fredag den 18. december 2009

Juletræet med sin pynt...

Uha, jeg er ved at være godt mør. Det hele er ved at være klar til i morgen og det store ryk ind. Rollespilsklubben + påhæng kommer til julehygge kl 14. Jeg disker op med en masse rare sager: hjemmebagte boller, Red Velvet Lambethkage (bagt af Sif og der skal nok komme billeder af den), peberkager, pebernødder, vaniliekranse, marcipankonfekt, chokoladetrøfler, bounty, karameller, brændte mandler og hvid æbleglögg. Derefter står den på spil og spas inden de får 'skrup-hjem-mad'. Det bliver godt rugbrød med hjemmelavet leverpostej, hamburgerryg og spegepølse. Der er vist ingen der går sultne herfra ☺

Mit lille juletræ er af det pureste plast. Det er pyntet med sort pynt og plastik vampyr-gebisser. Der findes med garanti ikke et magen til! Det står i stærk kontrast til mit peberkagehus, men passer perfekt ind her. 

Det er et træ med bid i. Først skal træet vises - siden skal det spise(s).......dig! *gys*

Jeg var ude og hente kagen hos Sif i dag. Hun trakterede med både risotto og fyldte chokolader. Sådan nogle fine støbte chokolader kan jeg slet ikke finde ud af at lave. Men fyldet kunne jeg godt lige klare. Det var hvid chokoladetrøffelmasse med pebermynte og lakrids. Opskriften findes her. Jeg sprøjtede dem bare i forme og pyntede dem lidt (pebermynten med en harlekinknap, lakridsen med hvide chokoladestjerner). De kan holde sig i ca 1 uge, når de ikke er overtrukket med chokolade. No problem - de er væk på mandag ☺ Det blev lige til en ekstra omgang karameller også. Den første portion jeg havde lavet var meget bløde i det, så de her kogte længere. Og så har jeg prøvet at redde de andre ved at smelte dem igen og koge dem igen. Nu er jeg spændt på om det er lykkedes.

Nu holder jeg en lille pause fra bloggen og blogland. I morgen får jeg nok at se til og på søndag skal jeg ud til Sif, sammen med et par kagedåser. Vi bliver bare så møgforkælede. Der ligger nemlig hjemmelavede julegaver og venter på os derude. Wuhu, det glæder jeg mig (også) til. 

5 kommentarer:

 1. Det juletræ er lige efter mit hjerte - især pynten :o) Rigtig god fornøjelse med det hele :o)

  SvarSlet
 2. Velbekomme til de heldige gæster! Vi ses i morgen, når jeg kan få mig møvet til rattet *knus fra kagedåse*

  SvarSlet
 3. Cool juletræ :oP
  Hyg jer grundigt!

  SvarSlet
 4. Kære Malou!

  Det ser godt ud og jeg er sikker på, at de nok skal blive godt mætte - hold da op hvor skal de spise meget :-)

  Knus
  Birthe

  SvarSlet
 5. @Nina - Tak, jeg er også helt vild med det. Det står der skam endnu :-)

  @Tine - Uh, det var dejligt at se dig :-) Knus

  @Bibbi - Tak skal du ha' :-)

  @Kære Birthe - Tusind tak skal du ha'. De åd til de sprak :-) Knus

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...