torsdag den 25. marts 2010

Kært barn har mange navne...

Denne post skulle faktisk handle om alle de kæle- og øgenavne jeg har støvet op i min tid i blogland. Men jeg kan mærke at der lige er noget jeg skal af med først.

Puha, jeg har haft en blogkrise. Har endda tænkt om om jeg skulle lukke bloggen ned i et stykke tid. Det er jo ikke nogen hemmelighed at jeg blandt andet har fået tilkendt førtidspension pga invaliderende lav stresstærskel. Jeg skal nu lære at slappe af og ikke hele tiden gøre det som jeg føler andre forventer af mig. Efter samråd med min psykolog har jeg derfor holdt lav profil i blogland i et stykke tid. Ladet kommentarerne ligge uden at svare, lave en mappe med mails til senere besvarelse, ikke melde nye blogs til mine feeds og nyde at læse med rundt omkring uden at få dårlig samvittighed over ikke at lægge en kommentar. Det er også derfor der ikke kommer så mange indlæg i tiden. Det er svært at skrive om noget nyt, når der ligger gamle kommentarer og venter. Men jeg må sige at filmen knækkede her den anden dag. Der var en læser der kom med en halvfornærmet bemærkning om at jeg åbenbart ikke besvarede kommentarer og at det var tomt. Tag endelig ikke fejl: jeg sætter stor pris på de kommentarer der bliver lagt. Det er bestemt ikke med ond vilje at jeg ikke svarer med det samme og vigtigt at det ikke bliver taget personligt når jeg ikke gør. Jeg MÅ bare ikke stresse og da bloggen er mit åndehul SKAL den holdes stressfri. Håber at der er forståelse for det!

Nå, men tilbage til det sjove. Jeg har lavet en liste med alle de navne jeg er blevet kaldt i den tid jeg har blogget. Der er så også lige et par stykker som jeg godt kunne ha' undværet, men de har så til gengæld en høj underholdningsværdi. Navnene optræder på listen i den rækkefølge de er blevet mig tildelt:

Kmoster, MosterK, K'mozta (quaddamaddafunk - top radio), Moster Klid, Glidemoster, Moster, Linselusen, Kikært, Maolu, Malou Automatique, Malutten, Malotte, Guldfiskehjerne, Margarinefaster, Kusmikusinen, Sushisvigerinde, Kernefaster, Linselækker, Knorrmutter, Klepto-Klidmoster, Klepto-Karla, SMØRmoster, Fetamoster, Dipmoster, Kmutter, Sildemoster, Julemoster, Amokmoster, Malmu, Moster Kål, Moster Julekål, Moster Klejne, Chokolademoster, Klidkagehusmoster, Multitaskmoster, Multimoster, Julemosser, Yndlingsmoster, Levermoster, Kammuslingeørler, Løg-moster, Ristetløgsmoster, Klimåsser, Klidmåsen, Måsserkå, Englebamse, Moster Cool, Linse Linda, Kliddame, Bøfmoster.   

Tak for kaffe (som jeg jo så ikke drikker). Det er noget af en omgang. De fleste stammer fra kagedåserne og andre bloggere som jeg også kender ude i det der 'virkeligheden'. 

Jeg må sige at der er 2 kælenavne som jeg er blevet meget glade for, nemlig Kikært og Malou Automatique. 'Kikært' er Vitas påfund og det har hun kaldt mig helt fra starten. Det er simpelthen det bedste kælenavn til en selvudråbt klidmoster. 'Malou Automatique' stammer oprindeligt fra Tine, men er blevet en slags service jeg udbyder for kagedåser, andet godtfolk og min kære søster. Og det fungerer ganske enkelt: man fodrer mig med nogle oplysninger om råvarer, kødstykker eller smagskombinationer. Og vupti - så går automatique-funktionen i gang og spytter idéer ud. For oppe i mit hovede er der åbenbart en database over alt muligt og umuligt gastronomisk viden der ellers bare ligger og samler støv. Og nu skal I høre det frækkeste: de driller mig nogen gange ved at snakke om en eller anden ting for at se om automatique-funktionen går i gang. Og det gør den - og så griner de fordi det virkede. I feel played - and I love it!        

Fandt et link på nettet til en side hvor man kunne lave sig selv om til en Na'vi fra Pandora (fra fimen Avatar, hvis der er nogen der har boet under en sten og skulle være i tvivl). Og der var lige et navn på listen der passede til: Maolu. Det er faktisk Sif der har fundet på navnet.

Mit navn på Twitter er MosterK. Sif har lige skrevet en sang til mig med det navn. Den vil jeg gerne dele med jer.  

Hvad med dig, har du sjove kæle- og øgenavne?

7 kommentarer:

 1. Jeg syntes simplethen at Kikært er noget af det sødeste. Du må virkelig være en god og kærlig ven, når du har så mange søde og sjove kælenavne :-) Mange hilsner Vibeke... aka Vibsetøs

  SvarSlet
 2. Uh jeg er så beæret! Jeg har ikke så mange kælenavne, i familien har jeg altid heddet Spidsmus, på arbejde blev jeg døbt Tinefix, min eks kaldte mig Skotten, og min kæreste kalder mig Jujeh Talai hvilket er farsi og direkte oversat betyder "gyldne kylling". Lyder lidt som en kinesisk takeaway, men er faktisk meget sødt :-)

  SvarSlet
 3. Prinsessen kalder manden min mig en gang i mellem (og deraf navnet på min blog). Det er en kærlighedserklæring som handler om at ville forkæle mig. Og for mig er det smukt.
  Knus fra prinsessen

  SvarSlet
 4. Det er da noget mærkeligt noget at lægge en mopset kommentar, fordi du ikke svarer på kommentarer - du har jo talrige gange skrevet hvorfor.

  Når det er sagt, så holder jeg da selv mest af at komme på blogs, hvor der er dialog ml. blogbestyreren og læserne. Men sådan er det ikke her hos dig - og det er helt okay med mig ;-). For nej, bloggen skal ikke være en stressfaktor!

  Og ... så kan man jo i øvrigt bare holde sig væk, hvis der er blogs, man ikke bryder sig om ;-).

  Pas nu på dig, ikk'.

  SvarSlet
 5. Skønneste Klidmoster, dejligt at se du er tilbage i Blogland. Savnede dine vidunderlige indslag og lækre mad. Du er en stor inspiration for mange af os.

  Bøller findes desværre alle vegne... men husk de er kun bøllefrø, og de kan ikke få lov til at spire i dit skønne grønne hjerte.

  SvarSlet
 6. Kære Kikært, hvis jeg også må kalde dig det! Lad de sure ligge og fryd dig over alle de glade! Jeg bliver jo bare glædeligt overrasket når der er noget nyt. Du har en skat-kiste af fantastiske indlæg på din blog, som det er herligt at "bladre" rundt i. Kan du ikke tænke på hvor meget rigtig godt du HAR lavet, og hvor glade vi er for det?
  Rigtig god weekend, måtte den være fyldt med god mad!
  :O) Stinne
  P.S.
  (Vi skal til sci-fi messe i Malmö i morgen, så kommer der sjove billeder og andet på Sørens blog:O))

  SvarSlet
 7. Tusind tak for alle de søde kommentarer, hvor er jeg glad for den dejlige feedback :-)

  Varme forårsklem
  Malou

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...