lørdag den 9. maj 2009

I kassen ?...

Hmm, jeg må erkende at det ikke er spor nemt at lave levende billeder. Det er svært at planlægge hvordan optagelserne skal være. I dag har jeg forsøgt mig med at lave en 'rigtig' madlavningssekvens. Hold da op, hvor blev det noget rod. Jeg håber at det kan klippes sammen til noget brugbart. Men jeg fik da lavet noget spiseligt ud af det. Jeg brugte en af Aarstidernes færdigpakkede poser: Spicy wok posen.

Det er en smart måde at lave hurtig mad på. Posens indhold skal bare tilsættes enten grøntsager eller en blanding af grønt og kød eller fisk.

Den her pose består af en opskrift, en pakke tynde boghvedenudler, en lille flaske limonade og en bøtte med 'smagen'. Det er en blanding af citronskal, chiliflager, citrongræs, ingefær, havsalt, cashewnødder, dadler og kokosflager.

Jeg havde bestilt KUK kassen i denne uge. Nu skal jeg simpelthen ha´ en pause fra de 'tunge' grøntsager. Der var 4 ting i kassen som jeg ville bruge i wokretten: porre, gulerod, pak choi og marksvampe. Og så gik det over stok og sten for at få optagelserne i kassen. Den færdigklippede video kommer senere. 

Jeg havde min veninde B på besøg til film og en bid mad, så hun fik førnøjelsen at være prøvespiser på min første spicy wok. Jeg måtte undskylde til hende og Max bagefter fordi jeg lige nåede at komme op i det røde feldt under optagelserne. Uha, hvor bliver jeg nemt en krampe når tingene ikke lige vil som jeg vil. Sorry, jeg falder heldigvis hurtigt ned igen. 

Ding - ding, Max hørte klokken og for ned og hentede is til dessert. Der var 10 økologiske isvafler til 100 kr, så dem måtte vi ha´. Så nu har vi is til hele sommeren. Hmm, hvis jeg altså sætter en lås på fryseren ☺

18 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig til at se din video, Malou, det lyder virkelig lækkert med spicy wok. Og ja, hihi, mon ikke isene er nok til hele sommeren, hvis du sætter lås på fryseren ;o)

  Ha' en dejlig solskinsdag, varme klem!

  SvarSlet
 2. Kære Malou, prøv at se, hvad Oline skriver om D-vitaminmangel:
  http://olinesunivers.wordpress.com/2009/05/08/d-vitamin-mangel/

  SvarSlet
 3. Jeg bliver ganske sulten:-)
  Hele sommeren- tænkte jeg med undren , indtil jeg læste din sidste linje :-)

  SvarSlet
 4. Det er spændende med det video at du er ved at lave, jeg ville da gerne have været prøvespiser.

  Tror da måske nok lige at det bliver nødvendigt med en dobbelt hængelås, sommeren er jo lang endnu.

  God dag

  SvarSlet
 5. Kære Malou

  Et spændende opgave du har gang i med de filmklip. Jeg håber, at det kommer til at glide for dig med tiden;o) Ellers må du lige stoppe op og snuppe en is... Isbilen kommer nok igen om en uges tid eller 14 dage ;o)

  Det lyder lækkert med wok'en. Jeg kunne godt tænke mig at prøve boghvedenudler. Jeg synes, at nuddel-mulighederne i Viborg er ret begrænset... så jeg skal vist se, om jeg kan købe nogle over nettet.
  Knus fra Hanne

  SvarSlet
 6. Kære Malou!

  Hele sommeren?? så skal der da vist være dobbelt lås på - ihvert fald hvis Max er ligeså stor en isspiser som min kæreste :-)

  Det ser lækkert ud maden - jeg så godt de poser engang i Go' Morgen Danmark, måske jeg skulle prøve dem engang....

  Puha, jeg tror ikke at mit (i forevejen høje blodtryk) ville kunne holde til at skulle lave video'er. Hvor er det flot at du klør' på med krum hals :-)

  Knus
  Birthe

  SvarSlet
 7. Kære Malou
  Skal du lave en video hver uge?
  Jeg kan godt forstå at du har let ved at hidse dig op, under sådan en gang optagelse, man skal jo nærmest have alt forberedt samt have en "drejebog", og man skal også tænke på hvad man siger, eller indtaler du bagefter?
  Den med isen den var god! :)
  Knus
  VIbeke

  SvarSlet
 8. Is til hele sommeren... hmmm. Er det mon lige liiiidt optimistisk? :-) Personlig er jeg håbløs når der er is i fryseren. hii

  Vi fik også wokmad i går og det smagte bare så godt. Uhmmm

  Glæder mig til de levenden billeder

  Knus herfra

  SvarSlet
 9. Det er ret spændende at høre om dine erfaringer med Aarstiderne - de er jo mest kendt for grøntsagskasserne, så det er interessant at høre om de andre ting, du prøver.

