onsdag den 24. februar 2010

Man gjorde et peberkagehus fortræd...

Jeg har helt ufatteligt svært ved at sove i tiden. Det kværner løs i bolden på mig og jeg kan slet ikke finde ro. Der sker så mange ting omkring mig lige nu og jeg kan slet ikke hitte hverken hoved eller hale på det hele. I nat sov jeg slet ikke. Brugt så den vågne tid til at se noget OL på tv. Der var kunstskøjteløb, som jeg elsker, så tiden var bestemt ikke spildt.

Og så sad jeg der kl 4 i nat. Lidt ked og meget lækkersulten. Mit øje fangede peberkagehuset, som ellers skulle ha' været pakket forsigtigt i en kasse og i kælderen. Jeg besluttede mig for IKKE at røre det. Nej, fy, nix. En time senere havde min viljestyrke forladt mig. Pludselig fandt jeg mig selv siddende og gumle på døren. Åh, sikke en sprød og velsmagende dør. Man skule tro at et hus af gammelt (ca 3 mdr) småkagedej ville være uspiseligt. Men hallo, det smagte lige så godt som da det var nybagt.  

Skodderne forsvandt også fra vinduerne. Knas, knas, knas - så var de pist væk. Og nu sidder jeg så i et dilemma. Skal jeg gemme huset og forsøge at bage nye dele til jul og 'istandsætte' - eller skal jeg æde min ruin? 

What would Jesus do? Hvad ville du?

20 kommentarer:

 1. Æd den! :-) Det var jo sjovt at bygge, og måske du er søvnløs i december og har brug for et projekt. Og måske bygger du julemandens slot næste jul!

  SvarSlet
 2. Spis for pokker. Spis!
  For du har jo brug for den udfordring til jul, ikke.
  Knas knas knas.
  Og knus

  SvarSlet
 3. Spis og nyd.
  Næste år skal der nyt design fra arkitekten, måske en kirke eller hvad med en hel by

  SvarSlet
 4. Ha ha ha, guf ruinen!!!
  Jeg kan huske de der store chokoladepåskeharer, min bror og jeg af og til fik, da vi var små. Med nogen øvelse kunne det lade sig gøre at spise stort set hele kaninen, uden at det kunne ses på den fine blanke alufolieindpakning - min mor troede vi var vildt gode til at holde hus, men det forholdt sig noget anderledes... Ved ikke lige helt, hvorfor jeg kom til at tænke på det.... Men spis dog det hus og hyg dig med at bygge et nyt om ti måneder.

  SvarSlet
 5. Altså, jeg er i forvejen imponeret over, det fik lov at stå så længe... :) Og ja, ned med det! :)

  SvarSlet
 6. spis og nyd det :-) Du kan jo nå, at få mange ideer til et nyt hus inden jul. Hilsen Bente

  SvarSlet
 7. Spis for pokker ;-)

  p.s. kunne ikke lade være med, at grine halvhøjt, da jeg læste dit indlæg ;-))

  SvarSlet
 8. Synd for dig at du grubler så meget at du ikke får lukket et øje. Din måde at fordrive tiden på er da bare en bette trøst og fuldt fortjent.
  Hihi, jeg kan næsten fysisk mærke dit dilemma :)
  JA du skal da æde det! Og NYDE det!

  SvarSlet
 9. Øv jeg er vist den kedelige af os alle, for jeg syntes du skulle gemme og reparere til næste jul ;) Du har lagt så meget enerig i huset og måske du slet ikke gider jule når vi når december..

  Men men jeg kender det der med at "komme til..", og jeg under dig hver en bid af den gode kagehusdør.

  Knus og hej
  Henriette :)

  SvarSlet
 10. Jeg stemmer i med de andre og siger SPIS - peberkagehuse skal bages nye hvert år til jul :0)

  Lisa

  SvarSlet
 11. :o))
  Det ku SÅ nemt ha været mig - ku sagtens sidde der og være søvnløs og gumle i hoveddøren da! Spis det - det fortjener du uden tvivl og lige om lidt er det tid til at lave et helt nyt af slagsen jo :)

  SvarSlet
 12. Tænk er det ikke spist endnu :-D Jeg ville ikke have kunnet lade det stå og se ud så længe...

  SvarSlet
 13. Ha ha! Det var nok det morsomste blogindlæg, jeg har læst i dag. Jeg ville spise hele herligheden, tror jeg. Det er vel trods alt det, peberkager er til for!

  SvarSlet
 14. Æd det! lav et slot næste år. :)

  SvarSlet
 15. At spise den er en glimrende undskyldning for at lave en ny til næste jul - ned med den! :-D

  SvarSlet
 16. EAT EAT EAT EAT EAT EAT EAT - jeg glæææder mig allerede til at se hvilken flot kage kreation du frembringer til december. God weekend. Knus fra Lena

  SvarSlet
 17. Æd - og bag igen næste år. Det kan du med garanti ikke lade være med alligevel ;o)

  SvarSlet
 18. Hej alle sammen og tak for input.

  18 for og kun 1 imod :-D

  Jeg spiste den del og smed resten ud. Til næste år bager jeg et nyt med store flotte vinduer. Det er den rigtige beslutning at sige farvel til huset. Jeg kender mig selv godt nok til at vide at jeg ellers om 10 år ville ha' 10 peberkagehuse i kælderen til opmagasinering det meste af året. 'Kill your darlings'

  *bøvs*

  Nu skal jeg heller ikke ha' peberkager før det bliver december igen!

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...