fredag den 9. april 2010

Et lille pip herfra...

Hmm, mine planer om at blogge er gået lidt i vasken på det sidste. Der er hverken overskud eller kræfter til noget særligt. Der er sket nogle ting som har gjort mig rigtig ked af det, men det er for privat at skrive om her. Det er i det hele taget en mærkelig tid. Fibromyalgien har godt fat i mig og giver kun modvilligt slip i korte perioder. Det er længe siden at jeg har haft så ondt i så langt et stræk.  

Vi går stadig og venter på svar om Max har fået ønskejobbet eller ej. Ventetiden stresser desværre, men til gengæld har vi så lidt ekstra tid sammen. I aften vil vi så gå ud og få en bid mad og for at hygge os lidt.

I afskedsgave fra Maxs gamle arbejde, fik han 1 Smartbox til brunch og 1 til et restaurantbesøg. Vi har bestilt bord på Restaurant Simoncini hvor vi glæder os til at blive forkælet med lækker italiensk mad og vin. 

4 kommentarer:

 1. Hav en dejlig aften, søde.
  Ring endelig, hvis du har brug for en sludder.
  Møs S

  SvarSlet
 2. Føler med dig,minder lidt om min situation pt. Jeg læser "Dans med livet" af Susan Jeffers, det hjælper lidt. Håber du finder noget der kan hjælpe dig igennem.

  SvarSlet
 3. Det er nogle dejlige gaver, Max har fået! Nu håber jeg, du kan få det bedre Malou. Hvordan går det med din træning?
  Varme klem til dig!

  SvarSlet
 4. @Signe - Du er en skat! En eller anden dag tager jeg mod til mig og ringer :-) Møs

  @Nina K - Tak skal du ha'. Har du også fibromyalgi? Den bog kender jeg ikke, er den værd at investerer i? Tak, i lige måde.

  @Madame - Skønne gaver :-) Tusind tak, jeg håber snart at det vender. Uh, det går ikke alt for godt med min træning - men jeg får da gjort lidt ved det. Varme klem herfra

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...