen :-) Varme klem!

  SvarSlet
 9. Åh hvor morsomt - så meget for kvalitetskontrol... men fænomenet kender jeg skam godt, bare fra en helt anden verden :-)

  Og tusind tak for sidst - det var rigtig hyggeligt at tale med dig og lære dig (lidt) at kende. Ikke mindst tak for 'madsparringen' - jeg havde kvajet mig undervejs, hvis ikke du havde været der som min vejleder :-D

  SvarSlet
 10. LOL - jeg kan bare ikke se et glas "asier" uden at taenke paa de Nattergales "gu fanden fik vi da asier" - ikke i dette tilfaelde! :)

  SvarSlet
 11. Hahaha smuks. DET der feder i hvert fald ikke!

  SvarSlet
 12. He he ... den distræte ungarbejder har vist været på spil i Herlev :-).

  Håber du er kommet godt hjem til freden!

  SvarSlet
 13. @Linebinevaskemaskine - Ja, det gav et godt grin :-)

  @Jule Mig - Ha ha, det kan ligefrem være du har set synderen med egne øjne. Tja, de ved vel at asier er noget deres bedsteforældre spiste :-D

  @Bibbi - Tomt eller fyldt? :-D

  @Kære Vibeke - Det er ret utroligt at der slet ikke er nogen der har set det. Det er helt sikkert en søvngænger der har sat det på plads :-) Knus

  SvarSlet
 14. @Kari - Ja, den fik grinet frem :-) Jeg håber at du kom godt hjem. Det var meget hyggeligt at møde dig IRL. Knus

  @Mutter - Ork ja, alt :-D

  @Ditte - Ja, det var lige før vi kiggede i hjørnerne efter kameraer :-D

  @Madame - Selv tak. Jo tak, jeg håber også at du kom vel hjem. Varme klem

  SvarSlet
 15. @Ellen - Tænk at man ikke kigger nærmere på det? :-) Tak, i lige måde - det var også rigtig hyggeligt at møde dig. Du klarede da maden rigtig godt med lidt instruktion - håndteringen af glasset er så en anden sag ;-D Håber da vi ses igen.

  @Tina - Ha ha, ja - den tænkte jeg også straks på. Meget skuffende asieudbud :-D

  @Vita - Well, man kunne jo i teorien drikke lagen - den feder da lidt....og taget tandemaljen :-D

  @Bente - Ja, der er vist en der er kommet sovende til sit arbejde :-) Jo tak jeg kom godt hjem - håber at du gjorde det samme.

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...