søndag den 25. april 2010

Godt og skidt...

Tja bum, det går op og ned i tiden. Noget er godt og noget er skidt. Den her omgang fibro-influenza er heldigvis ikke så slem som først frygtet. Forkølelsen er minimal og jeg hoster kun lidt. Men jeg er permanent træt og har ondt, ondt, ondt.

I går samlede jeg mig dog nok sammen til at kunne tage en tur i biffen. Jeg slæbte med vold og magt Anarkisten med ind og se 'Remember Me'. Well, hun gik nu med ret frivilligt - hvilket jo er heldigt eftersom jeg knapt nok kan slæbe en liter mælk. Hold da helt ferie, det var jo en rigtig god film. Det var slet ikke hvad vi havde forventet. Ham der den falske Edward, Rob....et eller andet kan jo rent faktisk spille skuespil. Det var en rigtig lille fin perle af en film. For at citere Sif: "Den er en anelse deprimerende, men også helt fantastisk livsbekræftende". Og jeg måtte rent faktisk bide mig lidt i kinden for ikke at tude til sidst. Ikke fordi jeg ville skjule at den berørte mig, men fordi de 3 piger bag os allerede tudbrølede. De havde også haft en hård nok tur i biffen. Tænk sig, de var fra starten blevet anklaget for at ha' sat sig på NOGENS pladser *fløjte*.  

Den bette brite er helt fin som levende lyserød snack og ikke kun som død, lidende glimtefryns. 

Det var helt rart at komme ind til byen i det gode vejr. Rådhusparken er fuld af blomstrende krokus, det er et virkeligt smukt syn.

Puha, jeg har 7000 madindlæg jeg ikke har fået blogget. Både om god og om dårlig mad. 

Jeg har f.eks leget 'find bøffen' i en take-out burger. Følte mig temmelig snydt da jeg til sidst vandt legen. De skulle fandme skamme sig over at sælge den slags til sultne mennesker! 

Men jeg har altså også lavet noget virkelig godt mad selv. I påsken lavede jeg langtidstegt lammeshawarma a´la Signe, men med marinade løst efter Price. Krydderierne til marinaden: garam marsala, kanel, allehånde, nellike, kardemomme, muskat, spidskommen og sort peber.

Jeg lavede hummus til, med de samme krydderier der var i marinaden til kødet. Wow, det var godt. Det blev også til (Signes) syltede løg og en salat af durumkerner. Alle billederne af de forskellige ting (incl udbeningen af lammekøllen og en nær katastrofe) samt opskrifterne findes her

I morgen skal jeg ha' en veninde på besøg til mad og film. Alt efter hvor mange skeer jeg har, bliver det enten indisk eller italiensk. Og så har jeg også lige 4 restaurantanmeldelser på vej. Oh la la, det bliver bestemt godt!

2 kommentarer:

  1. Jeg vil også ha' en Klidmoster!

    6. eller 7. maj, måske?

    Kram, L.

    SvarSlet
  2. Det er dejligt at du er i sadlen igen (øm i haltende, ganske vist, men teksten er lige fin)

    SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...