søndag den 31. maj 2009

Anarki og kage...

Selv om jeg stadig ikke er helt på toppen, har jeg alligevel været på farten i dag. Jeg havde nemlig nogle planer som jeg bestemt ikke ville aflyse. Og så var det dagen hvor jeg skulle møde 7 nye mennesker! Den første udfordring var at blive hentet af 'Fru Heist'. Vi snakkede dog i telefon sammen i går for at aftalte hvordan og hvorledes, vupti - det tog lige en lille time. Så kemien passede heldigvis med det samme. Vi fandt (omsider) hen hvor Anarkisten bor og fik sagt hej til alle de andre. Og så gik det hele i kage!

Med rystende fingre og skyhøjt blodsukker har jeg lige overført billederne. Uha, hvor har jeg spist meget god kage i dag. Glem alt om 'Kagens dag', hvor udsultede studerende og pensionister med rundsave på albuerne slås for at proppe sig med flest middelmådige kager på kortest tid. Her var vi 8 mand og 1 kagebord af høj kvalitet - gode odds ☺

Før vi gik ombord i herlighederne lykkedes det mig lige at knipse et par billeder. Der var 2 slags kringle, en med marcipan og en med rom-marinerede rosiner. Der var også småkager (shortbread), kanelsnegle og romkugler. Og så var der ikke mindre end 3 lagkager:

Banan-romlagkage m/romfromage og karamelliserede bananer.

Mokkalagkage m/flødecreme og mokkacreme.

Kirsebærlagkage m/kirsebærflødecreme.

Kagebordet bød også på disse lækre banan-rom muffins m/fåremælksyoghurt og romsmørcreme. Man fornemmer et rom-tema ☺

Og så var det bare at gå i gang med at guffe lækkerierne i sig. Jeg syntes jeg prøvede at mærke efter og ikke spise alt for meget. Det lykkedes - i første omgang.

Men der var jo 3 slags lagkage og det ville jo være synd hvis Sif skulle stå med alt for mange rester. Så jeg tog mig sammen og fik smagt på dem alle. Og ja, de smagte alle sammen fortryllende.

Det var hyggeligt at sidde der omgivet at fremmede og spise kager. Vi fik snakket noget frem og tilbage, af en eller anden grund mest om spiselige ting. Mætte og trætte kørte vi hjemad ved 17 tiden. Jeg gik lige i gulvet og fik en ordentlig morfar inden jeg skulle smide noget aftensmad i ovnen.

Jeg var noget bombet da vi kørte derfra, så jeg kan ikke rigtigt huske hvordan jeg fik sagt farvel. Men for at være helt på den sikre side: Tak for kage Sif, det var en udsøgt fornøjelse!   

23 kommentarer:

 1. Ej, nu blir jeg helt kagesulten igen...

  Jeg skal prøve den der rombananlagkage på et tidspunkt, mums! og muffins'ne, og og... argh!

  Tak for ekstra billeder ;-)

  SvarSlet
 2. Det lyder bare fortryllende, Malou, et blogtræf kun med kager ;
  Dine billeder viser, hvorfor blodsukkeret tog en gevaldig rutchetur.

  Varme solskinsklem :O)

  SvarSlet
 3. Tak for hyggeligt selskab! Jeg håber vi snart får mulighed for at ses igen. Og så har jeg lige savlet over din beskrivelse af M&S, der må jeg ned og spise.

  SvarSlet
 4. Hej
  ja, jeg kan da sagtens se at et bytte med Herning Rocker; en eftermiddag i stegende hede med ringe musik og dårlig junkfood - var det helt rigtige fra min side (NOT!). Dog var det dejligt at se de gode venner, og ungerne hyggede sig gevaldigt, og det er vel hvad som helst værd :-)
  Vi ses torsdag
  Knus Signe

  SvarSlet
 5. Kære Malou!

  Ih du milde, hvor er jeg ked af at jeg ikke bor tættere på, så havde jeg helt sikkert også deltaget! Det ser SÅ godt ud, jeg må ind og lure opskrifter :-)

  Kærlig hilsen
  Birthe

  SvarSlet
 6. Kære Malou
  Det ser dejligt ud, - jeg er ikke den store kagespiser, jeg spiser næsten ikke sukker, det er ved at være meget længe siden, at jeg har spist chokolade, men jeg er nu ikke sikker på, at jeg ikke havde forspist mig, hvis jeg havde været der, for fristende ser det ud, kagespiser eller ej.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 7. Wauw - det lyder da som noget af et kageorgie! Og masser af kage og god snak - det er da bestemt ikke det værste, man kan bruge en eftermiddag på. Godt I nød det ;-) .

