mandag den 26. oktober 2009

Hvad skal barnet hedde?

Max har lige foræret mig en flaske af mine yndlingswhiskyer 'The Famous Grouse'. Efter en god bøf vil jeg hellere ha' en god 'Irish Coffee' end en dessert, så den er god at ha' i huset. Problemet er bare at jeg ikke kan tåle kaffe i maven og koffein i blodet!   

I aftes havde vi lyst til lidt varmt og lækkert. Allerhelst ville vi ha' varm cacao med flødeskum, men der var ingen mælk. Jeg åbnede guf-skabet og det første mit øje fik øje på, var posen med Spicy Chocolate fra Kusmi. Og så var det jeg fik en idé. Hvad med at udvikle en hybrid mellem varm cacao og irish coffee? Først bryggede jeg en meget stærk kande the.

Der kom først 3 tsk mørk muscovadosukker i bunden af glasset. En god sjat whisky fulgte inden den varme the. Til sidst en generøs klat letpisket fløde på toppen. OMG! Det smagte jo helt fantastisk! 

Men hvad pokker skal jeg kalde min nyopfundne gudedrik? Den er lavet af kinesisk the, skotsk whiskey, sukker fra Mauritius og dejlig dansk fløde. Hmm, hvad med'Spicy Chocolate Delight', 'Hot Chocolate Grouse' eller måske 'Dark Creamy Kusmi'? Andre forslag modtages gerne!

12 kommentarer:

 1. Kære Malou!

  Lyder meget lækkert, selvom jeg ikke er så gode venner med spiritus, men god ide at prøve med te. Du burde indsende opskriften til Famous Grouse

  Knus
  Birthe

  SvarSlet
 2. Øj det lyder godt nok lækkert :-)
  Mon ikke man kan få en lille skid på ....-gg-

  SvarSlet
 3. Mon ikke te smager bedre med whiskey end rom (som min mand sværger til i sygdommens tegn) ;)

  Der er jo frit spil på navnet. Lige det med navngivning er jeg ikke skrap til, men "Famous Grouse around the world" var der første der faldt mig ind, dog alt for langt...

  SvarSlet
 4. det lyder godt nok lækkert :) hva med en "syndig jordomrejse"

  SvarSlet
 5. Spicey Chocolate Grouse. Du er da genial! Jeg kan heller ikke altid tåle kaffe, så det her er da bare...

  Måske er det en god ide, at sende opskriften ind. Især, hvis de kvitterer med en kasse Famous:)

  SvarSlet
 6. Hvad med "kloden drejer" (og om et par timer kan jeg kravle!)

  SvarSlet
 7. Det var da en super idé. Jeg stemmer på 'Spicy Chocolate Delight' som navn til den lille ny ;-)

  SvarSlet
 8. Spicy Chocolate Delight lyder tilpas fangsy.

  Creamy Crawling Aid er muligvis en mere dækkende betegnelse, jvf Vitas kommentar :-)

  SvarSlet
 9. En kosmisk gås! Jeg kan ikke helt forestille mig blandingen med te og fløde - men det er nok fordi, jeg kun drikker ren te... og hvis du er begejstret, må det jo v♫5re godt!

  SvarSlet
 10. LOL - Hot Chocskykusmi. Det lyder helt russisk!

  SvarSlet
 11. @Kære Birthe - Tak, det var en rigtig lækkerbisken. Tak, god idé. Jeg tror måske også jeg vil sende den til Kusmi :-) Knus

  @Vibeke - Tak, det var bare et hit! Puha, jeg tror ikke jeg kunne drikke mig fuld i det - det er pænt vammelt :-)

  @Kari - Uh, jeg tror bestemt den vil blive endnu bedre med rom. Hvis jeg nogensinde får mig taget sammen til at købe en flaske vil jeg prøve :-) Hmm, jeg tror vist det bliver 'Spicy Chocolate Delight' den kommer til at hedde. Men tak for buddet :-)

  @Linebinevaskemaskine - Tak, det var GUF! Godt bud, ellers :-)

  @Sifka - *bukker* Tak, hvor var det sødt sagt. Det smagte simpelthen SÅ godt. Jeg finpudser lige opskriften inden jeg sender den afsted :-)

  @Vita - Ha ha den var go' :-) Det er også noget værre kravlevand :-D

  @Bente - Uh, det var skønt. Yep, det er det den kommer til at hedde :-)

  @Tine - Det er skam også det den kommer til at hedde :-) Så, nu skal du ikke komme for godt i gang. Jeg kravler ikke (særlig tit) i beruset tilstand....

  @Nille - Ikke noget dårligt bud. Theen skal være meget stærk og drikkes mens den er varm ellers føles fløden 'forkert'.

  @Morfar - Så så, du har allerede fået opkaldt middagsluren efter dig. Hmm, Spicy Chocolate Morfar lyder ikke som en film for børn ;-)

  @Tina - Ha ha, det kan jeg knapt nok udtale. Men godt bud ellers :-)

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...