fredag den 20. november 2009

ABC i ord og billeder: I...

Tusind tak for alle de dejlige kommentarer på det forrige indlæg. Jeg blev meget rørt over alle de venlige ord, Max ligeså. Det varmede på en dag som i forgårs. Jeg skal lige sunde mig, så skal jeg nok skrive tilbage.

Petunias billedleg ABC er i denne uge nået til I.

Jeg er drænet for kræfter og energi. Så mit I bliver: Ingenting!


3 kommentarer:

 1. Kære Malou, selvfølgelig skal du sunde dig! Det er da også noget af et slag i hovedet du/I har fået. Jeg krydser fingre for, at du kan stresse ned, og at Max har held til at finde et nyt job! Knus

  SvarSlet
 2. Hvor er det lige, I bor? Jeg har jobmulighed til Max. SKRIIIIIIV!
  Lene

  SvarSlet
 3. Kære Bente
  Sikke en omgang, det er først nu jeg kan mærke mine fødder igen :-)
  Men jeg har fået troen på at det nok skal gå alt sammen. Tusind tak skal du ha'! Knus

  Endnu engang: Tunsind tak for tilbuddet Lene. Vi er meget glade for at du tænkte på os :-)

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...