  SvarSlet
 8. Hold da op et blogtræf med kager, det er da fortryllende.

  Ja mit blodsukker og jeg vi havde ikke lige kunnet klare den tur, men de ser rigtig lækre ud kagerne, kan godt forstå at du måtte smage på dem alle :)
  Knus

  SvarSlet
 9. Du godeste for nogle lækre kager. Havde jeg været med tror jeg nok at familien kunne forvente at lave deres aftensmad selv.. :-) Hvordan du overhovedet kan tænke på middagsmadslavning efter sådan en dejlig omgang kagespiseri det går altså over min forstand.

  Kære Malou jeg håber at du får slappet lidt af nu idag. OG at der kommer et kageblogtræf her i nærheden.. Der ville jeg med sikkerhed kunne deltage. hihi


  Mange kærlige knus fra Henriette

  SvarSlet
 10. FEjhed at vise så gode kager!

  SvarSlet
 11. Hej Pernille

  Det var bare et kage-orgie uden lige :-)

  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet
 12. Åh Madame, det var sådan nogle fantastiske kager.

  Jeg er ikke selv nogen ørn til at bage, så jeg nød det gode håndværk til fulde.

  Nu skal jeg heller ikke ha´ kage i et stykke tid :-)

  Varme solskinsklem :0)

  SvarSlet
 13. Hej Sif

  Selv tak, det var en sand fornøjelse. Det er dejligt at møde en der respekterer sine råvarer og udøver et så godt håndværk. Tak for det!

  Det kunne være hyggeligt at ses, om ikke før så den 12 juli :-)

  Ja, er M&S ikke bare vildt? Jeg skal helt sikkert derind igen engang.

  Mange hilsner
  Malou

  SvarSlet
 14. Hej Signe

  Hvordan kunne du dog svigte os for Nik & Jay? Jeg er dybt rystet :-D
  Hmm, jeg ville nu godt selv ha´ hørt Nephew.

  Det lyde nu som om du havde en fin dag alligevel. Der er kage-træf igen d 12/7, så der kan du måske komme med?

  Vi ses i morgen :-)

  Knus Malou

  SvarSlet
 15. Kære Birthe

  Jeg tror lige det ville ha´ været noget for dig :-)

  Mon ikke Sif har opskrifterne i hendes arkiv?

  Jeg glæder mig rigtig meget til vores blogtræf på lørdag!

  Kærlig hilsen
  Malou

  SvarSlet
 16. Kære Vibeke

  Det var nogle rigtig dejlige kager.
  Nu du siger det, så har jeg heller ikke set ret meget sødt på din blog. Får du ikke dessert en gang i mellem? Jeg er heller ikke den store kagespiser, men det er fordi det er svært at finde kager ordentlig kvalitet.

  Her var kvaliteten helt i top!

  Hm, jeg forspiste mig vist en lille smule alligevel :-)

  Knus
  Malou

  SvarSlet
 17. Hej Bente

  Ja, Wauw er det helt rigtige ord :-)

  Det var en rigtig god måde at møde nye mennesker på. Desværre var jeg ikke helt på toppen, men jeg nød det alligevel :-)

  Mange hilsner
  Malou

  SvarSlet
 18. Hej Pernille

  Det var simpelthen fortryllende :-)

  Nej, det var bestemt ikke diabetiker-venligt noget af det. Men min faglige nysgerrighed fik mig til at smage på det hele :-)

  Knus
  Malou

  SvarSlet
 19. Kære Henriette

  Ja, har du nogensinde set sådan et kagebord? :-)

  Min stakkel Max havde jo ikke fået hverken vådt eller tørt mens jeg var væk, så han skulle jo ha´ lidt i maven. Og så havde jeg en kylling i køleskabet som skulle bruges :-)

  Tak, jeg prøver at slappe lidt mere af i de her dage.

  Du kommer da med til træf i Hillerød d 27/6 ikke? (så må vi jo spise noget kage der)

  Mange kærlige knus fra Malou

  SvarSlet
 20. Stakkels, stakkels morfar! Du får hermed en mental kage til rendegraveren :-)

  SvarSlet
 21. Hvor søren finder man opskrifterne henne, jeg har søgt på Anarkistens blog ... uhm hvor ser de lækre ud :)

  SvarSlet
 22. åhh, jeg fandt opskriften på RomBanan lagkagen, har den jo i kogebogen :))

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...