fredag den 22. maj 2009

Indlæg nr 200...

Det bliver lidt en blandet landhandel. Jeg går og glæder mig til mange ting lige nu. Vi skal på Malling & Schmidt om små 4 timer og jeg glæder mig SÅ meget. Der er ikke mindre end 3 blogtræf jeg skal til i løbet af de næste 2 måneder. Konditorisøndag hos Anarkisten d 31/5, Blogtræf i Vejle d 6/6 og Blogtræf i Hillerød d 27/6. På mandag skal jeg se 'Antichrist' og er spændt på om jeg kan klare mosten. På onsdag får jeg besøg at en 'long lost' veninde jeg ikke har set i mange år, men har fået kontakt med igen igennem blogland og FB. Så der er bestemt mange gode ting at glæde sig til.

Og for at det ikke skal være løgn, så kommer min absolutte yndlings sangerinde nogensinde til Danmark og giver koncert i Operaen d 30/9. Jeg så det hos Vita og gik nærmest i chok. Tori Amos kommer og synger for mig! Well, og et par stykker andre ☺ Der er lige et par detaljer der skal på plads og så er det med at sidde klar på mandag når billetsalget åbner. JEG SKAL MED! Og skal helst sidde så tæt på at jeg kan lugte hende. Jeg har hørt hendes musik næsten dagligt siden 1992 hvor 'Little Earthquakes' udkom. Faktisk lånte jeg den på CD af Max før vi blev kærester, så det var 'meant to be' på mange måder ☺

Faktisk hedder hun Myra Ellen Amos og det ja, det er derfor Myren´s 'rigtige' navn er Myra. De laver lidt de samme lyde ind imellem. Tori Amos er sådan en sangerinde man enten elsker eller hader. Hun er speciel, sær og skriver nogle meget snørklede personlige tekster. Wee, det bliver så vildt at se hende live!

16 kommentarer:

 1. Aij, det bliver da en oplevelse for livet, når du skal ind at høre Tori. Kanon! Og sikke et program - der er da noget at glæde sig til. Nyd det, nyd det, nyd det.... ;-)

  SvarSlet
 2. Se jeg mener jo ellers at jeg ved meget om musik men Tori, der er jeg helt blank, jeg må hjem og finde noget på youtube :)

  Tillykke med indlæg nr. 200

  Knus

  SvarSlet
 3. jeg ser frem til at høre om besøget hos malling og schmidt, og du kan rolig se frem til at se tori. jeg så hende i oslo for et par år siden, og der er rigtig meget gang i hende på scenen.

  SvarSlet
 4. Hold da op - du får travlt med at komme til blogtræf :D

  God fornøjelse i aften - glæder mig til at høre om maden :) Knus

  SvarSlet
 5. Wauw, Malou, sikke skønne planer du har! Og jeg er så glad for, at du kommer herover sidst i juni til blogtræffet i Hillerød. Jeg har lige sikret os et bord, hvor vi kan sidde lige så længe vi har lyst. Måske du kan lokke Vibeke med?

  Varme klem og ha' en god aften!

  SvarSlet
 6. Øv, hvor ærgerligt. Jeg kan ikke nå Hillerødtræffet, ville ellers gerne ha' hilst på dig.

  Det er mange gode oplevelser, der ligger og venter. Jeg er spændt på din mening om Antichrist, jeg ved ikke om jeg vil se den, men rygterne om fabelagtig skønhed lokker voldsomt. Jeg tror på, at han er gal. Men altså også genial.

  Rigtig god aften:)

  SvarSlet
 7. Kære Moster

  Mon du har tænkt på, at optræde som "hår-model"? De dér krøller må da få flere til at falde i svime!!
  De er superflotte! :-)

  Karbonader/krebinetter, hov, hvor blev raspen så af? smiler. Det var noget af et "herre-måltid". Hvordan er det så lige at de bliver SÅ PERFEKTE i tykkelse og størrelse?

  Syntes selv det er dejligt at have "noget" i kalenderen.
  Noget at se frem til, noget at drømme om, og ja, noget at GLÆDE sig til!
  I dag har min veninde B bestilt vores rejse til New York...uha.. ;-)

  Håber I RÅ-hygger!
  Mange tanker...og ses snart :-)

  SvarSlet
 8. Nej, hvor dejligt at du kommer til blogtræg i Hillerød! Det bliver dejligt at møde dig igen ;-) .

  Glæder mig i øvrigt til at høre, hvad du synes om Antichrist. Må bestemt selv se den! Men ... jeg må vist tage et andet sted hen. Den lokale bif ser ikke ud til at få den på programmet.

  SvarSlet
 9. Hej Bibo

  Ja, det bliver en oplevelse i særklasse. Nu krydser jeg fingre for at vi kan få billetter :-)

  Tak, tak, tak - jeg skal nok nyde det hele :-)

  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet
 10. Hej Pernille

  Der er vist ikke så mange der ved hvem hun er i Danmark. Det er ikke så tit hun bliver spillet i radioen eller på M-tv. Jeg er spændt på om du kan grave noget frem :-)

  Tak skal du ha´, det er gået stærkt :-)

  Knus
  Malou

  SvarSlet
 11. Hej Lars

  Tak, jeg sidder og summer over 'anmeldelsen' nu. Den kommer til at tage lidt tid at skrive og bliver i 3 dele, da jeg har ca 30 billeder jeg vil bruge :-)

  Dejligt, jeg tror også at hun er fantastisk live. En rigtig 'fire-cracker' :-D

  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet
 12. Hej Anette

  Yep, det er næsten for meget af det gode :-)

  Tak, det var en kæmpe oplevelse. Der skal nok kommere en længere udredning :-)

  Knus
  Malou

  SvarSlet
 13. Kære Madame

  Jeg syntes også at det er et rigtig godt program. Der skal ske lidt af hvert :-)

  Tak, jeg er også glad for at komme til Hillerød. Det lyder som et hyggeligt sted. Jeg skal forsøge at lokke Vibeke med :-)

  Du må også ha' en god aften!
  Varme klem :0)

  SvarSlet
 14. Hej Sifka

  Ja, det er ærgeligt at du ikke kan nå det - jeg ville også gerne ha´ mødt dig. Vi må hilse på hinanden ved en anden lejlighed :-)

  Der er bestemt mange gode oplevelser i vente.
  Antichrist er en af de film jeg bare SKAL se. Manden er pløk, men hans film er fantastiske :-)

  Tak i lige måde!

  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet
 15. Kære Anonym/NonMis :-)

  Ha ha, hårmodel ligefrem? :-D
  Tusind tak, jeg syntes og så de var flotte - så længe det varede.

  Jeg bruger aldrig rasp på karbonader, det er kun til krebinetter 'S'.
  Hvad kan jeg sige, det er jo mit tillærte håndværk at lave dem på den måde. Under min uddannelse har jeg lavet mange tusinde hakkebøffer og karbonader. Det kræver bare en god kniv og lidt tålmodighed :-)

  Ja, det er fedt med noget at glæde sig til. Hvor lyder det dejligt med en tur til New York :-)

  Du kan tro vi hyggede.
  Ja, vi ses jo allerede på næste søndag :-)

  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet
 16. Hej Bente

  Tak, i lige måde :-)

  Du kan tro jeg er spændt på den. Jeg skal heldigvis se den sammen med et par veninder, så det kan ikke gå helt galt :-)
  Der er kun 17 kopier i omløb, så du skal nok ind til København for at finde en bif der viser den.

  Mange hilsner
  Malou

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...