søndag den 5. april 2009

Mandagstema uge 15...

[Denne ukens ord er HUMOR. Jeg antar det vil bli mange humoristiske innslag denne gangen. Hva får deg til å le? Hva er humor for deg? Å fange humor med kamera kan jo bli ganske humoristisk også, ikke sant?]

Åh dear, jeg må hellere begrænse mig. Humor er for mig en livsnødvendighed. Jeg elsker den knivskarp, bentør og kulsort. Men jeg griner også gerne af slapstick, stand-up og andre absurditeter. Og galgenhumor i særdeleshed. 

Der findes rigtig mange sjove tv serier der lige rammer plet hos mig. 'Extras', 'The office', 'How I met your mother', 'The big bang therory', 'My name is Earl', 'Klovn', 'Little Britain', 'The Mighty Boosh' og 'The Fast Show'.  De to sidste er mine absolutte favoritter. Engelsk humor er bare lige noget for mig!

Jeg stødte på 'The Migty Boosh' en gang jeg zappede forbi BBC Prime og blev vildt overrasket. Det var SÅ mærkeligt og anderledes. Jeg kunne slet ikke vente på at det skulle blive sendt igen, så vi bestilte hele serien på Amazon og grinede os igennem den på kort tid.

Billederne er af en bog jeg har købt om serien. Den er også bare vildt sær. Her på bagsiden ses det umage makkerpar Howard Moon og Vince Noir, som styrer slagets gang. Det er en surrealistisk serie med indlagte sange lavet i deres selvopfundne stil 'Crimp'. 

'The Fast Show' er nok lidt lettere tilgængelig. Det er en serie á la 'Tak for i aften' hvor det er de samme karakterer der går igen i hvert afsnit. Det er hylende morsomt og meget grænseoverskridende. Der er intet emne der er tabu at tage op, hvilket giver nogle ret bizarre afsnit ind i mellem. Vi har købt dette box sæt med hele serien og en masse ekstra materiale. 

Nå, ja. Der er jo også min fine kattehumor. Jeg elsker Lolcats og får dem som feeds hver dag. Og jeg ved godt at det skal være billeder man selv har taget, men dem her vil jeg altså ha´ med alligevel!

Det er ikke kun forbi det er nogle sjove billeder af katte, det er faktisk tit 'undersættelserne' der er sjovere. 

'Lolspeak' kan være ret irriterende og det er ikke altid jeg forstår det hele. Men det her er helt genialt, fordi engelsk rummer nogle muligheder for at lege med sproget. Det er humor for mig!

19 kommentarer:

 1. Sikke nogle dejlige eksempler på humor, Malou - jeg er også vild med engelsk humor.
  Varme klem sendes over til dig :o)

  SvarSlet
 2. Her var mange fine eksempler på humor ja! Flott innlegg!!

  SvarSlet
 3. Hej Single girl
  Tak skal du have :-)
  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet
 4. Hej Madame
  Tak, det var sjovt at sammensætte. Jeg kan godt lide englændernes måde at være pinlige på :-)
  Også varme klem til dig derovre :0)

  SvarSlet
 5. Supert! Humor må vi ha... overalt, hver dag, ellers visner vi :) Det skal være visst og sikkert!

  SvarSlet
 6. Engelsk humor, det er også bare mig! Det har du fået sat godt sammen.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 7. Engelsk humor det er bare top klasse, så rigtig god tolkning.
  God søndag Malou

  SvarSlet
 8. Hej Mette Koselig
  Sikke en god formulering. Du har helt ret, unden humor visner vi :-)
  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet
 9. Kære Vibeke
  Tak, det er sjovt med den engelske humor. Efter jeg har skrevet indlægget er jeg bare kommet i tanke om mange flere ting jeg kunne have nævnt :-)
  Jeg skal også lige forbi og se hvad du har fundet på.
  Knus fra
  Malou

  SvarSlet
 10. Hej Pernille
  Yes, det er lige i vinkel :-)
  Tak, for det.
  Også god søndag til dig derovre på 1.
  Malou

  SvarSlet
 11. Dette var virkelig gjennomarbeidet og artig! "The Office" er noe av det morsomste jeg ser på TV - det er STORT! Ser ut til at du har humor i tonnevis - herlig!

  SvarSlet
 12. Engelsk humor er gøy.. Har ikke vært borti de seriene der,men kommer jeg nå borti dem så må de sjekkes ut:) Og man komme rikke igjennom hverdagen uten humor,god eller dårlig:)

  SvarSlet
 13. Kjempebra eksempler på god humor dette! Veldig flott tolket!

  SvarSlet
 14. Hej Randi
  Tak, du kan tro jeg har humor :-D
  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet
 15. Hej Evami
  Jeg er helt enig :-)
  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet
 16. Hej Sommertid
  Jeg er vild med dit profilbillede. Det er humor :-)
  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet
 17. Hej Petunia
  Tusind tak skal du have :-)
  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet
 18. Som flere andre har kommentert; engelsk humor er absolutt å foretrekke! Mye bra humor du har fått med her :)

  SvarSlet
 19. Hej Melusine
  Tak skal du have :-)
  Engelsk humor er bare så cool.
  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...