torsdag den 22. oktober 2009

Immun-boost...

Så kom dagen hvor Max også måtte bukke under og lægge sig under dynen. Jeg er stadig sløj, men det går godt fremad. Jeg har fået noget effektivt astmamedicin og hoster næsten ikke mere.

Max derimod, har den frygtede (og nærmest terminale) mande-influenza. Han bliver hjemme i dag og i morgen, så får vi se om han er klar til arbejde på mandag. Altfavnende og husmoderlig som jeg er, rejste jeg mig fra mit eget sygeleje og lavede os en skøn og sund flydende morgenmad. Vi skulle lige ha' et boost til immunforsvaret. 

4 store saftige appelsiner og 1 blod-grape fik en tur i vridemaskinen. 

Fra fryseren frembragte jeg frossen ananas. 2 bananer blev 'pelsede', skivede og kom ned til ananassen. Og så fandt jeg lige et stykke ingefær i min grøntsagsskuffe.

Ingefæren blev skrællet.

Og revet.

Og til sidst presses saften fra og hældes ned til den anden frugt.

*wroom wroom* 5 sekunder med stavblenderen og så er der smoothies. 

I dag vover jeg mig ud i verden og i biografen sammen med Sif. Jeg har længe glædet mig til at se 'Julie & Julia' og har ventet tålmodigt på at den skulle få premiere i fredags. Men jeg er godt nok blevet noget paf over hvor lidt den er på plakaten. Det er allerede sidste dag den spiller i dag på 'almindelige' tidspunkter. Fra i morgen er der kun en forestilling om dagen og det er først 21.30. På søndag kan man så ellers gå i biografen til halv pris - men der viser de den IKKE. WTF?

Max trådte så lige i karakter og sagde "Sådan et par mad-nørder som dig og Sif, I SKAL da ind at se den" - og så hostede han lige op med et par billetter! Wuhu, hvor heldige er vi?

8 kommentarer:

 1. Kære Malou

  Dejligt at høre, at du er ved at være på højkant.

  Er spændt på at høre, hvad I synes om filmen.

  Fortsat god bedring.
  Knus Hanne

  SvarSlet
 2. Mine forældre havde været inde og se den i weekenden, og syntes den var meget sød. Jeg tror desværre jeg har opbrugt efterårets biograf-kvote, og må derfor vente til den kommer på dvd :-(
  Knus S

  SvarSlet
 3. Kære Malou!

  Kender godt den (næsten) terminale influenza, håber at han kommer godt over den ;-)
  Jeg er dog selv ret slem og pjevset - især når jeg bliver forkølet......
  Jeg er SÅ spændt på at høre hvad du synes om "Julie & Julia", jeg tror ikke jeg får den at se før den kommer på dvd - men jeg har en af Julia Childs kogebøger, så må jeg nøjes med den indtil videre :-)

  Knus og god bedring - også til Max

  Birthe

  SvarSlet
 4. *gnæk* den har også truet med at slå til herhjemme og personligt frygter jeg den langt mere end både H1N1, SARS og hvad der ellers har været af truende sygdomme i omløb de senere år :-)

  Hvordan var J&J så? Jeg ville rigtig gerne ind og se den (alene måske - har ikke været alene i biografen siden 1997 eller deromkring...)

  God bedring til jer begge to!

  SvarSlet
 5. Du er heldig, men det er Max jo også, og han skønner tilsyneladende også på det :o) Håber han overlever mandfluenzaen.
  Jeg smutter i biffen og ser den i næste uge, og håber på at Sifka vil med.

  SvarSlet
 6. Skoent du er paa foedderne igen. Jeg haaber ogsaa mandeinfluenzaen har fortaget sig. :)
  Hvordan gik filmen? Var den besvaeret vaerd?

  SvarSlet
 7. Uha, det var forhåbentlig ikke denne mandeinfluenza, Max led af :o)

  SvarSlet
 8. @Kære Hanne - Tak, det går langsomt men sikkert fremad :-) Filmen var helt FANTASTISK! Knus

  @Signe - Uh, når den kommer på DVD kan vi se den sammen :-) Knus

  @Kære Birthe - Ha ha, ham kæmper stadig med den :-) Filmen var simpelthen SÅ god. Jeg har allerede lyst til at se den igen. Tak skal du ha', jeg skal nok sige det videre :-) Knus

  @Tine - Yikes, den er hård den her gang. Men han overlever vist :-) Filmen var en KÆMPE oplevelse. Cool at du selv tog ind og så den! Tak skal du ha' :-)

  @Kagekonen - Tak, du kan tro vi er heldige begge to :-) Well, det ser ud til at han overlever. Uh ja, du må lokke Sifka med i biffen :-)

  @Tina - Tak, det begynder at hjælpe på det. Mandeinfluenzaen er heldigvis også på retur :-) Filmen var bestemt umagen værd, jeg blev glad helt ind i sjælen af at se den.

  @Bente - Ha ha, det er NØJAGTIG den han lider af :-D

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...