I fryseren fandt jeg et par kyllingbryster fra den sidste omgang 'posekylling'. Der var også en lille bøtte med karrysauce fra en eller anden gryderet. Jeg fryser altid sådanne små saucerester for at kunne bruge dem i en ret som den her. Jeg snittede 2 gulerødder, 1 løg, 1 rød peberfrugt, 1 chili og en håndfuld ramsløg. På en varm pande stegte jeg løg, gulerod og chili i et par min. På med de øvrige grøntsager, kylling og sauce. Der blev i dagens anledning også lige hældt en dl fløde over.
Tilsmagt med salt og peber, vendt i nykogt speltspaghetti. Og så kalder arbejdet igen......
Kære Malou
SvarSletEn hurtig, lækker og meget fornuftig rat, - det må det jo være, når man kan få brugt sine rester.
Knus
Vibeke
Kære Malou
SvarSletKun ét ord til dig: Lækkert.
Knus Hanne
Hej med dig. Uhmmm det ser godt ud, selvom det er en enkel ret.
SvarSletJeg selv har ikke nølet i eftermiddag, men det betyder at jeg nu er helt kvæstet og på trods af en lur da jeg kom hjem. Sådan er det bare :-)
God nat og sov godt.
Henriette
Mums, hvor ser det godt ud, Malou! Lækker og hurtig mad i en håndevending ...
SvarSletVarme solskinsklem :)
Kære Malou!
SvarSletHvor ser det bare godt ud :-)
Mange hilsner
Birthe
Kære Malou
SvarSletDet ser bare rigtig lækkert ud, sådan er det tit ved enkle retter, jeg er sikker på at det har smagt rigtig godt. Jeg var ikke klar over at der fandtes speltnudler, dem vil jeg se efter.
Knus
Kære Vibeke
SvarSletTak, det var god mad i en ruf.
Der er gået sport i at bruge ALLE rester :-)
Knus
Malou
Kære Hanne
SvarSletKun ét ord retur til dig: Tak :-)
Knus Malou
Hej Henriette
SvarSletTak, det var enkelt og godt :-)
Så håber jeg at det går bedre med dig i dag.
Du må også sove godt.
Knus
Malou
Ih tak, Madame :-)
SvarSletDet var lækkert og hurtigt.
Varme aftenklem :0)
Kære Birthe
SvarSletIh tak, det var bare en nem og lækker ret :-)
Mange hilsner
Malou
Kære Pernille
SvarSletTak, det var enkelt, nemt og lækkert :-)
Du kan få nudler lavet at alle mulige forskellige kornsorter. Prøv at gå på opdagelse i en helsekostbutik.
På min anden blog er der et indlæg med forskellige pastatyper, hvis det var noget?
Knus
Malou