torsdag den 28. januar 2010

ABC i ord og billeder: S...

Petunias billedleg ABC er i denne uge nået til S.

Ja, det kan da vel ikke komme som nogen overraskelse at mit S er Sushi. Nu da jeg er kommet mig oven på sidste gang, har jeg mod på at prøve igen. Og det skal jeg i morgen sammen med endnu et fantastisk S, nemlig min Søster. 

Vi skal være i søsterboble i næsten en hel uge denne gang. Først fra fredag til søndag her og så hos hende i Herlev fra søndag til torsdag. Vi skal ha' sushi mindst 2 gange (helst 3), både her og der. Vi skal til nørkledag sammen med en masse kagedåser. Vi skal i Metro og ose, på road-trip, se gyserfilm, bælle rødvin, snakke fanden et øre af (eller begge) og hygge os helt vildt meget. Min søster er 9 år yngre en jeg, men modenhedsniveauet udjævner aldersforskellen, helt klart til hendes fordel. Vi er teknisk set halvsøstre, men går ikke op i det der med brøker. En søster er en søster! For pokker hvor jeg glæder mig til at være sammen med hende i så mange dage i træk. Har jeg nogen sinde fortalt at det er hende der har lært mig at bøvse som en bryggeriarbejder? Det er det. Man skal bare lægge nakken tilbage og give los. Så når de klapper af mig på Bryggeriet, sender jeg hende altid en venlig tanke. Og så er hun forresten en temmelig sej mor. Oh ja, jeg elsker min søssermøsser rigtig højt!   

Sushi er et rent sanseorgie. Det er smukt at se på, det smager skønt og det knaser så dejligt. 

Lige nu er mit yndlingssted Sushi+ i M.P.Bruunsgade i Århus (og nej, det var ikke der vi fik fra da jeg blev dårlig). Det her er fra Max og jeg var derinde og spise til aften. 

Og det her er en frokost portion makiruller (8 stk) for 75 kr. Der skal min søster og jeg ha' til frokost på fredag når hun kommer.

Se andre bidrag med S her.

20 kommentarer:

 1. Du er heldig som har en så flott søster. Kos deg masse sammen med henne. Sushi ser veldig godt ut, men jeg er ikke så tøff på fisk enda at jeg tør å prøve.

  SvarSlet
 2. Vet du....jeg har aldri smakt Sushi.....kanskje det er på tide nå : )

  SvarSlet
 3. Morrn.

  Antingen så gillar man sushi, eller inte.
  Jag ligger i det andra alternativet.

  Jag glömmer nog inte när jag fick se sushi första gången, jag tror det var 1989, det såg så gott ut, men jag fick lång "näsa", det var KALL och Rå fisk, aldrig mer.....

  Det var fina bilder.

  Hade bra.

  Hasse A

  SvarSlet
 4. Det ser bra ut, men jeg tør ikke smake på det..
  Flotte bilder:-)

  SvarSlet
 5. Spis så noget sushi, broderfolk!

  KMoster - sejt, du allerede er klar igen :) Enjoy!

  SvarSlet
 6. sushi er godt det men det er det bare jeg som syntes, Misunner deg søster men brødre er jo ikke verst det heller . HA en fin helg F

  SvarSlet
 7. Høres ut som du har det riktig så koselig med din søster, og jeg synes jeg ser dere der dere storkoser dere med sushi. Må innrømme at det ikke er alt jeg liker når det gjelder sushi, men antar at det kommer av at slikt må en lage selv her jeg bor - finnes ikke restauranter her med slikt.

  SvarSlet
 8. Sushi är en maträtt som jag inte smakat på. Får testa nångång och se vad jag tycker.
  Jättefina bilder!
  Trevlig helg!

  SvarSlet
 9. Detta var inget för för mig att äta
  men vad gör det när bilderna är sååå härliga.
  Färgglada och fräscha.
  Sushi ser sååå gott ut på bild hahaha!!!!
  Den översta bilden på katten och laxbiten är helt suverän....
  Kramizzz och mysig helg på dig / Lotta
  Snyggt jobbat

  SvarSlet
 10. Sikke mange nordiske læsere du har i dag! Det varmer mit halvnorske hjerte :-) (og det wannabe-svenske)

  Søsterboble for the win! :-)

  SvarSlet
 11. Det ser veldig godt ut. Men skal jeg være helt ærlig så har jeg aldri spist ordentlig sushi. Tenker jeg må få prøvd det en gang. Kos deg med søsterbesøk. En søster er godt å ha!

  SvarSlet
 12. Uhm sushi :-)

  Knus
  Birthe

  SvarSlet
 13. Litt flaut, men jeg har faktisk aldri spist sushi. Og jeg liker fisk.
  Fine bilder.
  God helg

  SvarSlet
 14. Läckra bilder och suchi är en utav mina favoriter (:

  Ha en trevlig helg!

  SvarSlet
 15. Jeg har aldri spist sushi, men er glad i fisk...
  Likevel tror jeg at jeg foretrekker den kokt, stekt eller grillet.
  Men må innrømme at på bildene dine virker det fristende!!

  SvarSlet
 16. Søstre, der spiser sushi. Fine s'er!

  SvarSlet
 17. Ååååh jeg ELSKER sushi !!!!! God helg :)

  SvarSlet
 18. Det er koselig med gode søstre man kan være sammen med.
  Sushi har jeg aldri smakt, og jeg vet ikke om det frister så veldig heller...

  SvarSlet
 19. Høres ut som dere kommer til å få en herlig uke sammen!
  Kos dere :)

  SvarSlet
 20. Tusind tak for alle kommentarene :-)

  Sushi er altså totalt den bedste mad der findes!

  Kram

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...