tirsdag den 19. januar 2010

Og vinderen er...

Tusind tak til de 59 der har deltaget og er kommet med gode forslag. Jeg syntes faktisk godt om det hele, men ved også godt at der ikke bliver kræfter til så meget at det som jeg gerne vil. Og lige netop derfor bliver den her give-away's vinder ikke udtrukket ved lodtrækning, men udvalgt.

Vinderen er:  Lone i marsken. For hun skriver blandt andet: "Som tema kunne jeg foreslå 'Mad, der gør glad' - altså noget af det, du er allermest glad for at lave og spise - det kan da ikke undgå at inspirere dine trofaste læsere". (Så Lone, send mig en mail med din adresse - så kommer der rare sager med posten).

Og ja, jeg er madglad og bliver glad både at lave mad, spise mad, fantasere om mad, drømme om mad, tale om mad og skrive om mad. Så lige meget hvilket emne eller forslag jeg vælger, vil det gøre mig glad . Det vigtigste er ikke at sige ja til for meget og blive stresset.  

Og mon ikke at jeg i 2010 går i kast med mange at de nedenstående ting?

Tema-menuer, Bisque! (skaldyr-, hummer- osv), Desserter, Bagning, Basis-teknikker/fif fra mig selv og Julia Child, Fiskeretter, Farserede ting, Grillretter, Langtidsmarinerede retter, Retter med diverse former for bønner, Suppe fra bunden, Ugentlig madplan, Temauge, Festligt budgetmad, Bryllup?, Tilbehør, Tapas, Dip'er, Dressinger, Marinader med nye og spændende råvarer, Salater, Asiatisk mad, Indisk mad, Fisk, Ost, Vanilje og lakrids anvendt i det salte køkken, Slowfood, 'Stafet-retter', Restemad, Krydderurteguide, Testsmagning af chokolade, 'Mindre spild-mad', Sushi og andet japansk mad, Italiensk mad, Lammeretter, Is og sorbet (både 'fede' og 'slanke'), 'Mad der gør mig glad', 'Tøm kassen', Hjemmelavede spiselige gaver, Nye spændende og anderledes smagssammensætninger, Tomatfrie retter, Mad i stegeso, Fancy 'kokkemad', Anretning, Hverdagsmad, Mad fra hele verden (også det lidt mere ukendte og specielle), Grøntsags- og vegetarretter, Molekylær gastronomi, Glutenfri, Gæstemiddage, Sydstatsmad (inspireret af True Blood), 'De 5 smage' (Sødt, surt, salt, bittert, umami), 70'ernes mikromakro mad og Comfort food. 

Og nu klør det godt nok i fingrene for at komme til at lave noget mad. Desværre er jeg stadig syg, så det kommer lige til at vente lidt endnu. Men i morgen skal jeg da lave lidt mad. Vita kommer til frokost og hun skal være forsøgskanin på en omgang rødbede-hummus.

Uh, forresten - i næste uge bliver der annonceret endnu en give-away. Bloggen fylder 1 år og det skal fejres.

4 kommentarer:

 1. Sikken en masse spændene ting og ideer der trods alt kom ud af det...

  Rigtig god bedring.

  Hyggehygge

  SvarSlet
 2. Kære Malou
  Hold da op, du har godt nok fået noget respons.
  Og løber vi andre tør for idéer, så kan vi jo bare snuse lidt til din liste;o)
  Knus Hanne

  SvarSlet
 3. God bedring og glæder mig til at læse med :-)

  SvarSlet
 4. Sikke en masse gode ideer og temaer du har at gå i krig med.

  God bedring.

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...