  Glæder mig til videoen :-)

  SvarSlet
 10. Tak, Madame. Den er godt nok lidt svær at klippe i den her uge. Men det skal nok gå aligevel :-)

  Ha ha, der er allerede blevet gjort et godt indhug i isene. Max er en kæmpe slikmund :-)

  Også dejlig solskinsdag til dig i morgen.

  Varme klem :0)

  SvarSlet
 11. Kære Madame

  Tak for linket. Det var bestemt interessant læsning.

  Jeg var ellers begyndt at tage D-vitaminpiller, men det kan ha´ været dem der var med til at give nældefeber. Min læge vil tage en blodprøve og så kan jeg måske få en vitamininsprøjtning i stedet for pillerne. Der er nogle hjælpestoffer i pillerne som jeg bestemt ikke kan tåle.

  Og så skulle jeg måske til at komme lidt mere ud i solen :-)

  SvarSlet
 12. Hej Miri

  Tak, det var dejligt :-)

  Ha ha, jeg tror kun der er is til et par uger. Max kan slet ikke lade dem være :-)

  Mange hilsner
  Malou

  SvarSlet
 13. Hej Pernille

  Tak, det er bestemt også et spændende projekt. Men også noget at en udfordring.

  Du er velkommen til at komme og prøvespise, på fredag bliver det blåmuslinger, 'posekyling' og rabarbertrifli :-)

  Ha ha, der skal vist en trippellås til hvis de skal holde længere end et par uger :-)

  Også god dag til dig!

  Knus
  Malou

  SvarSlet
 14. Kære Hanne

  Ja, det er godt nok spændende :-) Der skal nok komme noget mere struktur på det hen af vejen, der er jo mange nye ting der lige skal læres.

  Der skal bestemt være ispauser indlagt. Og her kommer isbilen HVER fredag, så vi sidder altid og savler når vi hører klokken. Vi er Pavlov´s ishunde :-)

  Det var en rigtig god wokret. Jeg har set nudler i en helsekostbutik, men de fåes altså også i vores lokale Kvickly.

  Knus
  Malou

  SvarSlet
 15. Kære Birthe

  Ha ha, det var mest en vits. Max er nemlig helt vildt med is, så der er kun is til et par uger :-)

  Tak, det var også ret lækkert. Jeg fik et par poser med hjem da jeg var derovre, jeg tror ikke at det var noget jeg selv ville købe. Det er vist mest for folk der ikke er så rutinerede i et køkken. En pose koster 69,- og det syntes jeg godt jeg selv kan finde de samme ting til. Men hvis man gerne vil lave økologisk mad i en fart og prisen ikke betyder så meget, så er det en nem løsning med sådan en pose.

  Hmm, jeg er heller ikke sikker på at det er godt for mit blodtryk. Det er godt nok stressende.

  Tak, jeg prøver så godt jeg kan. Nu får vi se om det kan bruges :-)

  Knus
  Malou

  SvarSlet
 16. Kære Vibeke

  Nej, der er ingen krav om at det skal være hver uge. Men det vil jeg bare helst, så kan det være jeg kan få lidt rutine indover.

  Ja, du kan tro jeg bliver en strigle. Allerhelst ville jeg optage det hele selv, men det kan jeg jo ikke :-)

  Jeg laver mange klip hvor jeg gør og siger det samme og så bruger jeg det bedste. Det er svært ikke at sige 'øh' hele tiden.

  Ja, var den ikke god? Der er kun is til et par uger med den fart der er på :-)

  Knus
  Malou

  SvarSlet
 17. Hej Henriette

  Ha ha, meget meget optimistisk :-D
  Vi er ikke gode til at lade dem ligge, de ligger og råber af os når vi går forbi fryseren :-)

  Wokmad er også bare en dejlig spise!

  Det går lidt langsomt med de levende billeder. Men de skal nok komme engang i morgen.

  Også knus herfra :-)
  Malou

  SvarSlet
 18. Hej Piskeris

  Tak, jeg prøver at lave lidt forskelligt med ting fra deres sortiment. I næste uge vil jeg lave en video med fiskekassen for der kommer 2 kg blåmuslinger.

  Hmm, jeg glæder mig også til videoen. Den er lidt længere under vej end den første :-)

  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...